talán
(Ez egy válasz Rejtelmes üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
atol füg hova küldted..
kis malac katagoria az nagyon változó nagyon sokat küldenek és lusták meg felelően komentelni illetve sok a rosz minőség s igy nehéz meg találni köztük a gyönyszemeket.
egyébb videoknál meg elő válogatáson esik át
kis malac katagoria az nagyon változó nagyon sokat küldenek és lusták meg felelően komentelni illetve sok a rosz minőség s igy nehéz meg találni köztük a gyönyszemeket.
egyébb videoknál meg elő válogatáson esik át
Lehet az ulead két cd-s?
na elmagyarázom! nem teszik fel, és nem értesítenek! hogy miért? azt én sem tudom! de mindenféle kifogással jönnek, közben meg most is a magyar amatőrök között két olyan film van, ami már szerepelt! az nem baj! nyugodj bele! és ne küldj filmet! én is ezt teszem! mivel felesleges!
kössz sikerült visszalépni kóddal jelszóval müküdik
Kőssz Sandor46 (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 18:37
Kőssz Sandor46 (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)

email cimre is el küldi a kodot ha kéred
csak tudnod kel az emailcimed mire regeltél
hali
küldtem be egy videót, mikor teszik fel kb, vagy ha nem teszik fel értesítenek e?
előre is köszi
küldtem be egy videót, mikor teszik fel kb, vagy ha nem teszik fel értesítenek e?
előre is köszi
email cimre is el küldi a kodot ha kéred
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 18:31
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Azt próbálja ,de nem engedi.....azt irja ki neki,,,regisztál újra,,,,,
Azt próbálja ,de nem engedi.....azt irja ki neki,,,regisztál újra,,,,,
Szia!
Azt próbálja ,de nem engedi.....azt irja ki neki,,,regisztál újra,,,,, (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt próbálja ,de nem engedi.....azt irja ki neki,,,regisztál újra,,,,, (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
jelentkezzen be újra
a névvel és a kapott kóddal (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 17:34

a névvel és a kapott kóddal (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Segiség!
Sándor 46 belépet szétnézett a fórumon,majd a fenti jobboldali sarokban lévő"kilépés" -re kattintot...Később újra beakarat lépni,de nem tud!:-(...........mit tegyen???
Sándor 46 belépet szétnézett a fórumon,majd a fenti jobboldali sarokban lévő"kilépés" -re kattintot...Később újra beakarat lépni,de nem tud!:-(...........mit tegyen???
Segiség!
Igen. És sztm.az ulead is nagyon jó.
Sztm. csak beállitási probléma. Távbeállitást meg tényleg nem tud senki vállalni.
(Ez egy válasz Rejtelmes üzenetére (2007. 04. 03. kedd 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki? Senki?
sziasztok azt szeretném kérdezni valaki nem tudna-e segiteni abban van egy camerám de mindig sötét a kép ha felteszem gépre de rajta jó.
A tipusa Sanyo Xacti VPC-C1 EX
A tipusa Sanyo Xacti VPC-C1 EX
Nem találtam meg, de meg lehet találni a neten. Egyébként láttam igazi 100 %-os afrikai négert is, ráadásul ők is ugyanannyié dolgoznak, mint a fehérek.
[Moderálva, legközelebb finomabban fogalmazz.] (Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 03. 28. szerda 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 18:51
[Moderálva, legközelebb finomabban fogalmazz.] (Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 03. 28. szerda 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)

A neten láttam multkor egy ázsiai prostit, elég pozitív beszámolókat lehet róla olvasni. Elküldöm a linket, ha megtalálom.
HELP MmE!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)

a borítékjára küldd
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 03. 28. szerda 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 18:51

A neten láttam multkor egy ázsiai prostit, elég pozitív beszámolókat lehet róla olvasni. Elküldöm a linket, ha megtalálom.
(Ez egy válasz figy üzenetére (2007. 03. 28. szerda 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 17:09

Hát oké, át lett ide rakva.
Szóval akinek tudomása van ilyenről, ne tartsa magában!
Szóval akinek tudomása van ilyenről, ne tartsa magában!
Hát oké, át lett ide rakva.
Szóval akinek tudomása van ilyenről, ne tartsa magában! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 16:52
Szóval akinek tudomása van ilyenről, ne tartsa magában! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)

figy #1| ma 16:43
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Aki tud vmi információt arról, hogy honnan lehetne egy ázsiai származású Örömhölgyet találni szülinapi ajándékként, az kérem segítsen!!!
Sokat segítenétek, mert sajnos az idő sürget :(
Sziasztok!
Aki tud vmi információt arról, hogy honnan lehetne egy ázsiai származású Örömhölgyet találni szülinapi ajándékként, az kérem segítsen!!!
figy #1| ma 16:43
Sziasztok!
Sziasztok!