Ezt próbáld meg, és ebben a sorrendben:
Az Internet Explorer beállítása:
Eszközök-->Internetbeállítások

Tartalom--->Engedélyezés--->Jóváhagyott helyek

A jóváhagyott helyeknél ezt beírod:
ott felül ahol a kurzor villog, beírod:(úgy ahogy a képen látod)
http://www.goldengate.hu/ rákkattintasz a "Mindig" gombra,
és okézd le alul!

Majd indítsad újra a gépedet, és így próbáld meg, ennek mennie kell, mert minden biztonsági beállítást felülír. (Ez egy válasz 75hg üzenetére (2007. 11. 09. péntek 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 08:51
Az Internet Explorer beállítása:
Eszközök-->Internetbeállítások

Tartalom--->Engedélyezés--->Jóváhagyott helyek

A jóváhagyott helyeknél ezt beírod:
ott felül ahol a kurzor villog, beírod:(úgy ahogy a képen látod)
http://www.goldengate.hu/ rákkattintasz a "Mindig" gombra,
és okézd le alul!

Majd indítsad újra a gépedet, és így próbáld meg, ennek mennie kell, mert minden biztonsági beállítást felülír. (Ez egy válasz 75hg üzenetére (2007. 11. 09. péntek 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát még mindig nem javultam meg.Utánnanéztem okt elején volt újrapakolva a win. és még bármilyen netes oldal megnyitása előtt egy progival lett csinálva tükörmásolat most visszaraktam így gyakorlatilag friss telepítési állapotnál vagyok, de még mindig ugyanaz.
Hát még mindig nem javultam meg.Utánnanéztem okt elején volt újrapakolva a win. és még bármilyen netes oldal megnyitása előtt egy progival lett csinálva tükörmásolat most visszaraktam így gyakorlatilag friss telepítési állapotnál vagyok, de még mindig ugyanaz.
Ezért fura nekem is...
Szerintem benyeltél valami spybotot vagy valamit, és az blokkolja valamiért.
Többször is leellenőriztem, minden lány bejön, az amatőrök is, szóval itt nincs gond. (Ez egy válasz 75hg üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 14:07
Szerintem benyeltél valami spybotot vagy valamit, és az blokkolja valamiért.
Többször is leellenőriztem, minden lány bejön, az amatőrök is, szóval itt nincs gond. (Ez egy válasz 75hg üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)

A win nem régen lett újratelepítve max 2hónap,automt friisítést kikapcsolom, a többit megnézem beállítom és majd jelentkezem.
De nem értem miért csak lányokat nem engedi?Mé nem a fiúkat azokat nem nézem úgyse!
De nem értem miért csak lányokat nem engedi?Mé nem a fiúkat azokat nem nézem úgyse!
A win nem régen lett újratelepítve max 2hónap,automt friisítést kikapcsolom, a többit megnézem beállítom és majd jelentkezem.
Továbbra is hmmm...
Pár javaslat:
1.: Az automatikus frissítési szolgáltatást MINDIG kapcsold le, annyi baromságot tölt le a Microfos-tól, hogy legtöbbször azért hal meg a Winfos.
2.: "Frissítés" alatt azt értettem, hogy mikor volt újratelepítve a winfos.
3.: Az még lehetséges, hogy az Explorerben az Internetbeállítások-nál a "Biztonság-Tartalom-Adatvédelemnél van valami túl magas védelemre állítva, vagy ugyanott a "Speciális" fülnél kellene valamit beállítani.
Javaslataim:
1.: A fentiek ellenőrzése, esetleges módosítás, engedélyezés.
2.: Ideiglenesen tárolt tartalom teljes törlése, és az ideigeles mapa 1 MB-ra átállítása.
3.: Komplett víruskeresés és spybot ellenőrzés!keresés (Spyware Terminator-ral vagy Spybot Search&Destroy-jal).
4.: Ha mindez nem segít, akkor format c:, és új winfos feltelepítése.
De egy bizos: A hiba NÁLAD a Te gépedben van.
Sok sikert. (Ez egy válasz 75hg üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 13:26
Pár javaslat:
1.: Az automatikus frissítési szolgáltatást MINDIG kapcsold le, annyi baromságot tölt le a Microfos-tól, hogy legtöbbször azért hal meg a Winfos.
2.: "Frissítés" alatt azt értettem, hogy mikor volt újratelepítve a winfos.
3.: Az még lehetséges, hogy az Explorerben az Internetbeállítások-nál a "Biztonság-Tartalom-Adatvédelemnél van valami túl magas védelemre állítva, vagy ugyanott a "Speciális" fülnél kellene valamit beállítani.
Javaslataim:
1.: A fentiek ellenőrzése, esetleges módosítás, engedélyezés.
2.: Ideiglenesen tárolt tartalom teljes törlése, és az ideigeles mapa 1 MB-ra átállítása.
3.: Komplett víruskeresés és spybot ellenőrzés!keresés (Spyware Terminator-ral vagy Spybot Search&Destroy-jal).
4.: Ha mindez nem segít, akkor format c:, és új winfos feltelepítése.
De egy bizos: A hiba NÁLAD a Te gépedben van.
Sok sikert. (Ez egy válasz 75hg üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyvonalakban:
XP sp2,a frissítést nem tudom de szerintem az automatikus frissítés be van kapcsolva.Tűzfal az Xp sajátja , víruscucc nod32, böngésző alap explorer, de próbáltam az operát és firefoxot is, de azokkal is ez a helyzet.Hasonló témájú más oldalakat nem nézek, és más témájú veblapoknál nem jött még elő ez a probléma.
XP sp2,a frissítést nem tudom de szerintem az automatikus frissítés be van kapcsolva.Tűzfal az Xp sajátja , víruscucc nod32, böngésző alap explorer, de próbáltam az operát és firefoxot is, de azokkal is ez a helyzet.Hasonló témájú más oldalakat nem nézek, és más témájú veblapoknál nem jött még elő ez a probléma.
Az amatőr lányokra kattintás után a cím mezőben ez jelenik meg:http://192.168.2.1/block.htm
Hozzáértőként hátha ez segít.
Hozzáértőként hátha ez segít.
Nagyvonalakban:
XP sp2,a frissítést nem tudom de szerintem az automatikus frissítés be van kapcsolva.Tűzfal az Xp sajátja , víruscucc nod32, böngésző alap explorer, de próbáltam az operát és firefoxot is, de azokkal is ez a helyzet.Hasonló témájú más oldalakat nem nézek, és más témájú veblapoknál nem jött még elő ez a probléma. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 12:55
XP sp2,a frissítést nem tudom de szerintem az automatikus frissítés be van kapcsolva.Tűzfal az Xp sajátja , víruscucc nod32, böngésző alap explorer, de próbáltam az operát és firefoxot is, de azokkal is ez a helyzet.Hasonló témájú más oldalakat nem nézek, és más témájú veblapoknál nem jött még elő ez a probléma. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Hmmm.... ez érdekes dolog... Ilyet még nem is hallottam, pedig 1-2 érdekes dolgot már láttam-hallottam az életben a számtech-ben.
Mivel te vagy az egyedüli jelentkező ezügyben, és leelenőriztem, nekem gond nélkül bejönnek az amatőr lányok, így úgy vélem, nálad van valamilyen szofveres probléma.
Ahhoz, hogy jobban lássunk, kéne pár infó:
Oprendszer? Mikor volt frissítve? Víruspajzs, tűzfal van-e? Milyen böngészőt használsz?
Ezek tudatában tán tudok segíteni.
Mivel te vagy az egyedüli jelentkező ezügyben, és leelenőriztem, nekem gond nélkül bejönnek az amatőr lányok, így úgy vélem, nálad van valamilyen szofveres probléma.
Oprendszer? Mikor volt frissítve? Víruspajzs, tűzfal van-e? Milyen böngészőt használsz?
Ezek tudatában tán tudok segíteni.
Hmmm.... ez érdekes dolog... Ilyet még nem is hallottam, pedig 1-2 érdekes dolgot már láttam-hallottam az életben a számtech-ben.
Ezek tudatában tán tudok segíteni. (Ez egy válasz 75hg üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 12:45
Ezek tudatában tán tudok segíteni. (Ez egy válasz 75hg üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Segítség!!
Valamiért nem tudom megnézni az amatőr lányokat már egy ideje, egy nagy kék képernyő jön be Access denied felirattal, ugyanakkor a párok, a fiúk akik 1-2 képet küldtek a videók a kismalac képekkel nincs gond.Mi lehet a baj?
Valamiért nem tudom megnézni az amatőr lányokat már egy ideje, egy nagy kék képernyő jön be Access denied felirattal, ugyanakkor a párok, a fiúk akik 1-2 képet küldtek a videók a kismalac képekkel nincs gond.Mi lehet a baj?
Segítség!!
Takarítva!
Egy GG fénykép, hogy honnan van, nem HELP kérdés!
(a válaszok lehetnek személyiségi jogokat sértőek is!)
Mindkét fórumozó figyelmeztetve!
Egy GG fénykép, hogy honnan van, nem HELP kérdés!
(a válaszok lehetnek személyiségi jogokat sértőek is!)
Mindkét fórumozó figyelmeztetve!
duplikált topic:
Akkor szokták azt mondani, mikor már van egy sokban hasonló, vagy ugyanolyan topic.
Példa: Szex topic.
Én nyitok egy B*szás topicot. A szex régebbi akkor a b*szás az már duplikáció
, felesleges.
Ez nem hivatalos válasz, de nagyából ezt jelenti
Akkor szokták azt mondani, mikor már van egy sokban hasonló, vagy ugyanolyan topic.
Példa: Szex topic.
Én nyitok egy B*szás topicot. A szex régebbi akkor a b*szás az már duplikáció

Ez nem hivatalos válasz, de nagyából ezt jelenti

sikerült usztatni a kacsat ?
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 27. szombat 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 13:17

valaki tudna nekem segitteni abbann hogy ha letöltöttem a magyarittást, hogyan tudom azt társittani a vinamphoz? köszi

matyaru
(horgaszol..? horgaszol...?)

Hat tööccsed le egyböl magyarul ! Mint mind telepitesz ? Meg eggyeztetni akarod a nem eggyeztetni valot....

Hat tööccsed le egyböl magyarul ! Mint mind telepitesz ? Meg eggyeztetni akarod a nem eggyeztetni valot....

Szívesen!
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 27. szombat 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)

azért köszke
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 27. szombat 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 15:38

A "read me" fájlba bele szokták írni, hogy hova kell telepíteni a magyarítást! Winampnál nem tudom, hogy kell!

A "read me" fájlba bele szokták írni, hogy hova kell telepíteni a magyarítást! Winampnál nem tudom, hogy kell!

a myvipenn
"Amennyiben nincs megfelelő programod a rádiók hallgatásához, töltsd le a WINAMP-ot"

hát letöltöttem
"Ha feltelepítetted, töltsd le hozzá a magyarítást innen"

ezt is letöltöttem
node hogy hozzam össze a kettőt?
sztem a menüjére gondol meg a magyar parancsgombokra és kijelzésekre
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 27. szombat 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 14:21

"Amennyiben nincs megfelelő programod a rádiók hallgatásához, töltsd le a WINAMP-ot"

hát letöltöttem
"Ha feltelepítetted, töltsd le hozzá a magyarítást innen"

ezt is letöltöttem

node hogy hozzam össze a kettőt?

sztem a menüjére gondol meg a magyar parancsgombokra és kijelzésekre

Mi az a "magyarittas" ?
Vinamp magyarul ? Vagy Magyar Ritta videojat nem tudod lejatszani a Vinamp-on ?

Mi az a "magyarittas" ?
Vinamp magyarul ? Vagy Magyar Ritta videojat nem tudod lejatszani a Vinamp-on ?
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 27. szombat 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 13:17

valaki tudna nekem segitteni abbann hogy ha letöltöttem a magyarittást, hogyan tudom azt társittani a vinamphoz? köszi