Helló VIP Admin!
Valami oknál fogva nem működik a VIP tagság hosszabítás!!! Kétszer is elküldtem a hosszabítást igénylő sms-t, amire vissza is érkeztek az aktiváló kódok. Ezek begépelése után viszont a rendszer elutasított azzal a magyarázattal, hogy az általam beírt kód már elhasznált és ezáltal érvénytelen (?). Nézzetek utána, mert ez így nem korrekt, hogy az sms-ek emelt díját levonják a számlámról, cserébe pedig nem kapok semmit !!!
Valami oknál fogva nem működik a VIP tagság hosszabítás!!! Kétszer is elküldtem a hosszabítást igénylő sms-t, amire vissza is érkeztek az aktiváló kódok. Ezek begépelése után viszont a rendszer elutasított azzal a magyarázattal, hogy az általam beírt kód már elhasznált és ezáltal érvénytelen (?). Nézzetek utána, mert ez így nem korrekt, hogy az sms-ek emelt díját levonják a számlámról, cserébe pedig nem kapok semmit !!!

nekem üzemmel, fura próbáld meg újra, ha nem megy ajánlom az f5, azaz frissítsd le a lapot.
sok át editálás miatt lehet hogy nálad be ragadt valami hülyeség.
illetve a levél íráshoz is bekkel lenned jelentkezve.
ha még sem megy ennek ellenére, sem akkor írd meg ezt a lapalján kérlek, mind részletet leírva. (Ez egy válasz latex... üzenetére (2009. 01. 15. csütörtök 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 15. csütörtök 19:44
sok át editálás miatt lehet hogy nálad be ragadt valami hülyeség.
illetve a levél íráshoz is bekkel lenned jelentkezve.
ha még sem megy ennek ellenére, sem akkor írd meg ezt a lapalján kérlek, mind részletet leírva. (Ez egy válasz latex... üzenetére (2009. 01. 15. csütörtök 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)

(Levélírás): A név rákattintása után megjelennek a sorozatok ha valakinek több van. Azzal egy vonalvan jobbra megjelenik 3 vagy több kis ikon az első a levélírás (beküldő adtatai felett). Nekem azt írja ki a gép hogy ez a funkcio / rész még nem működik. Ilyenkor mi a teendő?
(Levélírás): A név rákattintása után megjelennek a sorozatok ha valakinek több van. Azzal egy vonalvan jobbra megjelenik 3 vagy több kis ikon az első a levélírás (beküldő adtatai felett). Nekem azt írja ki a gép hogy ez a funkcio / rész még nem működik. Ilyenkor mi a teendő?
(Ez egy válasz latex... üzenetére (2009. 01. 12. hétfő 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 12. hétfő 17:20

Sziaasztok. HOgy lehet levelet küldeni mert a kis ikon megvan de levelet nem tudok küldeni. Vagy még nem aktivizálták ezta funkciót? Vagy csak vip tagoknak lehet?
A mobilnettel van a gond. Válaszd a jobboldali oszlopból a kisebb felbontást a TV-nél (0.5Mbit), azzal menni fog. Ha úgysem sikerül, akkor telepítsd újra a flash-t. Amiről vazi ír, nem tudunk egyelőre, nekem mindegyiket újra lehet indítani bármelyik böngészővel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 13. kedd 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 13. kedd 11:32
Törölt felhasználó (1839)
VIP

Helló!
Az a problémám, hogy a Goldengate TV videoi folyamatosan megakadnak, kivétel nélkül mindegyik, és ha megakad, többé már nem indul újra. FF, IE és Chrome alatt is próbáltam, és mindenhol ezt csinálja. Mobilneten keresztül csatlakozom, eddig működött is, csak az új oldal beveztetése óta nem megy. A Flash 10-es. Mi a megoldás???
Köszi!
Az a problémám, hogy a Goldengate TV videoi folyamatosan megakadnak, kivétel nélkül mindegyik, és ha megakad, többé már nem indul újra. FF, IE és Chrome alatt is próbáltam, és mindenhol ezt csinálja. Mobilneten keresztül csatlakozom, eddig működött is, csak az új oldal beveztetése óta nem megy. A Flash 10-es. Mi a megoldás???
Köszi!
Szerintem ha az áfa nincs benne az árban MINDEN esetben ki kell írni... plusz áfa
Igen csak kifogásolhatónak tartom, hogy a filmek vásárlása közben azon az oldalon, ahol ki lehet választani mennyi médiához veszem meg a jogot, ott nincs feltüntetve az !ÁFA! , majd a következő oldalon(10 médiát választottam ki bankkártyás fizetéssel..) egy emelkedett ár (áfával növelt) jelenik meg minden magyarázat nélkül... mivan? egy klikkre 20%-oz amortizálódik a pénzünk?
igen minden fhash-es videó megakad azaz végig játszható de nem indítható újra,
lépj el a következő videóra és majd vissza erre és újból letudod játszani.
javítás folyamatban türelmedet kérem
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 13. kedd 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 13. kedd 11:32
lépj el a következő videóra és majd vissza erre és újból letudod játszani.
javítás folyamatban türelmedet kérem

Törölt felhasználó (1839)
VIP

Helló!
Köszi!
Köszi!
Helló!
Köszi!
Köszi!
kattints bárki nevére és elő jön egy kis ablak.
aktív a funkció és mindenki számára aki regisztrál. (Ez egy válasz latex... üzenetére (2009. 01. 12. hétfő 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 12. hétfő 17:20
aktív a funkció és mindenki számára aki regisztrál. (Ez egy válasz latex... üzenetére (2009. 01. 12. hétfő 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziaasztok. HOgy lehet levelet küldeni mert a kis ikon megvan de levelet nem tudok küldeni. Vagy még nem aktivizálták ezta funkciót? Vagy csak vip tagoknak lehet?
Szevasztok! Az amatőr kisfilmeket hogyan lehet "elmenteni", letölteni. Régen ez egyszerűen működött, most az istennek sem akar sikerülni. A segítséget elkőre is köszönöm!
Köszi szépen. Ezért is bírom ezt az oldalt, mert vannak normális emberek, akik válaszolnak.
Jelenleg ez a funkció nem elérhető, de remélhetőleg hamarosan viszontláthatod.
(Ez egy válasz Scorpio7 üzenetére (2009. 01. 10. szombat 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 10. szombat 22:08

Hogy kell képeslapot küldeni? Régebben ott volt a kép alatt, hogy képeslap küldése. Most nem találom
Hogy kell képeslapot küldeni? Régebben ott volt a kép alatt, hogy képeslap küldése. Most nem találom
magyar amatőrök / havi toplisták
helyen lesz majd fellelhető jelenleg még mindig átdolgozás alatt. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 08. csütörtök 21:32
helyen lesz majd fellelhető jelenleg még mindig átdolgozás alatt. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (406956)
VIP

Üdv!
A 2008 dec amatőr állandó havi szavazás eredménye honnan derül ki?
Csak én nem találom?
Csak én nem találom?
Üdv!
Csak én nem találom?
Csak én nem találom?
megszűnt az adott kategória a goldengate oldalon
(Ez egy válasz szszaby üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért tűnt el a hírességek képei, videói? Nem lesz többet?
Szia!
A fórum kereső fejlesztése jelenleg is folyik, egy-két héten belül várható szerintem. (Ez egy válasz gyorboy üzenetére (2009. 01. 04. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 04. vasárnap 18:08
A fórum kereső fejlesztése jelenleg is folyik, egy-két héten belül várható szerintem. (Ez egy válasz gyorboy üzenetére (2009. 01. 04. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
Kis segítségre lenne szükségem. Korábban a fórumozók hozzászólásai között lehetett névre keresni. A megújult GG esetében ez a funkció hol található?
Várom segítségeteket.
Üdv!
Kis segítségre lenne szükségem. Korábban a fórumozók hozzászólásai között lehetett névre keresni. A megújult GG esetében ez a funkció hol található?
Várom segítségeteket.
Üdv!
Szia!
Ez a részleg sajnos megszűnt, nem lesz már többet. (Ez egy válasz sünarcok1 üzenetére (2008. 12. 29. hétfő 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 29. hétfő 17:45
Ez a részleg sajnos megszűnt, nem lesz már többet. (Ez egy válasz sünarcok1 üzenetére (2008. 12. 29. hétfő 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok.
a hírességek, celebrity részleg hová tűnt? csak most tűnt fel, hogy nincs, pedig kéne. :(
a hírességek, celebrity részleg hová tűnt? csak most tűnt fel, hogy nincs, pedig kéne. :(