Hi.Van valami megoldás rá, hogy ne minden videót egyesével kelljn megvenni,hanem mondjuk korlátlan letöltés és nézés egy nagyobb összegű smsért?
segítség!mit csináljak hogy ne fagyjak le állandóan.próbáltam már az F5-öt de nem segít!más oldalról is léptem már be de ugyanúgy járok!pedig jól érzem itt magam
miért nem tudok videot feltölteni? segitsetek mert e mailban sem megy!!!
hello! hol tudom aktiválni a letöltött videokat?
Ööö, hova tűnt a kis boríték az emberek mellől, hogy lehet privát üzenetet írni?

a fórum (lap) tetejére került a boríték (Üzenetek) és KATT!
vagy rákattintasz közvetlenül a névre, akinek üzit akarsz küldeni és további kattintással két funkció közül választhatsz (Kapcsolatra jelölöm, vagy Üzenetet írok neki) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 12:13
vagy rákattintasz közvetlenül a névre, akinek üzit akarsz küldeni és további kattintással két funkció közül választhatsz (Kapcsolatra jelölöm, vagy Üzenetet írok neki) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)

Ööö, hova tűnt a kis boríték az emberek mellől, hogy lehet privát üzenetet írni?

Köszönöm!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 13:37

a fórum (lap) tetejére került a boríték (Üzenetek) és KATT!
vagy rákattintasz közvetlenül a névre, akinek üzit akarsz küldeni és további kattintással két funkció közül választhatsz (Kapcsolatra jelölöm, vagy Üzenetet írok neki)
vagy rákattintasz közvetlenül a névre, akinek üzit akarsz küldeni és további kattintással két funkció közül választhatsz (Kapcsolatra jelölöm, vagy Üzenetet írok neki)
most először -és sztem utoljára- töltöttem le innen videót, sms elküldve -beírom,erre nem tudja lejátszani, utána olvasok itt is, van ACE codec pack, cccp codec pack mp10 is , sehogy se akar öszejönni , mplayer: szükség van egy hangcodecre, amit ugye nem talált meg neten, mert mért is ugyebár. szóval sz*patás ez is, 480 Ft a semmiért.. nem is annyira a pénz a lényeg csak a felk*rt agyvíz meg az elb*szott idő..
kösz goldengate _!_
kösz goldengate _!_
Hali!
A kérdésre sajnos nemtudok válaszolni.Viszont a chatre én sem tudok belépni!Nekem a felugro ablakban ez a szöveg jelenik meg:Authentication failed!!!.Neked is?
Ha valaki tud segítsen!Előre is köszi!
A kérdésre sajnos nemtudok válaszolni.Viszont a chatre én sem tudok belépni!Nekem a felugro ablakban ez a szöveg jelenik meg:Authentication failed!!!.Neked is?
Gyerekek! Erre egyrészt ott van a "Vélemények a GG chatről" topic, másrészt pedig ez még BÉTA, fejlesztés alatt álló verzió!
Türelem, türelem! (Ez egy válasz Titok üzenetére (2007. 12. 08. szombat 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 16:42
Türelem, türelem! (Ez egy válasz Titok üzenetére (2007. 12. 08. szombat 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali!
Colt001 az ismerősöm képeit rakta fel akinek semmi köze ehhezaz illetőhöz kérlek titeket intézkedjetek.
Köszönöm
Köszönöm
sziasztok
feltöltöttem fél éve képet, de eltűnt, a közelében sem találom...
fiúknál 3717 volt...
töltsem fel újra?
feltöltöttem fél éve képet, de eltűnt, a közelében sem találom...
fiúknál 3717 volt...
töltsem fel újra?
402 és 403-as hsz-re!
ezekkel a észrevételetekkel forduljatok a GG ügyfélszolgálatára (lap alján E-mail küldés)
itt elsősorban a fórum ügyes-bajos dolgaira tudunk segítséget adni!
ezekkel a észrevételetekkel forduljatok a GG ügyfélszolgálatára (lap alján E-mail küldés)
itt elsősorban a fórum ügyes-bajos dolgaira tudunk segítséget adni!
Kis segitséget kérek Hogyan lehet a chaten a nevem mellé ikont betenni ?illetve a fórumon.
Köszi előre is
Köszi előre is
hali!
miért van az, hogy a magyar amatőrök rovatnál a rovat főoldalán láthatóak új képek az elcsípettek kategóriában is, viszont azok nem érhetőek el, csk korábbi képek?
ezen kívül mind a magyar lányok, mind a párok kategória frissül, csak ez az egy nem.
hogy is van ez?
miért van az, hogy a magyar amatőrök rovatnál a rovat főoldalán láthatóak új képek az elcsípettek kategóriában is, viszont azok nem érhetőek el, csk korábbi képek?
ezen kívül mind a magyar lányok, mind a párok kategória frissül, csak ez az egy nem.
hogy is van ez?
sziasztok
töltöttünk fel tavaly képeket,de most nem találom őket, megtudjátok mondnai,h lehetne megtalálni ?
töltöttünk fel tavaly képeket,de most nem találom őket, megtudjátok mondnai,h lehetne megtalálni ?

én is ezt akartam kérdezni, valamint nekem a kategória ablakok fejlcében az amatőr nyitóoldalon ilyenek jelennek meg:
Legfrissebb magyar párok - 2007.12.04amahun_pair. (8 új sorozat!)
a dátumnál meg már mondjuk 2008 januárnak kéne lenni. (Ez egy válasz spy üzenetére (2008. 01. 01. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 01. kedd 17:08
Legfrissebb magyar párok - 2007.12.04amahun_pair. (8 új sorozat!)
a dátumnál meg már mondjuk 2008 januárnak kéne lenni. (Ez egy válasz spy üzenetére (2008. 01. 01. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)

hali!
hogy is van ez?
hogy is van ez?
Sziasztok
A letöltött filmeket hogyan tudom megnézni?
A letöltött filmeket hogyan tudom megnézni?
Közben megtaláltam.
Ez így egy nulla
Ez így egy nulla
Sziasztok
Csatlakozom a 407-es és a 409-es hozzászóláshoz.
Nekem is ugyanez az észrevételem
Csatlakozom a 407-es és a 409-es hozzászóláshoz.
Nekem is ugyanez az észrevételem