Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozzászólásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, és csak az általatok irt tartalom felett van joguk, semmi másra nincs befolyásuk és rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailre a lap alján, és töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőben) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 60 61 62 63 64
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#58   2007. 03. 12. hétfő 20:06
X Törölt felhasználó (69371)
a frissebb progi általában sosem baj, de próbáld megszerezni az ACE MEGA PACK CODEC csomagot valami ingyenesen letölthető szoftverek oldalról.
#57   2007. 03. 12. hétfő 18:24
MmePrune MmePrune VIP Admin
kvíz szobából áthozva:

5tealth #2964| ma 17:57
Hello ! Még új vagyok,ezért lenne egy kérdésem. Biztos már sokan feltették,de most én is :) Letöltöttem egy filmet...a leírásban azt írták,elég első megnézéskor egy smsel aktiválni. De amikor elindítom..nem csinál semmit,csak kiírja,hogy nem tudja elindítani. Segítene valaki,hogyan kell aktiválni ??? Elküldeném azt az sms-t csak nem tom mit,és hova kell küldeni :( Előre is köszi !

nyitólap-->menüsor(bal oldalon)-->VIP tagság...minden ott van, keresd figyelmesen (aktiválás is van)
és máskor ide írj, ha segítség kell
#56   2007. 03. 09. péntek 13:54
32es36par 32es36par VIP
Bocs de elárulok egy titkot ha a munkahelyeden letöltöd a progit azt az otthoni géped nem fogja tudni, hacsak nem az otthoni laptopdra töltötted le a munkahelyeden. Otthon ugyan úgy le kell töltened. De fordítva is igaz amit otthon töltesz le azt meg a munkahelyi gép nem tudja, ezek a fránya gépek nem adják át vágyaidat egymásnak.
#55   2007. 03. 09. péntek 13:03
MmePrune MmePrune VIP
ezt megtalálod a nyitóoldalon jobbra legalul:

Film lejátszó program!
Amennyiben gondod van a goldengaten található bármelyik film lejátszásával, töltsd le az alábbi csomagokat, majd indítsd el. (telepítsd fel őket)

Filmjeinkhez ezt töltsd le! :

WINDOWS összes verzió,klikk

.avi kiterjesztésű fájlokhoz:

WINDOWS összes verzió
#54   2007. 03. 09. péntek 13:02
MmePrune MmePrune VIP
letöltötted? elindult?
#53   2007. 03. 09. péntek 12:50
MmePrune MmePrune VIP
mindenképpen ki kell váltanod a vip tagságot, különben nem tudod megnézni a filmet....vip tagság-->aktiválás-->felül van egy olyan szöveg, hogy kattints ide...ha klikkelsz rá, akkor mutatja a számot és az árat is...hogy hova küldj és milyen smst
#52   2007. 03. 09. péntek 12:34
MmePrune MmePrune VIP
a nyitólap bal oldalán van egy menüsor...ott nézd meg a vip tagsággal kapcsolatos infokat...megnézted?
#51   2007. 03. 09. péntek 09:46
MmePrune MmePrune VIP
Miért válasszam a VIP tagságot a GoldenGate-en?

Mert így nézheted meg a kizárólag VIP tagjaink számára frissített videókat a GoldenGate TV-ben. Nézheted a napi sorozatokat, tölthetsz le egyben sorozatokat, rengeteg kényelmi szolgáltatással leszel gazdagabb. Részletesen elolvashatod a következő bekezdésekben!

a nyitólap bal oldalán van egy menüsor...ott nézd meg a vip tagsággal kapcsolatos infokat smile
#50   2007. 02. 22. csütörtök 02:35
xxx75c xxx75c
Köszönöm Neked is a segítséget!
#49   2007. 02. 22. csütörtök 02:34
xxx75c xxx75c
Huh!Na végre felfogtam mit kell csinálnom:)(a fórum intézkedések miatt nem találtam,meg mert béna vagyok:)EZER HÁLA ÉS KÖSZÖNET!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 21. szerda 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 18:24
összes téma...ctrl+f...keresésbe beírod: intézkedések
#48   2007. 02. 21. szerda 18:24
MmePrune MmePrune VIP
összes téma...ctrl+f...keresésbe beírod: intézkedések
(Ez egy válasz xxx75c üzenetére (2007. 02. 21. szerda 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 18:24
Bemegyek a fórumba,abc sorrendbe rendezem, de úgy sem találom. ?
#47   2007. 02. 21. szerda 18:24
xxx75c xxx75c
Bemegyek a fórumba,abc sorrendbe rendezem, de úgy sem találom. ?
#46   2007. 02. 21. szerda 18:23
xxx75c xxx75c
Bemegyek a fórumba,abc sorrendben keresem,de nem látok ilyet. ?
(Ez egy válasz xxx75c üzenetére (2007. 02. 21. szerda 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 00:28
Sziasztok!Nem találom az "INTÉZKEDÉSEK"topikot.Tudnátok segiteni?
Előre is köszi.
#45   2007. 02. 21. szerda 00:28
xxx75c xxx75c
Sziasztok!Nem találom az "INTÉZKEDÉSEK"topikot.Tudnátok segiteni?
Előre is köszi.
#44   2007. 01. 31. szerda 15:02
vazelinator vazelinator VIP Admin
mivel microsoft termék
tehát a media player 10 jo lejátszonak
illetve a mindenkori legfirsebb directx kobinácioja ki kell hogy elégitse
ezen kivűl ajálom a acemegecodexpackot is
ez egy univerzális kulcs hogy majdnem mindent vigyen a géped..
#43   2007. 01. 30. kedd 20:08
X Törölt felhasználó (58889)
Sziasztok!
Letöltöttem egy filmet, és telefonon regisztráltam, majd a filmet elindítottam Media Player 10-el. Kérte a regisztrációkor kapott kódot, amit beütöttem. A regisztrációs panel szerint a kód megfelelő volt, ennek ellenére a lejátszó mégsem indítja el a filmet. Ezt az üzenetet adja: "Kísérlet művelet végrehajtására olyan pinen, amely nem szerepel a DirectShow szűrőgrafikonban."
A Media Player súgójában és a websúgójában sincs információ erről a hibáról (ez persze a Windows-súgókat ismerve sajnos nem meglepő).
Találkozott már valaki ehhez hasonló dologgal? Mit lehet tenni? Talán valamilyen kodeket kellene beszerezni? A gépemen eddig mindenféle film futott, a kodekek rendszeresen frissítve vannak, ehhez mindig kodek-csomagokat használok (most: K-Lite Codec Pack).
Ha tud valaki, kérem segítsen!
Köszönöm.
#42   2006. 02. 07. kedd 00:46
Lisi Lisi
3 SMS - t küldtem , és nem kaptam kódot! a válasz a szolgáltatás nem elérhető... de 1300 Ft -ot azt levett a semmiért !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BECSPÁS!!!! kérem a licensz kódomat!
#41   2006. 02. 06. hétfő 19:51
X Törölt felhasználó (7767)
Kedves Peter13!
Mi történik veled: fejlődsz három évet, de közben széthullatod a neved? vigyor2 wave
#40   2006. 02. 05. vasárnap 13:02
matthiasb matthiasb
Help Me!!
Képet szeretnék beszúrni a hozzászólásomba, de a gépemről szeretném felrakni. Hogyan tudom ezt megtenni?
#39   2005. 04. 11. hétfő 09:35
Kelly73 Kelly73
Neophone kártyás fizetési lehetőség megszűnt vagy csak én nem találom?

... 60 61 62 63 64
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2004. 11. 16. kedd
Üzenetek: 1278db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 29. szombat

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!