Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 4 5 6 7 8
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#54   2007. 01. 31. szerda 22:31
Ryobi Ryobi
Elolvastam ezt a topikot, mire a végére jutottam, észrevettem, hogy merevedésem van. Több sem kellett, hanyatt vetettem magam az ágyon, s arra gondoltam, hogy a tengerparton sétálok füllesztő melegben és arra leszek figyelmes, hogy egy csaj szopik egy farkat. Hát muga bea volt az, én meg odamegyek és izgatom a bugyiján keresztül, majd hátulról betámadom..vadul, nagyon vadul. és erre kész voltam. (persze muga beát úgy képzeltem el, mint anna kurnikova)
#53   2007. 01. 29. hétfő 18:18
oooooooo oooooooo
Mármint ha a csajom akarna egy másik fiút is.Én nem nem sértődnék meg ha felhozná.
#52   2007. 01. 29. hétfő 16:08
oooooooo oooooooo
Kérdez meg a párod,hogy bent van-e a mókában!Én nem sértődnék meg,szerintem ő sem.
(Ez egy válasz muga_bea üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 18. csütörtök 23:49
hol? háthatényleg tetszene.persze,ha nemkell érte szex-shopba bemenni :)
#51   2007. 01. 18. csütörtök 23:49
muga_bea muga_bea
hol? háthatényleg tetszene.persze,ha nemkell érte szex-shopba bemenni :)
(Ez egy válasz zoli2468 üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 18. csütörtök 19:20
Egyszer olvastam egy ehhez hasonló történetet egy olasz nyaralásról. Szerintem izgalmasnak találnád.
#50   2007. 01. 18. csütörtök 23:48
muga_bea muga_bea
értem,értem,ebben is van logika.de én szeretek álmodozni, és bizony nem tudom, ogy ezt azálmot el szeretném-e érni avagy nem.
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 01. 17. szerda 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 20:53
Márpedig én minden álmom meg akarom valósítani!Ha álmomban jó,az életben miért ne lenne az?
#49   2007. 01. 18. csütörtök 19:24
zoli2468 zoli2468
Ez valami megerőszakolós dolog, vagy ismerősök csinálják, vagy ismeretlenek de bőven benne vagy te is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
2007. 01. 14. vasárnap 21:15
általában arra gondolok, h vki vagy vkik jól megadják nekem!
nem finomkodnak, hanem letámadnak!
hihetetlenül izgat és nem kell sokáig várnom az orgazmusra! circling
#48   2007. 01. 18. csütörtök 19:20
zoli2468 zoli2468
Egyszer olvastam egy ehhez hasonló történetet egy olasz nyaralásról. Szerintem izgalmasnak találnád.
(Ez egy válasz muga_bea üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 00:05
nagyon változó, kedvemtől függ (mint az is, hogy többfiús-e). Egyik kedvencem példaul, hogy párom előtt térdelek (pl. tengerparton, fülledt meleg,stb), kényeztetem a farkát, nyalogatom, szopogatom, felizgulok és valaki meglep minket, nem is igazán látom, ki, csak simogatja a puncimat a bugyimon keresztül, majd félrehúzza a bugyit és lassan betolja a farkát. Ezután - izgalmi állapotomtól függően - különböző sebességű és jellegű nagy dugás következik, egy szétfeszítő farok a puncimban, párom lüktető, jól ismert farka a számban, egészen elélvezésig (mármint az enyémig, fantáziámnak nem része, hogy összespermázzanak mindenütt,így nem kell zuhanyzástis elképzelnem:)). Szóval, ilyesmi,bármikor bekapcsolható és pörgethető :)
#47   2007. 01. 18. csütörtök 03:28
X Törölt felhasználó (48478)
Én probáltam s utálom!Elfárad az ember keze és arra gondoltam csinálja más.Lelje örömét benne egy lány,rontsa el a rúgóját Ő,ha már kézbe vette.
#46   2007. 01. 17. szerda 20:53
oooooooo oooooooo
Márpedig én minden álmom meg akarom valósítani!Ha álmomban jó,az életben miért ne lenne az?
(Ez egy válasz muga_bea üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 23:11
köszi a biztatást. de nem hiszem, hogy egy fantázia, pláne maszti alatti arra lenne való, hogy feltétlenül megéljem. párom is fontosabb, illetve (hasonló súllyal) nekem is elegendő ez a játék puncim simogatás közben. aztán majd meglátjuk :)
#45   2007. 01. 15. hétfő 23:11
muga_bea muga_bea
köszi a biztatást. de nem hiszem, hogy egy fantázia, pláne maszti alatti arra lenne való, hogy feltétlenül megéljem. párom is fontosabb, illetve (hasonló súllyal) nekem is elegendő ez a játék puncim simogatás közben. aztán majd meglátjuk :)
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 17:30
Lépj a tettek mezejére,de ne az aktuális pároddal,mert a féltékenység elég nagy rizikótényező.Persze bíznod kell a fiúkban,picit ismerni kell őket,és a fiúknál sem árt,ha már /dolgoztak/ együtt egy-egy lány érdekében.Ha bevált a dolog,akkor otthon is kipróbálhatod.Csak azért írom ezt ilyen magabiztosan mert már hallottam olyan fiúkról akik már az előjátéknál meghátráltak,pedig ők forszírozták a dolgot /féltékenység/.Persze ha hűséges tipus vagy,akkor vállalnod kell az előbbi rizikót.Te biztos élvezni fogod a dolgot,a lányokkal nem szokott gond lenni.Szerintem az álmok arra valók,hogy megvalósítsuk őket.Ja ha nincs partner,nyugodtan zaklass,nem fogok megsértődni!
#44   2007. 01. 15. hétfő 17:30
oooooooo oooooooo
Lépj a tettek mezejére,de ne az aktuális pároddal,mert a féltékenység elég nagy rizikótényező.Persze bíznod kell a fiúkban,picit ismerni kell őket,és a fiúknál sem árt,ha már /dolgoztak/ együtt egy-egy lány érdekében.Ha bevált a dolog,akkor otthon is kipróbálhatod.Csak azért írom ezt ilyen magabiztosan mert már hallottam olyan fiúkról akik már az előjátéknál meghátráltak,pedig ők forszírozták a dolgot /féltékenység/.Persze ha hűséges tipus vagy,akkor vállalnod kell az előbbi rizikót.Te biztos élvezni fogod a dolgot,a lányokkal nem szokott gond lenni.Szerintem az álmok arra valók,hogy megvalósítsuk őket.Ja ha nincs partner,nyugodtan zaklass,nem fogok megsértődni!
(Ez egy válasz muga_bea üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 23:41
szívesen, nem tagadom, jól esett megosztanom:) lányos kevésbé jellemző - a kényeztetős képzelgésnél is jobban bejön a többfiús eset, cicik egyszerre, sok kéz-sok farok együttese. Maga a puncinyalás nagyon ritkán izgat (mármint hogy én nyaljam másét:)
#43   2007. 01. 15. hétfő 09:27
geza75 geza75
Hogy öt -hat jó csaj lábujjait szopizom,ők is egymásét,majd összegabalyodunk..hmmmm..
#42   2007. 01. 14. vasárnap 23:41
muga_bea muga_bea
szívesen, nem tagadom, jól esett megosztanom:) lányos kevésbé jellemző - a kényeztetős képzelgésnél is jobban bejön a többfiús eset, cicik egyszerre, sok kéz-sok farok együttese. Maga a puncinyalás nagyon ritkán izgat (mármint hogy én nyaljam másét:)
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 19:23
Köszönöm válaszod.Nekem is ezt a variációt említették legtöbben,vagy a dugnak és nyalják a csiklót egyszerre verziót.Gondolom ez ellen sem tiltakoznál nagyon?Lányos fantáziák is vannak?
#41   2007. 01. 14. vasárnap 21:15
X Törölt felhasználó (33028)
általában arra gondolok, h vki vagy vkik jól megadják nekem!
nem finomkodnak, hanem letámadnak!
hihetetlenül izgat és nem kell sokáig várnom az orgazmusra! circling
#40   2007. 01. 14. vasárnap 19:23
oooooooo oooooooo
Köszönöm válaszod.Nekem is ezt a variációt említették legtöbben,vagy a dugnak és nyalják a csiklót egyszerre verziót.Gondolom ez ellen sem tiltakoznál nagyon?Lányos fantáziák is vannak?
(Ez egy válasz muga_bea üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 00:05
nagyon változó, kedvemtől függ (mint az is, hogy többfiús-e). Egyik kedvencem példaul, hogy párom előtt térdelek (pl. tengerparton, fülledt meleg,stb), kényeztetem a farkát, nyalogatom, szopogatom, felizgulok és valaki meglep minket, nem is igazán látom, ki, csak simogatja a puncimat a bugyimon keresztül, majd félrehúzza a bugyit és lassan betolja a farkát. Ezután - izgalmi állapotomtól függően - különböző sebességű és jellegű nagy dugás következik, egy szétfeszítő farok a puncimban, párom lüktető, jól ismert farka a számban, egészen elélvezésig (mármint az enyémig, fantáziámnak nem része, hogy összespermázzanak mindenütt,így nem kell zuhanyzástis elképzelnem:)). Szóval, ilyesmi,bármikor bekapcsolható és pörgethető :)
#39   2007. 01. 14. vasárnap 00:05
muga_bea muga_bea
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 01. 13. szombat 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 17:52
Az oké hogy többfiús,de részletesebben is leírnád?Megőrülök a kiváncsiságtól,minden csajt kifaggatok hogy mik a szexuális fantáziálásaik.Általában el is mondják.
#38   2007. 01. 13. szombat 17:52
oooooooo oooooooo
Az oké hogy többfiús,de részletesebben is leírnád?Megőrülök a kiváncsiságtól,minden csajt kifaggatok hogy mik a szexuális fantáziálásaik.Általában el is mondják.
(Ez egy válasz muga_bea üzenetére (2007. 01. 10. szerda 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 23:38
álomnak azért nem nevezném, de fantáziának egyik kedvencem a töbes - főleg többfiús.
#37   2007. 01. 10. szerda 23:38
muga_bea muga_bea
álomnak azért nem nevezném, de fantáziának egyik kedvencem a töbes - főleg többfiús.
(Ez egy válasz zoli2468 üzenetére (2007. 01. 10. szerda 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 18:05
Az nem lehet, hogy ez a tudat alatti titkos álmod, csak az életben nem mered megvalósítani?
#36   2007. 01. 10. szerda 18:48
zoli2468 zoli2468
Látom eléggé felkészült vagy. Igen az R-ről volt szó. Tavaly volt egy hasonló beugró feladat a matekérettségin.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 10. szerda 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 18:42
#35   2007. 01. 10. szerda 18:42
MmePrune MmePrune
(Ez egy válasz zoli2468 üzenetére (2007. 01. 10. szerda 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 18:24
Mi lett ebből valami halmazábrás matekfeladvány? Mondjuk az metszet nem semmi, hogy masztizik, közben ír és gondol.

... 4 5 6 7 8
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta:  Gorcsev Iván Gorcsev Iván
Nyitás ideje: 2006. 05. 07. vasárnap
Üzenetek: 154db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 04. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!