hali ma délután elküldtem a vip tagsághoz szükséges smst pontosan 14:30 perc körül és nem kaptam meg a jelszavam!!!!!

fell kell installálni az adobe flasplayer nevű programot
(Ez egy válasz dasilva üzenetére (2010. 04. 06. kedd 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)

helló,
nekem se mennek a videók, még mindig javítjátok?
nekem se mennek a videók, még mindig javítjátok?
szerveroldali a hiba, már hibajavítás folyamatban
Csatlakoznék én is Bolton55 mondatához, panaszához, nekem sem játsza le a videókat, mi lehet a gond, és mikor lehet újra látni a filmeket?
hello!!
valamiért nem játsza le videókat az oldalon!!
más oldalon viszont igen!!
miért van ez?
valamiért nem játsza le videókat az oldalon!!
más oldalon viszont igen!!
miért van ez?
Írd meg Ügyfélszolgálatra pontos indoklást is mellékelj, ők közlik a törlés módját.
Ügyfélszolgálat (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 03. szombat 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 03. szombat 09:39
Ügyfélszolgálat (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 03. szombat 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745898)
VIP

Sziasztok! Hogyan tudom magamat törölni az oldalról?
Nem szeretnék itt lenni!
Segítségeteket előre is Köszönöm!
Nem szeretnék itt lenni!

Sziasztok! Hogyan tudom magamat törölni az oldalról?
Nem szeretnék itt lenni!
Nem szeretnék itt lenni!

Rajta van a hibalistán, ne izgulj, de mivel ez nem egy egetverő, az oldal közvetlen működését akadályozó probléma, ezért a fontossága a legalacsonyabb kategóriába van sorolva. Amint időnk és erőforrásunk engedi, javítjuk a hibát.
(Ez egy válasz puncisxxx üzenetére (2010. 03. 16. kedd 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor miért nem az van kiírva?
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2010. 03. 16. kedd 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 16. kedd 11:04

Szia!
Amatőr videóknál nincs azonnali kikerülés, ezt jelenti, hogy nem állítottál be indexképet.
Amatőr videóknál nincs azonnali kikerülés, ezt jelenti, hogy nem állítottál be indexképet.
Szia!
Amatőr videóknál nincs azonnali kikerülés, ezt jelenti, hogy nem állítottál be indexképet. (Ez egy válasz puncisxxx üzenetére (2010. 03. 14. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 14. vasárnap 21:01
Amatőr videóknál nincs azonnali kikerülés, ezt jelenti, hogy nem állítottál be indexképet. (Ez egy válasz puncisxxx üzenetére (2010. 03. 14. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Nekem feltöltéssel van gondom.
Szerettem volna 1 vidit feltenni.Először el lett utasítva h nem játszható le,pedig mp4 volt.
Másodszor , hogy nem megfelelő a minőség.Sztem nincs semmi baj vele.Wmv.
Sok mobilos videóhoz képest sokkal jobb.
Még1x feltöltöttem.Most jó lesz?
És miért van az azonnali feltöltési jog?
Beállítom az indexképet,aztán mégis kiírja pirossal , h majdnem fent van,de mivel nem állítottam indexképet,adminra kell várni.
Nem értem.
Szerettem volna 1 vidit feltenni.Először el lett utasítva h nem játszható le,pedig mp4 volt.
Beállítom az indexképet,aztán mégis kiírja pirossal , h majdnem fent van,de mivel nem állítottam indexképet,adminra kell várni.
Nem értem.
Sziasztok!
Nem értem.
Nem értem.
Sziasztok!
Egy kis infora lenne szükségem. Megnéztem a ma felrakott (2010.03.14.) "Nővérke Drága!" című kis fimet és szeretném megtudni a hölgy szereplöről, hogy magyar e illetve hogy mi a művész neve? További filme van-e?
Köszönöm: P
Egy kis infora lenne szükségem. Megnéztem a ma felrakott (2010.03.14.) "Nővérke Drága!" című kis fimet és szeretném megtudni a hölgy szereplöről, hogy magyar e illetve hogy mi a művész neve? További filme van-e?
Köszönöm: P
Sziasztok!
Meg szeretnnk valtoztatni a fo kepet ami megjelenik amikor a profilunkra keresnek (az elso sorozat egyik kepe van most ott).
Viszont a sajat profilunknal nem talalunk erre lehetoseget, csak az avatarunkat tudjuk megvaltoztatni.
Van ra valami lehetoseg hogy lecsereljuk a kepet?
Koszi,
g0mba.
Meg szeretnnk valtoztatni a fo kepet ami megjelenik amikor a profilunkra keresnek (az elso sorozat egyik kepe van most ott).
Viszont a sajat profilunknal nem talalunk erre lehetoseget, csak az avatarunkat tudjuk megvaltoztatni.
Van ra valami lehetoseg hogy lecsereljuk a kepet?
Koszi,
g0mba.
lap alja email -ra kattints.
írd meg a telefonszámot miről küldted, amire küldted és az időpont sem ártana. (Ez egy válasz Németh Bálint üzenetére (2010. 02. 04. csütörtök 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 04. csütörtök 15:58
írd meg a telefonszámot miről küldted, amire küldted és az időpont sem ártana. (Ez egy válasz Németh Bálint üzenetére (2010. 02. 04. csütörtök 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali!Küldtem letöltő sms-t de nem kaptam kódot.Ki volt írva h pár napig nem működik de majd üldik.Már nincs kiírva de nem küldik.Ötlet?
Hali!Küldtem letöltő sms-t de nem kaptam kódot.Ki volt írva h pár napig nem működik de majd üldik.Már nincs kiírva de nem küldik.Ötlet?
Több sorozatot is töltöttünk már fel, de a társkeresőben való regisztrációhoz nem szívesen adnánk meg a település nevét, kamu dolgot meg nem szeretnénk megadni, nem tudjátok esetleg levenni a kötelezően kitöltendőek közül?!
Előre is köszi
Előre is köszi
Köszi!
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2010. 01. 19. kedd 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 19. kedd 11:53

A hölgy művészneve Nikita és ha jól tudom, Magyar. Sajnos többet mi sem tudunk róla.
A hölgy művészneve Nikita és ha jól tudom, Magyar. Sajnos többet mi sem tudunk róla.
(Ez egy válasz virgintrisha üzenetére (2010. 01. 18. hétfő 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 18. hétfő 17:26

Meg lehet azt tudni valahonnan, hogy ki a naptár havi aktuális szereplője?
Meg lehet azt tudni valahonnan, hogy ki a naptár havi aktuális szereplője?