Hát én nem vágyok másra csak hogy végre sexelhessek végre!

Egy kellemes napra a párommal. Wellness vagy hasonló kikapcsolódásra.
Egy ügyes szájra,amibe beleengedhetem a spermámat.
Egy finom habos tejes kávé, fahéjjal és karamellával

Egy illatos nedves puncira amit kényeztethetek!

Masszőr re

Masszőr vagyok. Sexre s finomságra ill kényesztetésre
Találni egy fiatal masszőr srácot feleségemnek.
Egy nedves puncit kényeztetni utánna pedig a popsiba élvezni.

Hölgy punciját nyalni élvezésig a végén a számba spric.
Többször próbáltam hasonló dolgokra...
(Ez egy válasz Tűzlavina üzenetére (2021. 09. 27. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha már nem szex a téma, kiköltözni Hollandiába, találni egy társat, aki partner mindenben, boldog, tartalmas életet élni...
Addig viszont egy kielégítő, szeretői kapcsolat, vagy egy párhoz csatlakozni, akár rendszeresen összejárni.
Addig viszont egy kielégítő, szeretői kapcsolat, vagy egy párhoz csatlakozni, akár rendszeresen összejárni.
sajnálom igyekezz rábeszélni
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2021. 09. 09. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 09. csütörtök 14:18

Ez jól hangzik!
Pláne, ha a feleségem lenne az a nő!
Sajnos nem kapható ilyenre...

Végre teleélvezni egy duci hölgy husi puncijàt, miközben egy szép,formás farok jár a számban
Hogy kapjak egy nem kamusi üzenetet hogy ugorjunk össze egy jó hancura persze nem pasival

Most jelen pillanatban a feleségem nedves forró puncijara hogy ki nyalhassam és még dughasam már 6 napja nem voltam vele mert vidéken vagyok ...
Egy helyes és igényes pasi farkát keményre csókolni, finoman hosszasan szopni, míg a csúcsra jut.
Ez jól hangzik!
(Ez egy válasz Tűzlavina üzenetére (2021. 08. 27. péntek 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Hazaérjen a munkából a párom, túlórázik ma.