Nem Lettél kirúgva!
Legalábbis én nem láttam, hogy bárki is kirúgott volna....
Valószínűleg, csak "Kiestél", szakad valamiért a Kapcsolatod.... (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 29. csütörtök 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 29. csütörtök 14:03
Legalábbis én nem láttam, hogy bárki is kirúgott volna....
Valószínűleg, csak "Kiestél", szakad valamiért a Kapcsolatod.... (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 29. csütörtök 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
VIP

Csak szeretném megtudni, h ma miért is lettem kirúgva a chat szobából....
Biztos tettem vmit, de valszeg önhibámon kívül, mert nem értem.... megválaszolja vki nekem? Köszi
Biztos tettem vmit, de valszeg önhibámon kívül, mert nem értem.... megválaszolja vki nekem? Köszi
Csak szeretném megtudni, h ma miért is lettem kirúgva a chat szobából....
Sziasztok! Az egyik Topicba akarok képet feltölteni, de nem sikerül az utóbbi pár napban. Már töltöttem fel párszor, tehát tudom hogy kell. Most viszont a képfeltöltés.hu ezt írja Hiba: Nem JPEG, PNG vagy GIF formátumú kép. Természetesen a formátum megfelelő és a méret sem nagy. Próbálkoztam más képekkel is, de azokat sem sikerült. Mi lehet a probléma? A GoldenGate/magyar amatőrök/elcsípett kategóriába is töltöttem fel képeket, de kaptam tőletek egy hibaüzenetet, hogy túl kicsi méretű vagy rossz minőségű a kép. Telefonos képek, közepes minőségben, kb 1mega körüliek. Szóval nem értem mi a baj. Segítenétek? Köszönöm.
Sziasztok.
Keresek egy régi topicot, a címére pontosan nem emlékszem, de eleve azt se találom hogyan lehet rákeresni. Segítenétek?
(minden rovat tetején és alján lehet továbbléptetni a topicokat: 1 2 3 .. >> stb.)
Keresek egy régi topicot, a címére pontosan nem emlékszem, de eleve azt se találom hogyan lehet rákeresni. Segítenétek?

(minden rovat tetején és alján lehet továbbléptetni a topicokat: 1 2 3 .. >> stb.)

Szioasztok szeretnék videot feltölteni ,csak nemtudom hogy mi van XD felmegy a vidi és után ablakocska hogy feltöltés kész de még nincs kész :S mert konvertál madig konvertál nem lép tovvább ment vagy 2 órát és egy 40 mb vidit raktam volna fell.Én basztam el vagy,vagy ez akkor mi??Elöre is köszi
A Kettős behatolás mesterfokon! HD videóban szereplő lánynak a neve érdekelne!!!!
Köszi
Köszi
munka napban mérve
(Ez egy válasz siemens béla üzenetére (2010. 05. 17. hétfő 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 17. hétfő 11:06

Érdekelne a pénteken feltöltött képek még hétfőn sincsenek sehol , akkor mi a helyzet? Azt írta h 24h a várakozási idő!
Érdekelne a pénteken feltöltött képek még hétfőn sincsenek sehol , akkor mi a helyzet? Azt írta h 24h a várakozási idő!
lapalján e-mail -re kattints és ott kérdezd meg.
(Ez egy válasz Tybba üzenetére (2010. 05. 12. szerda 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 12. szerda 18:30

Hali...most reggeltem erre a nyereménystart.hu-s játékra amiért elvileg 1 hónapos vip tagság járna de semmi sem történt?....lehet h én vok a gyök de azt irja ki h a játékon már részt vette a beÍgért vip tagság meg sehol....Mitől lehet ez?
Hali...most reggeltem erre a nyereménystart.hu-s játékra amiért elvileg 1 hónapos vip tagság járna de semmi sem történt?....lehet h én vok a gyök de azt irja ki h a játékon már részt vette a beÍgért vip tagság meg sehol....Mitől lehet ez?
lapalján e-mail -re kattints és ott kérdezd meg.
de úgy nézem már kint van, a sorozatotok.
de úgy nézem már kint van, a sorozatotok.
Sziasztok, az én problémám most regeltünk a párommal itt a gg-n és tettünk fel 1 sorozatot csütörtökön, de semmi most vasárnap van megprobáltuk megint és megint nuku. Nem tudom mi lehet a probléma mert semmi reakció, üzenet stb., semmi , vélemény???
lapalján email címre írj ott tudnak segíteni
telefon szám idő pont elküldött sms szövege. ezt írd meg oda (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 11. vasárnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 11. vasárnap 19:33
telefon szám idő pont elküldött sms szövege. ezt írd meg oda (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 11. vasárnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163093)

hali ma délután elküldtem a vip tagsághoz szükséges smst pontosan 14:30 perc körül és nem kaptam meg a jelszavam!!!!!

hali ma délután elküldtem a vip tagsághoz szükséges smst pontosan 14:30 perc körül és nem kaptam meg a jelszavam!!!!!

fell kell installálni az adobe flasplayer nevű programot
(Ez egy válasz dasilva üzenetére (2010. 04. 06. kedd 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)

helló,
nekem se mennek a videók, még mindig javítjátok?
nekem se mennek a videók, még mindig javítjátok?
szerveroldali a hiba, már hibajavítás folyamatban
Csatlakoznék én is Bolton55 mondatához, panaszához, nekem sem játsza le a videókat, mi lehet a gond, és mikor lehet újra látni a filmeket?
hello!!
valamiért nem játsza le videókat az oldalon!!
más oldalon viszont igen!!
miért van ez?
valamiért nem játsza le videókat az oldalon!!
más oldalon viszont igen!!
miért van ez?
Írd meg Ügyfélszolgálatra pontos indoklást is mellékelj, ők közlik a törlés módját.
Ügyfélszolgálat (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 03. szombat 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 03. szombat 09:39
Ügyfélszolgálat (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 03. szombat 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745898)
VIP

Sziasztok! Hogyan tudom magamat törölni az oldalról?
Nem szeretnék itt lenni!
Segítségeteket előre is Köszönöm!
Nem szeretnék itt lenni!
Segítségeteket előre is Köszönöm!