Hogy kell képeslapot küldeni? Régebben ott volt a kép alatt, hogy képeslap küldése. Most nem találom
magyar amatőrök / havi toplisták
helyen lesz majd fellelhető jelenleg még mindig átdolgozás alatt. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 08. csütörtök 21:32
helyen lesz majd fellelhető jelenleg még mindig átdolgozás alatt. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (406956)
VIP

Üdv!
A 2008 dec amatőr állandó havi szavazás eredménye honnan derül ki?
Csak én nem találom?
Csak én nem találom?
Üdv!
Csak én nem találom?
Csak én nem találom?
megszűnt az adott kategória a goldengate oldalon
(Ez egy válasz szszaby üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért tűnt el a hírességek képei, videói? Nem lesz többet?
Szia!
A fórum kereső fejlesztése jelenleg is folyik, egy-két héten belül várható szerintem. (Ez egy válasz gyorboy üzenetére (2009. 01. 04. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 04. vasárnap 18:08
A fórum kereső fejlesztése jelenleg is folyik, egy-két héten belül várható szerintem. (Ez egy válasz gyorboy üzenetére (2009. 01. 04. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
Kis segítségre lenne szükségem. Korábban a fórumozók hozzászólásai között lehetett névre keresni. A megújult GG esetében ez a funkció hol található?
Várom segítségeteket.
Üdv!
Kis segítségre lenne szükségem. Korábban a fórumozók hozzászólásai között lehetett névre keresni. A megújult GG esetében ez a funkció hol található?
Várom segítségeteket.
Üdv!
Szia!
Ez a részleg sajnos megszűnt, nem lesz már többet. (Ez egy válasz sünarcok1 üzenetére (2008. 12. 29. hétfő 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 29. hétfő 17:45
Ez a részleg sajnos megszűnt, nem lesz már többet. (Ez egy válasz sünarcok1 üzenetére (2008. 12. 29. hétfő 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok.
a hírességek, celebrity részleg hová tűnt? csak most tűnt fel, hogy nincs, pedig kéne. :(
a hírességek, celebrity részleg hová tűnt? csak most tűnt fel, hogy nincs, pedig kéne. :(
http://www.goldengate.hu/amator-mufftar
nem szűnt meg, csak most már így néz ki. rendezésben beállíthatod az elrendezést (Ez egy válasz kiscsávó üzenetére (2009. 01. 04. vasárnap 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 04. vasárnap 19:00
nem szűnt meg, csak most már így néz ki. rendezésben beállíthatod az elrendezést (Ez egy válasz kiscsávó üzenetére (2009. 01. 04. vasárnap 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
a régi oldalon ha egy user adatlapját, feltöltött képeit néztük akkor volt ott egy görgethető ablak ahol névsorban volt a többi user is ,és egyszerűűen rá lehetett kattintani , ha így akartam kiválasztani kinek a képeit szeretném megnézni.
ezt az új oldalon nem találom!
ez az opció megszűnt vagy csak az én figyelmemet kerülte el?
a régi oldalon ha egy user adatlapját, feltöltött képeit néztük akkor volt ott egy görgethető ablak ahol névsorban volt a többi user is ,és egyszerűűen rá lehetett kattintani , ha így akartam kiválasztani kinek a képeit szeretném megnézni.
Sziasztok!
Sziasztok,
Várom segítségeteket.
Üdv!
Várom segítségeteket.
Üdv!
sziasztok.
lapalján az e mailra kattintva írjál
Bocs,ha olyat kérdezek,ami már ki lett tárgyalva! A kérdésem a következő: a régi GG-n a rövid videókat le lehetett tölteni pontok levonásának fejében. Ez a lehetőség megszűnt, vagy mi a helyzet ezzel?
Amennyiben vki tudja ,légyszi világosítson fel,mert nem akarok mindent végigkutatni ,hátha már valaki kérdezte!
Köszi! Csákány!
Amennyiben vki tudja ,légyszi világosítson fel,mert nem akarok mindent végigkutatni ,hátha már valaki kérdezte!
Köszi! Csákány!
Így
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 17:47

katt és a két zárójel közé jön a szöveg: [b]blabla[b]
(beírhatod billentyűkkel is, úgy is működik, csak a második zárójelben /b van.
)

katt és a két zárójel közé jön a szöveg: [b]blabla[b]
)

Nekem az a kérdésem volna hogy hogy tudok vastagitott betűvel irni....először kattolok a vastagitásra vagy csak már akkor ha megirtam a szöveget?? Előre is köszi.
Pontosan mi a problémád vele? Mi történik? Hol akadsz el? Igazából úgy készítettük el, hogy egyszerű legyen.
Írd meg, hogy mi a gond az ügyfélszolgálatra, és segítünk! (oldal alja, E-mail) (Ez egy válasz am-ator üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 02:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 02:52
Írd meg, hogy mi a gond az ügyfélszolgálatra, és segítünk! (oldal alja, E-mail) (Ez egy válasz am-ator üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 02:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Feltöltés! Már vagy 4. napja szórakozom a feltöltéssel. Az elcsipett képekhez szeretnék, de úgy látom hiába kísérletezem. Lehet csak az első a nehéz, csak már kezdek bele fáradni... Vajon megéri ennyit kínlódani, mielőtt megüt a guta? Inkább tallózgatnám egyesével, csak lenne már egy kis siker élményem. Hát sokat segítettetek rajtunk ezzel az újj külsővel, vagyis jól megnehezítettetek mindent...
Feltöltés! Már vagy 4. napja szórakozom a feltöltéssel. Az elcsipett képekhez szeretnék, de úgy látom hiába kísérletezem. Lehet csak az első a nehéz, csak már kezdek bele fáradni... Vajon megéri ennyit kínlódani, mielőtt megüt a guta? Inkább tallózgatnám egyesével, csak lenne már egy kis siker élményem. Hát sokat segítettetek rajtunk ezzel az újj külsővel, vagyis jól megnehezítettetek mindent...
Miért tűnt el a hírességek képei, videói?
Fent jobbra, a user neved alatt, a "saját menü"-ben elrejtve, GG chat néven.