Köszönjük szépen! reméljük hamar helyreáll a rend!
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 03. 05. csütörtök 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 05. csütörtök 17:33

Most már bekerültetek a szavazásba, a szavazatok kiírása valóban hibás még, programozóink gőzerővel dolgoznak rajta, hogy jó legyen

>> ÜGYFÉLSZOLGÁLAT << IDE KATTINTS!
(Ez egy válasz cabbi0690 üzenetére (2009. 03. 05. csütörtök 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Értem köszi
!Hol találom az ügyélszolgálatot?? (Ez egy válasz cabbi0690 üzenetére (2009. 03. 05. csütörtök 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 05. csütörtök 16:10
!Hol találom az ügyélszolgálatot?? (Ez egy válasz cabbi0690 üzenetére (2009. 03. 05. csütörtök 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Helo!!
Mért nem rakjátok ki a videóimat amit feltöltök?
Mért nem tudom megváltoztatni az email címem??
Most már bekerültetek a szavazásba, a szavazatok kiírása valóban hibás még, programozóink gőzerővel dolgoznak rajta, hogy jó legyen
(Ez egy válasz tala69 üzenetére (2009. 03. 02. hétfő 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 02. hétfő 11:20

Sziasztok! Help! Remélem jó helyre írom... A kérdésem a következő: a GYIK-ben a havi szavazással kapcsolatban azt írja: " A szavazás állása nem látható senki számára, amíg a szavazási időszak tart, így elkerülve az esetleges befolyásolást. Viszont azoknál a sorozatoknál, amelyekre szavaztál, láthatod az aktuális eredményt."
Nos, nálunk nem látszik abszolút. Hol mutatja ezt pontosan? A másik pedig, hogy a március havi szavazásnál még nincs egyetlen sorozat sem, pedig neveztünk.. Vagy türelmetlenek vagyunk nagyon?
Előre is köszi!
Nos, nálunk nem látszik abszolút. Hol mutatja ezt pontosan? A másik pedig, hogy a március havi szavazásnál még nincs egyetlen sorozat sem, pedig neveztünk.. Vagy türelmetlenek vagyunk nagyon?

Szerintem ezek még nagyon régen votlak az oldalon, és nem voltak jogtiszták, ezért kerültek törlésre. Kb 2002 óta teljesen jogtiszta az oldal.
(Ez egy válasz Mortal Vombat üzenetére (2009. 03. 02. hétfő 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 02. hétfő 20:29

Régi, színész neve nélküli,csak sorszámmal jelzett vegyes sorozatokra gondoltam. Ami megmaradt bennem,mikor egy impotens faszi két japán nővel próbálja csinálni egy medencében. Na azt pl sehol sem találni.
Vagy a cowboy kalapos fickó és a hatalmasra műtött mellű nő duóját a billiárdasztalon.
Vagy a cowboy kalapos fickó és a hatalmasra műtött mellű nő duóját a billiárdasztalon.
Szia!
Milyen formátumban szeretnéd feltölteni a videót? Nem ismerte fel a rendszerünk. Lehetőleg avi vagy mpeg kiterjesztést tölts fel, azt biztos viszi. E-mail cím változtatást az ügyfélszolgálaton kérhetsz.
Itt üzenhetsz nekünk! (Ez egy válasz cabbi0690 üzenetére (2009. 03. 05. csütörtök 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 05. csütörtök 16:10
Milyen formátumban szeretnéd feltölteni a videót? Nem ismerte fel a rendszerünk. Lehetőleg avi vagy mpeg kiterjesztést tölts fel, azt biztos viszi. E-mail cím változtatást az ügyfélszolgálaton kérhetsz.
Itt üzenhetsz nekünk! (Ez egy válasz cabbi0690 üzenetére (2009. 03. 05. csütörtök 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Helo!!
Helo!!
Régi, színész neve nélküli,csak sorszámmal jelzett vegyes sorozatokra gondoltam. Ami megmaradt bennem,mikor egy impotens faszi két japán nővel próbálja csinálni egy medencében. Na azt pl sehol sem találni.
Vagy a cowboy kalapos fickó és a hatalmasra műtött mellű nő duóját a billiárdasztalon. (Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 03. 02. hétfő 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy a cowboy kalapos fickó és a hatalmasra műtött mellű nő duóját a billiárdasztalon. (Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 03. 02. hétfő 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
A hölgy művészneve Carmen Scott. Valóban, megfontoljuk, hogy a későbbiekben feltüntessük a nevét is, mert sokan keresik...
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2009. 03. 02. hétfő 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 02. hétfő 09:35
Akkor hogy folytassam a sort, melyik hölgy látható a márciusi naptáron? Köszi!
(a későbbiekben nem akarjátok kiírni a képen látható hölgy - hölgyek (mert szívesen látnánk 1 hónapig leszbis jelenetet is - nevét is?)

(a későbbiekben nem akarjátok kiírni a képen látható hölgy - hölgyek (mert szívesen látnánk 1 hónapig leszbis jelenetet is - nevét is?)
Ha hozzá tudtál szólni, akkor nyílvánvalóan be vagy lépve, ezért nem látod a belépés részt
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 28. szombat 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 28. szombat 20:34

Törölt felhasználó (334574)

Help Me!
Nem látni a fő oldalon a belépési részt.Segítsetek
Szia!
Pontosan melyik sorozatokat hiányolod? (Ez egy válasz Mortal Vombat üzenetére (2009. 02. 28. szombat 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 28. szombat 14:46
Pontosan melyik sorozatokat hiányolod? (Ez egy válasz Mortal Vombat üzenetére (2009. 02. 28. szombat 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Hi!
Nekem az lenne a kérdésem,hogy az a csomó régi sorozat hova tűnt az oldalról,melyek már egy ideje nem megtekinthetők? Törölve lettek, vagy valami archívumban még meg lehet nézni őket?
Nekem az lenne a kérdésem,hogy az a csomó régi sorozat hova tűnt az oldalról,melyek már egy ideje nem megtekinthetők? Törölve lettek, vagy valami archívumban még meg lehet nézni őket?
Sziasztok! Help! Remélem jó helyre írom... A kérdésem a következő: a GYIK-ben a havi szavazással kapcsolatban azt írja: " A szavazás állása nem látható senki számára, amíg a szavazási időszak tart, így elkerülve az esetleges befolyásolást. Viszont azoknál a sorozatoknál, amelyekre szavaztál, láthatod az aktuális eredményt."
Előre is köszi!

(a későbbiekben nem akarjátok kiírni a képen látható hölgy - hölgyek (mert szívesen látnánk 1 hónapig leszbis jelenetet is - nevét is?) (Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 02. 20. péntek 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Hétfőn megkérdezem az illetékes kollégától, aki csinálta.
Help Me!
Hi!
köszi a gyors választ
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 02. 26. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Aletta Ocean...elélvez...
s alatta óceán
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 02. 26. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
s alatta óceán

Szia!
A hölgy művészneve Aletta Ocean. (Ez egy válasz Nedved130 üzenetére (2009. 02. 25. szerda 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
A hölgy művészneve Aletta Ocean. (Ez egy válasz Nedved130 üzenetére (2009. 02. 25. szerda 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
valami fejlemény?
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 02. 20. péntek 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 20. péntek 20:31

(Ez egy válasz Nedved130 üzenetére (2009. 02. 20. péntek 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 20. péntek 18:33

Megszeretném tudni a hölgy nevét aki a februári naptárképin szerepel. előre is köszi