Fel szeretnék tőlteni kisvideót, de kéne egy olyan szerkesztő progi, amivel az egész videó alatt kilehet takarni az arcot! Tud ilyen progit valaki? Ha igen légyszí segítsetek! Köszönöm.
Szia!
Az >ügyfélszolgálaton< kérheted a módosítást a régi és az új címed megadásával. (Ez egy válasz pityokas üzenetére (2009. 12. 31. csütörtök 04:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 31. csütörtök 04:48
Az >ügyfélszolgálaton< kérheted a módosítást a régi és az új címed megadásával. (Ez egy válasz pityokas üzenetére (2009. 12. 31. csütörtök 04:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztik!
Hogyan lehet az adatmodositasnal megvaltoztatni a mailcimet, mert sajnos a szolgaltato megszunt...
Koszi
Hogyan lehet az adatmodositasnal megvaltoztatni a mailcimet, mert sajnos a szolgaltato megszunt...
Koszi
Válaszoltam már többször is e-mail-ben, de valamiért nem kapod meg a leveleinket ezek szerint. Kérlek ellenőrizd fiókod levélszemét szűrőjét!
VIP tagjaink a következőképpen tölthetik le a képeket: Rámész a nagy képre az egérrel, ekkor felül megjelennek a vezérlőgombok. Ekkor a lefele mutató nyilacskát választod felül és máris felajánlja a letöltést. (Ez egy válasz felhöcske üzenetére (2009. 12. 30. szerda 02:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 30. szerda 02:33
VIP tagjaink a következőképpen tölthetik le a képeket: Rámész a nagy képre az egérrel, ekkor felül megjelennek a vezérlőgombok. Ekkor a lefele mutató nyilacskát választod felül és máris felajánlja a letöltést. (Ez egy válasz felhöcske üzenetére (2009. 12. 30. szerda 02:33), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok hogyan lehet a vip képeket leszedni mert nem tudom pedig van tagságom
köszi a segítséget
köszi a segítséget
Köszi a választ ezt fogom tenni
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 01. 02. szombat 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 02. szombat 20:38

Chat még csak az ie és a firefoxra lett optimalizálva operával, ha jól emlékszem ez a tipikus probléma, hogy nem tudsz hozzá szólni. próbáld meg a fire fox-ot max azzal csak chatelsz és operával megböngésszél ugyanúgy.
Chat még csak az ie és a firefoxra lett optimalizálva operával, ha jól emlékszem ez a tipikus probléma, hogy nem tudsz hozzá szólni. próbáld meg a fire fox-ot max azzal csak chatelsz és operával megböngésszél ugyanúgy.
(Ez egy válasz joni002 üzenetére (2010. 01. 02. szombat 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 02. szombat 19:49

Operát használok a 9.6 verziót és jávát is frissítem. mikellhet még? Köszi a választ
Operát használok a 9.6 verziót és jávát is frissítem. mikellhet még? Köszi a választ
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 01. 02. szombat 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 02. szombat 11:22

milyen böngészőt használsz? próbáltad felfrissíteni? a hozzá tartozó kiegészítőket is az java és társai..
milyen böngészőt használsz? próbáltad felfrissíteni? a hozzá tartozó kiegészítőket is az java és társai..
(Ez egy válasz joni002 üzenetére (2010. 01. 01. péntek 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 01. péntek 17:29

Sziasztok Kérdésem a következö lenne.
Hogy tudok a chat -be írni?? mert nekem nem sikerül. mármint írni azt igen de soha nem jelenik meg amit írok. Én vagyok csak ilyen béna? Köszi a választ
sziasztok
Hogy tudok a chat -be írni?? mert nekem nem sikerül. mármint írni azt igen de soha nem jelenik meg amit írok. Én vagyok csak ilyen béna? Köszi a választ
sziasztok
Sziasztok Kérdésem a következö lenne.
sziasztok
sziasztok
Sziasztik!
Koszi
Koszi
ne szed le nézegesd
(Ez egy válasz felhöcske üzenetére (2009. 12. 30. szerda 02:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 30. szerda 02:33

köszi a segítséget
köszi a segítséget
köszi a segítséget
köszi a segítséget
Szia, jobb fent a Saját menüt keresd.
sziasztok.segitséget szeretnék kérni.én már tag vagyok de nem tudom mregnézni mennyi pontom van hogyy beválthassam.
Szia!
Az általad beküldött képeket úgy ítéltük meg, hogy nem saját amatőr képek. Az oldalunkra csak amatőr képeket tehetünk ki, a profi sorozatainkat jogtisztán vásároljuk. A sorozatok elutasításáról és miértjéről GG messengeren keresztül értesítettünk mindkét alkalommal. Jobb fent, a kis borítékra ha kattintasz, ott tudod elolvasni ezeket az üzeneteket. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 07. hétfő 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 07. hétfő 21:23
Az általad beküldött képeket úgy ítéltük meg, hogy nem saját amatőr képek. Az oldalunkra csak amatőr képeket tehetünk ki, a profi sorozatainkat jogtisztán vásároljuk. A sorozatok elutasításáról és miértjéről GG messengeren keresztül értesítettünk mindkét alkalommal. Jobb fent, a kis borítékra ha kattintasz, ott tudod elolvasni ezeket az üzeneteket. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 07. hétfő 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (460634)

Szia. Töltöttem fel képeket az elcsípett kategóriába, de sajnos nem jelent meg. Pedig minden rendben volt a feltöltésnél. Mit rrontottam el?
Szia. Töltöttem fel képeket az elcsípett kategóriába, de sajnos nem jelent meg. Pedig minden rendben volt a feltöltésnél. Mit rrontottam el?
egyszerű kis programmal nem találkoztam még mi tud fejet el tüntetni a filmből, ajánlom max azt mivel sokan fix kamera állással veszik fel a a filmet , hogy vágjátok le azt a szélt ahol a fej van
(Ez egy válasz Abalage üzenetére (2009. 11. 30. hétfő 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 30. hétfő 16:58

Ez engem is érdekelne! Láttam amatőrfilmet, ami t tuti nem stúdióban vágtak meg és még tologatták is a kitakarást a mozgásnak megfelelően. Aki ismer ilyen alkalmazást, ne tartsa magában! Az álarcos dolog nem vitelezhető ki

Ez engem is érdekelne! Láttam amatőrfilmet, ami t tuti nem stúdióban vágtak meg és még tologatták is a kitakarást a mozgásnak megfelelően. Aki ismer ilyen alkalmazást, ne tartsa magában! Az álarcos dolog nem vitelezhető ki
(Ez egy válasz aabcd11 üzenetére (2009. 11. 28. szombat 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 28. szombat 15:36

Sziasztok!
Melyik videószerkesztővel lehet kitakarni az arcot?
Mindenképp egyszerű, magyar nyelvű érdekel. A movie makerel csak az egész képet tudom eltorzítani.
Ha lesz ilyen, megy a videó is nektek, addig tabu!
Köszi!
Mindenképp egyszerű, magyar nyelvű érdekel. A movie makerel csak az egész képet tudom eltorzítani.

Köszi!
javaslom az álarcos felvételeket
(Ez egy válasz aabcd11 üzenetére (2009. 11. 28. szombat 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 28. szombat 15:36

Sziasztok!
Köszi!

Köszi!
Sziasztok!
Köszi!

Köszi!
Írd meg Ügyfélszolgálatra
(Ez egy válasz J_L_S üzenetére (2009. 11. 27. péntek 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 27. péntek 23:40

hey GG
3napja kuldtem be egy videot, meg kepeket. sehol semmi. megkaptatok egyaltalan, vagy csak mar ki is kukaztatok oket?
udv JLS
3napja kuldtem be egy videot, meg kepeket. sehol semmi. megkaptatok egyaltalan, vagy csak mar ki is kukaztatok oket?
udv JLS