Nekem ez kicsit követhetetlen. Szóval most akkor mi is a trükk?
A fenék markolászás? Vagy a behatolási szög?
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2013. 08. 07. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 07. szerda 22:40
A fenék markolászás? Vagy a behatolási szög?

Probald ki a kovetkezo pozt, nalunk bejon: a holgy terdeljen feled, te pedig vadul kefeld egeszen az orgazmusig! A nagyobb stabilitast elerendo, nem art ha kozben a fenekebe markolsz...
Ezzel nagyjabol a G-pontjat kapod el, amit ha sikerul rendesen begerjesztened, neki aztan mar minden mindegy lesz...
Sok sikert, ird meg, ha bevallt a tipp!

Sok sikert, ird meg, ha bevallt a tipp!
Probald ki a kovetkezo pozt, nalunk bejon: a holgy terdeljen feled, te pedig vadul kefeld egeszen az orgazmusig! A nagyobb stabilitast elerendo, nem art ha kozben a fenekebe markolsz...
Ezzel nagyjabol a G-pontjat kapod el, amit ha sikerul rendesen begerjesztened, neki aztan mar minden mindegy lesz...
Sok sikert, ird meg, ha bevallt a tipp! (Ez egy válasz 00kllali üzenetére (2013. 05. 13. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 13. hétfő 22:35

Sok sikert, ird meg, ha bevallt a tipp! (Ez egy válasz 00kllali üzenetére (2013. 05. 13. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ! Sokat próbálkozunk ,hogy a barátnőm lepisil engem, az a problémánk hogy elkezdünk szexelni és nem tudja elengedni a pisiét , hiába állunk meg ezt érzi , hogy jön és még sem ! esetleg 1-2 csep de ez ritka :( ilyenkor mit kéne tenni melyik lenne a megfelelő póz ahol könnyen eltudja engedni ? várom a tanácsokat köszönöm !
Azt én is nagyon szeretem, iszonyatosan tud izgatni.
Viszont a barátnőm nagyon pedzegeti, hogy lepisilne, úgyhogy szerintem közeleg az idő, de nagyon
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 13. csütörtök 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 13. csütörtök 22:39
Viszont a barátnőm nagyon pedzegeti, hogy lepisilne, úgyhogy szerintem közeleg az idő, de nagyon

Törölt felhasználó (877783)

Nekem nem régiben olyna volt h a csaj elment pisilni és nem törölte ki aztán egyből neki estem kinyalni
igen izgalmas volt szívogattam a csaiklót és még éreztem rajta h pisis :P nagyon felizgatott

Tényleg nincs itt olyan hölgy aki szereti a pisiszexet??
én még nem próbáltam, de szivesen kipróbálnám,
Közös zuhanyzás alkalmával mond neki, hogy pisiljen és először csak tartsd alá a kezed, majd szépen fokozatosan a napok múltával egyre előrébb haladtok, nálunk is így volt és a végén már szájba ment kölcsönösen.
(Ez egy válasz junior10 üzenetére (2013. 04. 04. csütörtök 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt én is kipróbáltam ! Jó,igaz nem lóval (pedig abban sok van !!)csak úgy a harmadik üveg sör után fürdőkádban álló farokkal testre fejre a végén szájra .....hmmm akkor jó volt

én meg ha a számba
(Ez egy válasz brian33 üzenetére (2013. 06. 18. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 18. kedd 13:44

Én élvezem ha a barátnőm szex után a fürdőkádba a fejemre meg a péniszemet le pisili

Én élvezem ha a barátnőm szex után a fürdőkádba a fejemre meg a péniszemet le pisili

finom is az
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 13. csütörtök 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 13. csütörtök 22:39
Törölt felhasználó (877783)

Nekem nem régiben olyna volt h a csaj elment pisilni és nem törölte ki aztán egyből neki estem kinyalni
igen izgalmas volt szívogattam a csaiklót és még éreztem rajta h pisis :P nagyon felizgatott

csinos sexi lányok
G pont masszázs sokat segít!Két ujjas...
))
(Ez egy válasz 00kllali üzenetére (2013. 05. 13. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 13. hétfő 22:35

Sziasztok ! Sokat próbálkozunk ,hogy a barátnőm lepisil engem, az a problémánk hogy elkezdünk szexelni és nem tudja elengedni a pisiét , hiába állunk meg ezt érzi , hogy jön és még sem ! esetleg 1-2 csep de ez ritka :( ilyenkor mit kéne tenni melyik lenne a megfelelő póz ahol könnyen eltudja engedni ? várom a tanácsokat köszönöm !
van itt olyan csaj aki szereti, és ismerkedne??
van olyan csaj aki szereti, és ismerkedne??
Mi most a fürdőkádban gyakoroljuk. Lassan érik, hogy kilépjünk onnan, hogy tétje is legyen a dolognak.

A barátnőm nagyon szereti,ha nyalogatom,kézimunkázom a cuniját. Brutálisan élvezi.
Ezután,hogy jobban megismertem,mondtam Neki,hogy nyugodtan a pisit is engedje ki. Így is történt....
Mire Ő azt mondta;hogy életében nem élvezett még ilyen jókat......(pedig nem kezdő!!!!!!!!)
Most már elengedhetetlen a gumilepedő.
Már csak két dologtól tartok. 1)nehogy a nyaki ütőér szétdurranjon Neki.... 2.)nehogy én kapjak szívinfarktust....
és mindezt sorozatos orgazmusban történik (15-20 perc) Majd egy kis szünet és kezdjük újra..........3-4 alkalommal.
Ezután,hogy jobban megismertem,mondtam Neki,hogy nyugodtan a pisit is engedje ki. Így is történt....
Mire Ő azt mondta;hogy életében nem élvezett még ilyen jókat......(pedig nem kezdő!!!!!!!!)
Most már elengedhetetlen a gumilepedő.
Már csak két dologtól tartok. 1)nehogy a nyaki ütőér szétdurranjon Neki.... 2.)nehogy én kapjak szívinfarktust....
és mindezt sorozatos orgazmusban történik (15-20 perc) Majd egy kis szünet és kezdjük újra..........3-4 alkalommal.

most az előbb belepisiltem a számba. Nagyon jó volt,. A múltkor felizgatott egy lány és annak a hatására. Gyertyaállásban voltam és belepisiltem...
Én nem olyan régen ismertem meg ezt a dolgot. Eléggé viccesen. Éppen a kádban feküdtem, a farkam is merev volt. Mivel eléggé sokat ittam, hajtott az ital. Éppen felakartam a kádban ülni mikor pisi jött így ment egy kevés az arcomra. Tetszett, kíváncsivá tett. Azóta határozottan kipróbáltam, hogy arcon engedem magamnak. néha ment a szájba is, de azt utána kiköptem.. sose gondoltam volna hogy felizgat és hogy hatalmasat durranok utána. Viszont azt hogy más pisiljen le, hát nem igazán tusom elképzelni. Tapasztalatotok?