Hello!
Most vettem csak észte hogy nicsn meg a 2007 februári naptáram, esetleg ha valakinek meglenne és nem lenne nagy fáradság elküldené nekem e-mailban?
előre is köszönöm!
cimem: sqll85@freemail.hu
Most vettem csak észte hogy nicsn meg a 2007 februári naptáram, esetleg ha valakinek meglenne és nem lenne nagy fáradság elküldené nekem e-mailban?
előre is köszönöm!
cimem: sqll85@freemail.hu
ez már offba és nem segítségbe való!
Windows-nál nem árt előrelátónak lenni, és időnként biztonsági másolatokat készíteni (erről viszont nem B.G. tehet!)
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 13:12
Köszi, ettől féltem én is!! De nem is gondoltam erre, no meg arra sem, hogy az a tetves Windows fogja magát, és meghal! Bill G. nek üzenem:
, hogy nem képes megcsinálni rendesen a dolgát!!!
Windows-nál nem árt előrelátónak lenni, és időnként biztonsági másolatokat készíteni (erről viszont nem B.G. tehet!)

Ez szívás, sajna... Ilyenkor Szopeczki Pendereczki van...
Ugyanis a Winfos egy külön saját regbázisban tárolja a licenceket, amelyek a Win reinstalljakor elvesznek. Pá-pá!!!
Szerintem nem nagyon tudnak segíteni, de írj egy sort az Ügyfélszolgálatnak, hátha az sms szolgáltatónál megvannak az adatok (ebben ne nagyon reménykedj).
Tanulság: A GG-ről letöltött sms-es filmeket én külön-külön mappákba teszem, és mellékelek/készítek hozzájuk egy "licence.txt" file-t, amelyben a licencet leírom. Mert a Win reinstall után is azzal Te újra tudod nézni. Vagy a Win reinstall előtt keresd meg a licence kódot a Win-ben (fogalmam sincs, hol tárolja), és arról készíts biztonsági másolatot. De a "licence.txt" egyszerűbb.
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 08:26

Szerintem nem nagyon tudnak segíteni, de írj egy sort az Ügyfélszolgálatnak, hátha az sms szolgáltatónál megvannak az adatok (ebben ne nagyon reménykedj).
Tanulság: A GG-ről letöltött sms-es filmeket én külön-külön mappákba teszem, és mellékelek/készítek hozzájuk egy "licence.txt" file-t, amelyben a licencet leírom. Mert a Win reinstall után is azzal Te újra tudod nézni. Vagy a Win reinstall előtt keresd meg a licence kódot a Win-ben (fogalmam sincs, hol tárolja), és arról készíts biztonsági másolatot. De a "licence.txt" egyszerűbb.
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki tudna nekem segíteni, hogy mit tudok olyankor csinálni, hogyha töltöttem le kb. 10db filmet erről az oldalról, de nem egyszerre, van amelyik már vagy 4 hónapos! És ugye mikor letöltöttem, akkor megrendeltem hozzájuk a jelszót!!! De tegnap újra kellett raknom a Windows-t
, és mikor visszatelepítettem mindent, akkor mondom leülünk barátnőmmel, és megnézzük az egyiket!
Erre már megint kéri a kódot
, de persze hol vannak már azok, már réges rég kitöröltem őket a telefonból, gondolván minek az már!!! De az ugye majd 5000 Ft...!! Most mit tudok csinálni???

Valaki tudna nekem segíteni, hogy mit tudok olyankor csinálni, hogyha töltöttem le kb. 10db filmet erről az oldalról, de nem egyszerre, van amelyik már vagy 4 hónapos! És ugye mikor letöltöttem, akkor megrendeltem hozzájuk a jelszót!!! De tegnap újra kellett raknom a Windows-t
, és mikor visszatelepítettem mindent, akkor mondom leülünk barátnőmmel, és megnézzük az egyiket!
Erre már megint kéri a kódot
, de persze hol vannak már azok, már réges rég kitöröltem őket a telefonból, gondolván minek az már!!! De az ugye majd 5000 Ft...!! Most mit tudok csinálni???

elfogadom, a drivert mindenképp
az illesztés pedig,hidd majd megoldom
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 31. péntek 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 23:04

az illesztés pedig,hidd majd megoldom

írjál magyarúl nyúúú! és segítek!!!
(de charlott illesztőjét helyedben jobban elfogadnám!)

írjál magyarúl nyúúú! és segítek!!!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 31. péntek 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 22:49

Jól van cseszétek meg,rajtam nem segit senki
De már nem is kell, megtaláltam a kölyköm szobájában

Én segítek rajtad, de nekem másféle illesztőm van. Kipróbáljuk, hogy kompatibilis-e?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 31. péntek 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 22:49

(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)

ha jól írtad be a kódot, akkor elvileg működnie kell!
próbáld meg azt, hogy lépjél ki a GG-ről, majd ismét jelentkezz be!
ha úgy sem megy, akkor írj az ügyfélszolgálatnak, mint ahogyan előttem javasolták! (Ez egy válasz kozanna üzenetére (2007. 08. 31. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 21:36
próbáld meg azt, hogy lépjél ki a GG-ről, majd ismét jelentkezz be!
ha úgy sem megy, akkor írj az ügyfélszolgálatnak, mint ahogyan előttem javasolták! (Ez egy válasz kozanna üzenetére (2007. 08. 31. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

sms-l akartam vip tagságot venni mindent jól irtam a pénzt levette majd közölte biztos nem volt jó a kód hogy is van ez?
nyitólap alján e-mail...klikk oda (ügyfélszolg.)
(Ez egy válasz kozanna üzenetére (2007. 08. 31. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 21:36

sms-l akartam vip tagságot venni mindent jól irtam a pénzt levette majd közölte biztos nem volt jó a kód hogy is van ez?
Ameddig a hsz mellett (bal felül az elküldés után) ott van a jelzés (lila négyzet, benne egy lefelé mutató nyíl, az a hsz módosításának ikonja), hogy a hsz módosítható, addig levehető, üres hsz-t teszel be helyette. Ha a hsz már nem módosítható (asszem 10 perc elteltével) a feltöltött kép nem levehető általad.
Ha tévedésből került fel (nem jó kép, nem jó topicba, stb.), akkor kérd meg az adminokat a topic és a hsz megjelölésével, na meg az indokkal, hogy töröljék neked. Ezt a Figyelem topicban vagy az Adminok fogadóórájában teheted meg. (Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 00:17
Ha tévedésből került fel (nem jó kép, nem jó topicba, stb.), akkor kérd meg az adminokat a topic és a hsz megjelölésével, na meg az indokkal, hogy töröljék neked. Ezt a Figyelem topicban vagy az Adminok fogadóórájában teheted meg. (Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Hogyan lehet leszedni feltöltött képet??? Márha lehetséges???
Miért tesznek be perverz filmeket - f*aszos nők???
Hogyan lehet leszedni feltöltött képet??? Márha lehetséges???
privment!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 28. kedd 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 22:59

azért vittem el innen...mert kérte...minek tetted vissza?

azért vittem el innen...mert kérte...minek tetted vissza?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 22:53

Sanyi macskája visszahozva,
elfér ,nem?
ő is észrevette.

(bocs sziszi)

elfér ,nem?

ő is észrevette.

(bocs sziszi)

elfér ,nem?

ő is észrevette.

(bocs sziszi)
írj mailt az ügyfélszolgálatra...nyitóoldal, lap alja
Elolvastam én, csak a végét egy kicsit ( számomra )
érthetetlennek írtad! Ha megértettem volna, akkor most te lehetnél az istennő!!! Gondolom nélkülem is az vagy!
Addig is ....