képes abbahagyni a hisztit
arra, hogy szexeljen velem!!!

mindenre. De jó nekem....
A csokiráöntés a legjobb!!!
Az nem megy mindenkinek ne is erőltesd.
(Ez egy válasz potyi20 üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 20:47

Nekem eddig megcsak egy dologra sikerult ravennem azis a poposex,a melytrokra akarom,de arra semmikeppen sem akar!
na csak érdekel valakiket a téma, akkor sorry!
én a 4esre tudtam "rávenni" a párom. először nem nagyon ment neki, mert nagyon zavarban volt, de másodjára már nagyon élveztük. (hozzáteszem, h párcsere nem volt)
(főleg mi: lányok!!!)

ki leszel tiltva megint! a fasznak hozod fel a régi topicot, ha unatkozol akkor olvasd! ebből látszik a legjobban mire mész! pedig már pontot úgysem kapsz! csak a favorit topic-okat súlytod ezzel hátrébb! de majd szól más is!
(Ez egy válasz potyi20 üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 20:47

Nekem eddig megcsak egy dologra sikerult ravennem azis a poposex,a melytrokra akarom,de arra semmikeppen sem akar!
Én két dologra is rá tudtam venni a barátnőmet, ami ide tartozik! Az egyik a popószex, amit azóta is rendszeresen ,,űzünk", illetve, hogy bevettük harmadiknak az egyik barátnőjét. Nagyon jó volt, kár, hogy ez csak egyszer volt, de soha nem felejtem el! És még ki tudja, mit hoz a jövő?!
Ahhoz én túl hangos vagyok, hogy ilyen helyen szexeljek. Ja, vagy te csak némi előjátékra gondoltál :-)
Na látod, legközelebb kétszer is meggondolod, hogy offolj :-)))
Amúgy a háztartás nem áll olyan messze a szextől.
Te ugye a porszívózást mondtad, egyeseket meg orvoshoz visznek, mert porszívóval próbáltak maszturbálni. Meg ugye ott a mosógépes szex. Nem beszélve a konyhában található eszközökről és zöldségekről, némelyik dezodor flakonjáról, kupakjáról, a hátmasszírozó készülékről, és így tovább.
Bocs, hogy tovább offoltam a témát...
Amúgy a háztartás nem áll olyan messze a szextől.
Te ugye a porszívózást mondtad, egyeseket meg orvoshoz visznek, mert porszívóval próbáltak maszturbálni. Meg ugye ott a mosógépes szex. Nem beszélve a konyhában található eszközökről és zöldségekről, némelyik dezodor flakonjáról, kupakjáról, a hátmasszírozó készülékről, és így tovább.
Bocs, hogy tovább offoltam a témát...
Ja, a mosogatásra is rávettek:-)
én a hajdú féle elektroluxomra esküszöm, ha az megmurdel, nem tudom mi lesz... és ezen még elég extra a centrifuga fordulatszáma...és nem szoktam ugyan figyelni, de van amikor nem a kezdő pozicióban van a mosás végére, tehát elég jól centrizhet...arról nem beszélve, hogy nem olyan magas, mint ezek az újak...vagyis pont jó :D:D:D:D:D (ugyan a téma nem a topicba vág)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 06. szerda 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 06. szerda 08:22
Törölt felhasználó (21812)
VIP

Hihi, ezen olyan jót röhögtem. Ez a nap is jól indul, köszi :)
Kár, hogy manapság már nem ráznak annyira a mosógépek. Szólni kéne a gyártóknak, hogy legyen egy CER (Centrifuga Erősen Rázkódik) gomb is ;-)
Kár, hogy manapság már nem ráznak annyira a mosógépek. Szólni kéne a gyártóknak, hogy legyen egy CER (Centrifuga Erősen Rázkódik) gomb is ;-)
Én mosok, porszívózok:-)
És ugrál is a Mari (mosógép):-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 06. szerda 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 06. szerda 06:18
És ugrál is a Mari (mosógép):-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 06. szerda 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)

ilyen pasikat a világra!!!!!!!!!!!!!!!! bár én nem panaszkodom, az enyém kezeli a gépet
Nekünk Régi centrifugánk van! Hülyén kell belepaholni, és ugrál mint a nyavaja!!!

Ja, így már tudom !
(anyu megdöngetése egyébként is már nagyon aktuális
)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 06. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 06. szerda 08:08

meg ilyeneket is! annyira édes...a nagy fehér doboz az nem porszívó...az az a gép, amelyikre rá kell vágni anyut, ha éppen centrifugál (a gép), aztán alárakni (anyunak) és jól megdöngetni (anyut), hogy dupla legyen az élvezet...pfúj, de közönséges voltam, és ráadásul ez másik topic (szexuális vágyaink)...:D:D:D:D:D:D
Hihi, ezen olyan jót röhögtem. Ez a nap is jól indul, köszi :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 06. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 06. szerda 08:08

meg ilyeneket is! annyira édes...a nagy fehér doboz az nem porszívó...az az a gép, amelyikre rá kell vágni anyut, ha éppen centrifugál (a gép), aztán alárakni (anyunak) és jól megdöngetni (anyut), hogy dupla legyen az élvezet...pfúj, de közönséges voltam, és ráadásul ez másik topic (szexuális vágyaink)...:D:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 09. 06. szerda 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 06. szerda 07:55

Most melyik is az a porszívó? Az a nagy fehér doboz, ami a fürdőszobában van, és kijönnek belőle a tiszta ruhák?

Most melyik is az a porszívó? Az a nagy fehér doboz, ami a fürdőszobában van, és kijönnek belőle a tiszta ruhák?