Elolvastam ezt a topikot, mire a végére jutottam, észrevettem, hogy merevedésem van. Több sem kellett, hanyatt vetettem magam az ágyon, s arra gondoltam, hogy a tengerparton sétálok füllesztő melegben és arra leszek figyelmes, hogy egy csaj szopik egy farkat. Hát muga bea volt az, én meg odamegyek és izgatom a bugyiján keresztül, majd hátulról betámadom..vadul, nagyon vadul. és erre kész voltam. (persze muga beát úgy képzeltem el, mint anna kurnikova)
Mármint ha a csajom akarna egy másik fiút is.Én nem nem sértődnék meg ha felhozná.
Kérdez meg a párod,hogy bent van-e a mókában!Én nem sértődnék meg,szerintem ő sem.
(Ez egy válasz muga_bea üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 18. csütörtök 23:49

hol? háthatényleg tetszene.persze,ha nemkell érte szex-shopba bemenni :)
hol? háthatényleg tetszene.persze,ha nemkell érte szex-shopba bemenni :)
(Ez egy válasz zoli2468 üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 18. csütörtök 19:20

Egyszer olvastam egy ehhez hasonló történetet egy olasz nyaralásról. Szerintem izgalmasnak találnád.
értem,értem,ebben is van logika.de én szeretek álmodozni, és bizony nem tudom, ogy ezt azálmot el szeretném-e érni avagy nem.
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 01. 17. szerda 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 20:53

Márpedig én minden álmom meg akarom valósítani!Ha álmomban jó,az életben miért ne lenne az?
Ez valami megerőszakolós dolog, vagy ismerősök csinálják, vagy ismeretlenek de bőven benne vagy te is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 21:15
Törölt felhasználó (33028)

általában arra gondolok, h vki vagy vkik jól megadják nekem!
nem finomkodnak, hanem letámadnak!
hihetetlenül izgat és nem kell sokáig várnom az orgazmusra!

Egyszer olvastam egy ehhez hasonló történetet egy olasz nyaralásról. Szerintem izgalmasnak találnád.
(Ez egy válasz muga_bea üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 00:05

nagyon változó, kedvemtől függ (mint az is, hogy többfiús-e). Egyik kedvencem példaul, hogy párom előtt térdelek (pl. tengerparton, fülledt meleg,stb), kényeztetem a farkát, nyalogatom, szopogatom, felizgulok és valaki meglep minket, nem is igazán látom, ki, csak simogatja a puncimat a bugyimon keresztül, majd félrehúzza a bugyit és lassan betolja a farkát. Ezután - izgalmi állapotomtól függően - különböző sebességű és jellegű nagy dugás következik, egy szétfeszítő farok a puncimban, párom lüktető, jól ismert farka a számban, egészen elélvezésig (mármint az enyémig, fantáziámnak nem része, hogy összespermázzanak mindenütt,így nem kell zuhanyzástis elképzelnem:)). Szóval, ilyesmi,bármikor bekapcsolható és pörgethető :)
Én probáltam s utálom!Elfárad az ember keze és arra gondoltam csinálja más.Lelje örömét benne egy lány,rontsa el a rúgóját Ő,ha már kézbe vette.
Márpedig én minden álmom meg akarom valósítani!Ha álmomban jó,az életben miért ne lenne az?
(Ez egy válasz muga_bea üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 23:11

köszi a biztatást. de nem hiszem, hogy egy fantázia, pláne maszti alatti arra lenne való, hogy feltétlenül megéljem. párom is fontosabb, illetve (hasonló súllyal) nekem is elegendő ez a játék puncim simogatás közben. aztán majd meglátjuk :)
köszi a biztatást. de nem hiszem, hogy egy fantázia, pláne maszti alatti arra lenne való, hogy feltétlenül megéljem. párom is fontosabb, illetve (hasonló súllyal) nekem is elegendő ez a játék puncim simogatás közben. aztán majd meglátjuk :)
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 17:30

Lépj a tettek mezejére,de ne az aktuális pároddal,mert a féltékenység elég nagy rizikótényező.Persze bíznod kell a fiúkban,picit ismerni kell őket,és a fiúknál sem árt,ha már /dolgoztak/ együtt egy-egy lány érdekében.Ha bevált a dolog,akkor otthon is kipróbálhatod.Csak azért írom ezt ilyen magabiztosan mert már hallottam olyan fiúkról akik már az előjátéknál meghátráltak,pedig ők forszírozták a dolgot /féltékenység/.Persze ha hűséges tipus vagy,akkor vállalnod kell az előbbi rizikót.Te biztos élvezni fogod a dolgot,a lányokkal nem szokott gond lenni.Szerintem az álmok arra valók,hogy megvalósítsuk őket.Ja ha nincs partner,nyugodtan zaklass,nem fogok megsértődni!
Lépj a tettek mezejére,de ne az aktuális pároddal,mert a féltékenység elég nagy rizikótényező.Persze bíznod kell a fiúkban,picit ismerni kell őket,és a fiúknál sem árt,ha már /dolgoztak/ együtt egy-egy lány érdekében.Ha bevált a dolog,akkor otthon is kipróbálhatod.Csak azért írom ezt ilyen magabiztosan mert már hallottam olyan fiúkról akik már az előjátéknál meghátráltak,pedig ők forszírozták a dolgot /féltékenység/.Persze ha hűséges tipus vagy,akkor vállalnod kell az előbbi rizikót.Te biztos élvezni fogod a dolgot,a lányokkal nem szokott gond lenni.Szerintem az álmok arra valók,hogy megvalósítsuk őket.Ja ha nincs partner,nyugodtan zaklass,nem fogok megsértődni!
(Ez egy válasz muga_bea üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 23:41

szívesen, nem tagadom, jól esett megosztanom:) lányos kevésbé jellemző - a kényeztetős képzelgésnél is jobban bejön a többfiús eset, cicik egyszerre, sok kéz-sok farok együttese. Maga a puncinyalás nagyon ritkán izgat (mármint hogy én nyaljam másét:)
Hogy öt -hat jó csaj lábujjait szopizom,ők is egymásét,majd összegabalyodunk..hmmmm..
szívesen, nem tagadom, jól esett megosztanom:) lányos kevésbé jellemző - a kényeztetős képzelgésnél is jobban bejön a többfiús eset, cicik egyszerre, sok kéz-sok farok együttese. Maga a puncinyalás nagyon ritkán izgat (mármint hogy én nyaljam másét:)
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 19:23

Köszönöm válaszod.Nekem is ezt a variációt említették legtöbben,vagy a dugnak és nyalják a csiklót egyszerre verziót.Gondolom ez ellen sem tiltakoznál nagyon?Lányos fantáziák is vannak?
általában arra gondolok, h vki vagy vkik jól megadják nekem!

Köszönöm válaszod.Nekem is ezt a variációt említették legtöbben,vagy a dugnak és nyalják a csiklót egyszerre verziót.Gondolom ez ellen sem tiltakoznál nagyon?Lányos fantáziák is vannak?
(Ez egy válasz muga_bea üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 00:05

nagyon változó, kedvemtől függ (mint az is, hogy többfiús-e). Egyik kedvencem példaul, hogy párom előtt térdelek (pl. tengerparton, fülledt meleg,stb), kényeztetem a farkát, nyalogatom, szopogatom, felizgulok és valaki meglep minket, nem is igazán látom, ki, csak simogatja a puncimat a bugyimon keresztül, majd félrehúzza a bugyit és lassan betolja a farkát. Ezután - izgalmi állapotomtól függően - különböző sebességű és jellegű nagy dugás következik, egy szétfeszítő farok a puncimban, párom lüktető, jól ismert farka a számban, egészen elélvezésig (mármint az enyémig, fantáziámnak nem része, hogy összespermázzanak mindenütt,így nem kell zuhanyzástis elképzelnem:)). Szóval, ilyesmi,bármikor bekapcsolható és pörgethető :)
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 01. 13. szombat 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 17:52

Az oké hogy többfiús,de részletesebben is leírnád?Megőrülök a kiváncsiságtól,minden csajt kifaggatok hogy mik a szexuális fantáziálásaik.Általában el is mondják.
Az oké hogy többfiús,de részletesebben is leírnád?Megőrülök a kiváncsiságtól,minden csajt kifaggatok hogy mik a szexuális fantáziálásaik.Általában el is mondják.
(Ez egy válasz muga_bea üzenetére (2007. 01. 10. szerda 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 23:38

álomnak azért nem nevezném, de fantáziának egyik kedvencem a töbes - főleg többfiús.
álomnak azért nem nevezném, de fantáziának egyik kedvencem a töbes - főleg többfiús.
(Ez egy válasz zoli2468 üzenetére (2007. 01. 10. szerda 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 18:05

Az nem lehet, hogy ez a tudat alatti titkos álmod, csak az életben nem mered megvalósítani?
Látom eléggé felkészült vagy. Igen az R-ről volt szó. Tavaly volt egy hasonló beugró feladat a matekérettségin.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 10. szerda 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi lett ebből valami halmazábrás matekfeladvány? Mondjuk az metszet nem semmi, hogy masztizik, közben ír és gondol.