Mi lett ebből valami halmazábrás matekfeladvány? Mondjuk az metszet nem semmi, hogy masztizik, közben ír és gondol.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 10. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 18:14

ez egy végtelenül unalmas és felesleges topic...vagy nem gondol senki semmire vagy nem masztiznak a fórumozók...vagy masztiznak és gondolnak is, de nem írják le, hogy mire
ez egy végtelenül unalmas és felesleges topic...vagy nem gondol senki semmire vagy nem masztiznak a fórumozók...vagy masztiznak és gondolnak is, de nem írják le, hogy mire
Látam pár Vad Katis jelenetet, de nem olyan nagy eresztés, csak annyiből érdekes, hogy hazánklánya. De ki az a Szabó Juci?
(Ez egy válasz bebascu üzenetére (2007. 01. 10. szerda 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 18:11

Életem legjobb, legemlékezetesebb dugásaira gondolok, és az máris jobb, mint Michelle Wild!
Igaz, nem jobb, mint Julia Taylor. Nála nincs jobb.
Életem legjobb, legemlékezetesebb dugásaira gondolok, és az máris jobb, mint Michelle Wild!
Mennyi zsozső üti a markomat ha befejezem ezt a melót. :))))
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 05. 19. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Az nem lehet, hogy ez a tudat alatti titkos álmod, csak az életben nem mered megvalósítani?
(Ez egy válasz muga_bea üzenetére (2006. 12. 29. péntek 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 29. péntek 23:18

partnerem benne szokott lenni a maszti alatti fantáziákban - igaz,nyilván akkor masztizok, mikorpárom nincs a közelben / hanyagol. Bár időnként nem egyedül, hanem vonzó farkú fiúval/fiúkkal, ritkábban lánnyal együtt képzelem el. Általában nem szerelmeskedés,hanem dugás,érdekes módon (maszti alatt más a világom, mint real life)
és mit tanit a tanárbácsi?:)
képzeld az osztályában a csajokat:)
azok vajon kire gondolnak maszti közben?:) (Ez egy válasz vargabeus üzenetére (2007. 01. 07. vasárnap 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 07. vasárnap 18:24
képzeld az osztályában a csajokat:)
azok vajon kire gondolnak maszti közben?:) (Ez egy válasz vargabeus üzenetére (2007. 01. 07. vasárnap 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Én most maszturbálás közben a lányom osztályfőnökére gondolok.Hihetetlen jó kis pasi.Fiatal kis matektanár.Vállalhatna engem is korepetálásra.
vagy film megy, vagy valami jó csaj jár az eszemben akkor :)
Sziasztok.Valami nagyon szépre.. . .
Én most maszturbálás közben a lányom osztályfőnökére gondolok.Hihetetlen jó kis pasi.Fiatal kis matektanár.Vállalhatna engem is korepetálásra.
Bocs,de ezt a csaj képzelte,és nem én!A különbség elég nagy!De a csaj kedvéért biztos megtenném,ő megérdemelné ,mert a kis forró popsiját mindíg felajánlja nekem-/hát nem drága?/
és amugy az osztálytársnöid közül már voltál valakiwel,vagy ez csak teljes képzelgés?
tényleg és a képzeletben van rajtuk ruha?:)
tényleg és a képzeletben van rajtuk ruha?:)
2-3 nő hogy fér a fakadhoz álmodban?:)
és az asszonyod tudja,hogy mást is szopatsz gondolatban?
és az asszonyod tudja,hogy mást is szopatsz gondolatban?
a maszti az kell, ha a párom nincs a közelben
http://www.goldengate.hu/amator/amator_amahun_girl/set2006061913003_page1
partnerem benne szokott lenni a maszti alatti fantáziákban - igaz,nyilván akkor masztizok, mikorpárom nincs a közelben / hanyagol. Bár időnként nem egyedül, hanem vonzó farkú fiúval/fiúkkal, ritkábban lánnyal együtt képzelem el. Általában nem szerelmeskedés,hanem dugás,érdekes módon (maszti alatt más a világom, mint real life)
Pár partneremet megkérdeztem,az egyik csaj maszti közben arra gondolt,hogy velem,meg egy másik sráccal van,lovagolva dugom,és közben szopom a csávót.
ez a téma tényleg érdekel.
Ki mire/kire gondol maxti közben?
Persze föleg a csajok gondolatai érdekelnek.
Ki mire/kire gondol maxti közben?
Persze föleg a csajok gondolatai érdekelnek.
Ez a csaj rám gondol:):):)