Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozzászólásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, és csak az általatok irt tartalom felett van joguk, semmi másra nincs befolyásuk és rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailre a lap alján, és töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőben) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 57 58 59 60 61 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#125   2007. 05. 24. csütörtök 12:40
Maceex Maceex
annak ellenére hogy azt írja ki hogy megjegyezte ezt a gépet az oldal, mindig le kell okéznom hogy be akarok jönni az oldalra, tudom hogy egy IE-központú világban élünk, de azért legalább a leggyakoribb böngészőkhöz meg lehetne csinálni hogy működjön normálisan, ja egyébkétn operát használok
#124   2007. 05. 15. kedd 09:59
tom1019 tom1019 VIP Admin
Mert a videók "berakása" a szerkesztők egyéni v. közös megitélése alapján dől el. Vannak kritériumok, miknek meg kell felelnie egy videónak és ezt követően is szubjektív a döntés.
Tanácsom, hogy legyél türelmesebb (mert az is előfordulhat, hogy később foglalkoznak vele és ezért csúszik a felrakása, de az is lehet, hogy nem tartják alkalmasnak a megjelenésre). Próbálj más videókat is beküldeni!
#123   2007. 05. 15. kedd 07:04
Moncy Moncy VIP
Admin engedéllyel szeretném a segítségeteket kérni!

Egy tánccsoportbeli barátnőm kisfiának segítségre van szüksége!
Most 4,5 éves, koraszülöttként jött a világra és ennek következtében agyvérzés és oxigénhiány lépett fel a kisfiúnál.

Lehetőséget kaptak a kínai Hangzou kórházban ezév júliusában a gyógyulásához szükséges őssejt beültetésére.

A gyógykezelés költsége sajnos meghaladja a család anyagi teherbírását.

Ezért kérem, akinek módjában áll segíteni priv. üzenetben jelezze Felém és privátban átadom a család elérhetőségét és a kisfiú gyógyulásáért létrehozott alapítvány számlaszámát.

Köszönöm előre is a segítségeteket!

Moncy
#122   2007. 05. 13. vasárnap 06:50
Moncy Moncy VIP
A chaten már nagyon kivan szegény kattanva...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 13. vasárnap 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 05. 13. vasárnap 06:50
EZT A MONDATODAT KB. eddig 6 topicból töröltem!
És mindig berakod, ide már vagy háromszor!
Ha szórakozni akarsz, akkor küldök egy fotót a péniszemről, és azon röhöghetsz napestig!
Vezzzeg nem veszed észre, ha nem írsz, akkor nem vagy itt, és nem lát senki, TE "élettelen" okoska!
Hagyd abba! ejnye1 (törölni csak magadat tudod, ha nem írsz a fórumba!)
#121   2007. 05. 13. vasárnap 06:50
tom1019 tom1019 VIP Admin
EZT A MONDATODAT KB. eddig 6 topicból töröltem!
És mindig berakod, ide már vagy háromszor!
Ha szórakozni akarsz, akkor küldök egy fotót a péniszemről, és azon röhöghetsz napestig!
Vezzzeg nem veszed észre, ha nem írsz, akkor nem vagy itt, és nem lát senki, TE "élettelen" okoska!
Hagyd abba! ejnye1 (törölni csak magadat tudod, ha nem írsz a fórumba!)
(Ez egy válasz frensys üzenetére (2007. 05. 13. vasárnap 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 13. vasárnap 05:56
HELP!Törölni szeretném magam!Segitsetek hogyan kell!

köszi.
#120   2007. 05. 13. vasárnap 05:56
frensys frensys
HELP!Törölni szeretném magam!Segitsetek hogyan kell!

köszi.
#119   2007. 05. 13. vasárnap 05:50
frensys frensys
Moderátorok segitsetek! már irtam az ügyfélszolgálatra ide is levelet!Törölni szereném magam!Nagyon fontos lenne!Az életemről van szó!valaki szórakozik velem..segitsetek!Töröljetek innen engem kérlek titeket!
frensys@freemail.hu az e-mail cimem.!Help!
#118   2007. 05. 12. szombat 17:21
Szimi07 Szimi07 VIP
nem-nem shakehead Szégyelős vagyok lookaround
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803) VIP Admin
2007. 05. 12. szombat 16:01
Persze hogy lehet!Pl.én vagyok szimi07! nyes olyan képeket melyek passzolnak a téma ciméhez!
#117   2007. 05. 12. szombat 16:01
X Törölt felhasználó (20803) VIP Admin
Persze hogy lehet!Pl.én vagyok szimi07! nyes olyan képeket melyek passzolnak a téma ciméhez!
(Ez egy válasz Szimi07 üzenetére (2007. 05. 12. szombat 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 15:54
Milyen képeket lehet, szabad felrakni a fórumba? Lehet, rajta pl. felírat?
#116   2007. 05. 12. szombat 15:54
Szimi07 Szimi07 VIP
Milyen képeket lehet, szabad felrakni a fórumba? Lehet, rajta pl. felírat?
#115   2007. 05. 10. csütörtök 18:21
Moncy Moncy VIP
Admin engedéllyel szeretném a segítségeteket kérni!

Egy tánccsoportbeli barátnőm kisfiának segítségre van szüksége!
Most 4,5 éves, koraszülöttként jött a világra és ennek következtében agyvérzés és oxigénhiány lépett fel a kisfiúnál.

Lehetőséget kaptak a kínai Hangzou kórházban ezév júliusában a gyógyulásához szükséges őssejt beültetésére.

A gyógykezelés költsége sajnos meghaladja a család anyagi teherbírását.

Ezért kérem, akinek módjában áll segíteni priv. üzenetben jelezze Felém és privátban átadom a család elérhetőségét és a kisfiú gyógyulásáért létrehozott alapítvány számlaszámát.

Köszönöm előre is a segítségeteket!

Moncy
#114   2007. 05. 07. hétfő 09:26
X Törölt felhasználó (7056)
Sziasztok, laikus kérdés: hol tudom megnézni a privát üzeneteimet?
#113   2007. 05. 06. vasárnap 15:41
DrAnthony DrAnthony VIP
Sajna nekem is vissza kellett lépnem, mert egyrészt a legújabb Nero Vision express-e szarul kódolta a DVD-ket... A Roxio meg nem jött be, és sok felesleges alkalmazást is feltett...

Azért köszi...
#112   2007. 05. 06. vasárnap 15:36
balage86 balage86
egy nagyon fontos dolgot kérdeznék ha valaki emlékszik. Mi volt a címe annak a paródiának amit gálvölgyi jános és kopeczky lajos adott elő a fradi szurkoló és a riporter... nagyapum kedvence és mindenképpen szeretném neki előkeríteni légyszi adjatok egy linket ahonnan letölthetem előre is köszönöm
#111   2007. 04. 30. hétfő 16:11
Poczok Poczok
Elég nagy gondba pottyantam. Mikoron a képeket nézegettem egy bizonyos kép megnyitásakor nem csak megmutatja, hanem be is zárja a böngészőmet. Ez most valami extra jó poénnak szántátok, vagy valami nem jó? confused
#110   2007. 04. 28. szombat 22:00
simon01 simon01
Segítség! szexre vágyom! smile
#109   2007. 04. 28. szombat 19:08
pn.maci pn.maci VIP
Kedves tom1019. Bocsánat, hogy új témát nyitottam, amikor itt is megkérdezhettem volna tőled, tőletek amit tudni szeretnék. Bár régi tagja vagyok a GG-nek, és nem mellesleg aktív is, sajna nincs időm egész nap itt böngészni, így nem tudom mi a szokás ha segítségre van szükségem(na meg a kiskirályokat sem ismerem). Sajnálom, hogy problémát okoztam, és miattam egy újabb témát kellet törlésre jelölnöd(egyébként megjegyzem nem túl sok kalóriát égettél el a billentyű lenyomásánál úgyhogy nem értem miért okozott ez ekkora problémát). Na akkor összegezve: A kérdésem az hogy Miért nem kerülnek be az Amatőr Videók a Muff-Tárba?
És egyébként a fától látom az erdőt, csak tőled nem!
Előre is köszönjöm a válaszod!
#108   2007. 04. 27. péntek 12:52
MmePrune MmePrune VIP Admin
Hogyan lehetek VIP tag?

- Emeltdíjas SMS küldéssel, bankkártyás fizetéssel, IVR telefonos fizetéssel. Az ár függ a választott csomagtól, és időtartamtól. Ettől függően a VIP tagság ára heti bruttó 357-480 ft, havi ára 1440-1800 ft. Részletesen a regisztrációnál látni fogod a lehetőségeket és árakat.

- Pont beváltással is lehetsz VIP tag, ha aktív részvételeddel összegyűjtesz oldalunkon 5000 pontot a GoldenGate .Pont rendszerben. Erről a rendszerről olvashatsz a GoldenGate .Pont menüpontban!

- Töltsd fel barátnőd meztelen képeit, vagy kettőtöket, vagy saját elcsípett képeket (strand, szoknyák alá fotózás, stb), és ingyen VIP tagsággal látunk el! (5000 pontot kapsz a .Pont rendszerben, ami egy heti VIP tagságra váltható, természetesen másra is beválthatod.). Beküldés: "Tölts fel te is" menüpont. Felhívjuk a figyelmedet, hogy csak abban az esetben adunk pontot a beküldésedért, ha annak eredetét és minőségét megfelelőnek találjuk. A részleteket a "Tölts fel te is!" menüpontban olvashatod.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 27. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 27. péntek 12:52
többször előkerül ez a kérdés, ezért most bemásolom ide a VIP-es tudnivalókat smile

Miért válasszam a VIP tagságot a GoldenGate-en?

Mert így nézheted meg a kizárólag VIP tagjaink számára frissített videókat a GoldenGate TV-ben. Nézheted a napi sorozatokat, tölthetsz le egyben sorozatokat, rengeteg kényelmi szolgáltatással leszel gazdagabb. Részletesen elolvashatod a következő bekezdésekben!

Mik a VIP tagság előnyei, milyen szolgáltatásokat vehetek vele igénybe?

A VIP tagsággal minden szolgáltatást igénybe vehetsz, amit az ingyenes tagsággal, ezen felül:

- VIP sorozatok és képek megtekintése (heti 4 extra sorozat, csak a VIP tagoknak), visszamenőleg is minden sorozatot megnézhetsz, egészen 2004-ig!

- Az utóbbi 2 hónap sorozatainak egyben letöltése, egy sorozat egy ZIP-ben, összesen ~1.5Gb képanyag, ami napról-napra új letöltést jelent

- Amatőr beküldők képeinek letöltése naponta egyben (Legalább napi 20 sorozat)

- Extra méretű képek megtekintése, eredeti méretben (ez akár lehet 4000 pixeles felbontás is, a sima tagsággal csak az 1024 pixeles képeket látod)

- Kedvenc témák gyűjtése a fórumban

- Szavazás a VIP sorozatokra, hozzászólás a VIP sorozatokhoz

Mik a VIP tagságod által elérhető GoldenGate TV előnyei?

- A GoldenGate TV-ben jelenleg 388 videó található, több mint 4 nap és 13 órányi néznivaló (ez napról napra több lesz)!

- A videókat nem kell letöltened. Bármikor, bárhonnan, egy kattintással indíthatód a videózást.

- Az internet sebességedhez igazodva akár 3 különböző videó-minőség közül választhatsz.

- A GoldenGate TV-ben több, mint 10 kategóriából választhatsz, így könyebben megtalálod az ízlésednek megfelelőt.

- A GoldenGate TV-be minden egyes nap egy új videó kerül fel. Természetesen az összes régebbi videó is elérhető marad.
#107   2007. 04. 27. péntek 12:52
MmePrune MmePrune VIP Admin
többször előkerül ez a kérdés, ezért most bemásolom ide a VIP-es tudnivalókat smile

Miért válasszam a VIP tagságot a GoldenGate-en?

Mert így nézheted meg a kizárólag VIP tagjaink számára frissített videókat a GoldenGate TV-ben. Nézheted a napi sorozatokat, tölthetsz le egyben sorozatokat, rengeteg kényelmi szolgáltatással leszel gazdagabb. Részletesen elolvashatod a következő bekezdésekben!

Mik a VIP tagság előnyei, milyen szolgáltatásokat vehetek vele igénybe?

A VIP tagsággal minden szolgáltatást igénybe vehetsz, amit az ingyenes tagsággal, ezen felül:

- VIP sorozatok és képek megtekintése (heti 4 extra sorozat, csak a VIP tagoknak), visszamenőleg is minden sorozatot megnézhetsz, egészen 2004-ig!

- Az utóbbi 2 hónap sorozatainak egyben letöltése, egy sorozat egy ZIP-ben, összesen ~1.5Gb képanyag, ami napról-napra új letöltést jelent

- Amatőr beküldők képeinek letöltése naponta egyben (Legalább napi 20 sorozat)

- Extra méretű képek megtekintése, eredeti méretben (ez akár lehet 4000 pixeles felbontás is, a sima tagsággal csak az 1024 pixeles képeket látod)

- Kedvenc témák gyűjtése a fórumban

- Szavazás a VIP sorozatokra, hozzászólás a VIP sorozatokhoz

Mik a VIP tagságod által elérhető GoldenGate TV előnyei?

- A GoldenGate TV-ben jelenleg 388 videó található, több mint 4 nap és 13 órányi néznivaló (ez napról napra több lesz)!

- A videókat nem kell letöltened. Bármikor, bárhonnan, egy kattintással indíthatód a videózást.

- Az internet sebességedhez igazodva akár 3 különböző videó-minőség közül választhatsz.

- A GoldenGate TV-ben több, mint 10 kategóriából választhatsz, így könyebben megtalálod az ízlésednek megfelelőt.

- A GoldenGate TV-be minden egyes nap egy új videó kerül fel. Természetesen az összes régebbi videó is elérhető marad.
#106   2007. 04. 26. csütörtök 15:14
roxx roxx
Volt egy téma, meleg fiúk akcióban vagy mi, és törlésre lett jelölve, azzal az indokkal, hogy ez egy hetero oldal. Ami örömteli, de akkor a leszbiképek a netről hogyan fér bele? Nem vagyok meleg, sőt nem is vágyom rá, hogy meleg fiúkat nézegessek akció közben, előtt vagy után, de akkor inkább másképp kellene indokolni a törlését az ominózus topicnak.

... 57 58 59 60 61 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2004. 11. 16. kedd
Üzenetek: 1285db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 20. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!