Javítva, elnézést a hibáért.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 14. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 14. kedd 08:37

Törölt felhasználó (805295)

nekem is!
azt hittem egyedi gond... mivel a chaten több ember jelezte nekik működik!
Pedig még a firefox-ot is frissítettem.. mert azt mondták lehet az a gond.. !
.... nem az volt!
.... nem az volt!
nekem is!
.... nem az volt! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 11. szombat 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 11. szombat 18:35
.... nem az volt! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 11. szombat 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (732708)

Segítséget szeretnék kérni!Kapcsolat elfogadásánál,elfogadás helyett,kiírja a 404 Error hibát.Mit tegyek?Az oldal nem található!
Segítséget szeretnék kérni!Kapcsolat elfogadásánál,elfogadás helyett,kiírja a 404 Error hibát.Mit tegyek?Az oldal nem található!
LÁtom, a képtörlési kérdésekben nemigazán vagytok segítőkészek. JÓ LENNE LEGALÁBB VÁLASZOLNI
szeretném töröltetni a képeimet.hogyan lehetséges?
szioasztok, én szeretnék leíratkozni, hogy tehetném meg, hogy ne legyek a gg-n? és sok sikert mindenkinek. Előre is köszi, sziasztok
ki és be jelentkezem jó ideje már de semmi jó. nincs hitelesítés a chat használathoz..az a felirás azt jelenti magyarúl. kiváncsi vagyok meddig lesz ez.

Tisztelt Adminok talán kellene valamit tenni azért,hogy lehessen használni a chet oldalt !
És nem ártana a felhasznállókat sem egy rendszer üzenetben tájékoztatni a problémáról!
És nem ártana a felhasznállókat sem egy rendszer üzenetben tájékoztatni a problémáról!
Eltelt 24 óra ,türelmes vagyok.....A hiba még mindig fennáll..
sziasztok
csetbe nem tudok belépni - vagy nem jelennek meg a szobák vagy authentication failed üzenetet kapok.
mi az oka?
köszi
csetbe nem tudok belépni - vagy nem jelennek meg a szobák vagy authentication failed üzenetet kapok.
mi az oka?
köszi
Ja és folyamatosan ki és be jelentkezem és ez sem használ..már kb 1 órája ezzel küzdök...baccuss:(
Miért nem tudok a chetre belépni? mindig ezt írja ki.....Authentication failed.....Tudna valaki segíteni?
Tisztelt Admin(ok). Kérdésem az lenne, hogy szeretnénk a társkeresős hirdetést törölni, mivel nem aktuális, de nem találok erre lehetőséget. Köszi
Sziasztok!Bocsi hogy zavarok.Nem tudja valaki mi lehet a gáz azzal hogy nem játszik le semilyen videot itt??
elöre is kösz a segitséget
elöre is kösz a segitséget
(kimoderálva, ez a keresgélés, csere ITT TILOS!) :tom

Sziasztok! Engem is az érdekelne, hogy hogyna tudom törölni a társkeresős képemet?
Engem is érdekelne, hogy miért nem mennek a videók. Sem az újak, sem a videók. Sem kismalac, sem amatőrök.
Én Chrome-t használok
Én Chrome-t használok
Sziasztok! Hogyan tudom módosítani a társkeresős képemet vagy törölni?
megfelelő flash le van hozzá szedve?
(Ez egy válasz Reisz555 üzenetére (2011. 03. 26. szombat 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 26. szombat 17:34

Mi az oka annak, hogy firefox 4 esetén nem lehet lejátszani a videókat az oldalon?
Mi az oka annak, hogy firefox 4 esetén nem lehet lejátszani a videókat az oldalon?