Itt a nyar es leult a topic? :o
Semmi köze a spriccelős élvezéshez, ne áltasd magad.
(Ez egy válasz fhf üzenetére (2014. 02. 17. hétfő 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 17. hétfő 18:49

Sziasztok! Van valakinek olyan tapasztalata,hogy dugás közben,ha a mellbimbót izgatják,bepisil az illető hölgy? Szerintem az a spriccelős élvezés lehet,vagy tévednék? Bár az illető állítja,hogy bepisil olyankor. Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Sziasztok! Van valakinek olyan tapasztalata,hogy dugás közben,ha a mellbimbót izgatják,bepisil az illető hölgy? Szerintem az a spriccelős élvezés lehet,vagy tévednék? Bár az illető állítja,hogy bepisil olyankor. Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
postán tudok pisit küldeni neked, ha gondolod....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 31. péntek 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 31. péntek 17:55
Törölt felhasználó (884634)

sziasztok! én imádom ha lepisilnek és én is imádok lepisilni valakit!
egyszer a számba is pisilt egy csaj az is szuper volt!
a legjobb ha jól kinyalsz valakit és a végén szájbapisilnek!
nagyon vágyom még ilyenre,várom a jelentkezőket!

sziasztok! én imádom ha lepisilnek és én is imádok lepisilni valakit!

Soha nem érzett gyönyör töltött el, úgy élveztem mind még soha, dughattam az imádott nőt és még a férje élvezetét is magaménak tudhattam. Leírhatatlan élvezet volt, egyszerre tudhattam magamévá egy nőt és egy férfit, ráadásul egy házaspárt.
Régen jártam erre, meglepően tapasztalom, hogy vannak akik a történetem folytatását kérik. Ígérem folytatni fogom, már csak azért is mert az eltelt több mint egy hónap alatt sok, szenvedélyes, buja kalandban volt részem. Ha esetleg valakinek felkeltettem az érdeklődést privátban is szívesen beszélgetek vele. Köszönöm.
Miért nem folytatod?
(Ez egy válasz SzabóZoli üzenetére (2013. 12. 10. kedd 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 10. kedd 23:44

Egy fantasztikus élményben volt ma este részem. Egy 50-s éveiben járó házaspárral töltöttem a mai napomat. A férj már az ismerkedésünk legelején említette, hogy vannak nem megszokott szexuális szokásaik, vágyaik, amelyeket el kell fogadnom ha kapcsolatot szeretnék velük létesíteni. Elfogadtam. És nem bántam meg... minden percét élveztem az együttlétünknek, szenvedélyes, buja együttlét volt, már-már mindannyian eljutottunk a csúcsra amikor a hölgy kérte, hogy nyaljam a punciját, örömmel teljesítettem, amikor is váratlanul elkezdett pisilni. megdöbbentem, a férj élvezettel verte a farkát én meg egy pillanatnyi merevgörcs után tovább nyaltam a forró sugárban rám ömlő vizelettől nedves puncit. soha-soha nem volt még részem ilyen élményben, megalázó, de ugyanakkor fantasztikus is volt. miután elállt a forró zuhany a hölgy az egyre jobban ágaskodó farkamról leszopogatta forró nedvet és beleülve vad vágtába kezdett, közben a lecsókolta rólam a korábban rámeresztett sárga nedvet, a férje közben egyre vadabbul verte a farkát, folytassam?
naná!!!
(Ez egy válasz SzabóZoli üzenetére (2013. 12. 10. kedd 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 10. kedd 23:44

Egy fantasztikus élményben volt ma este részem. Egy 50-s éveiben járó házaspárral töltöttem a mai napomat. A férj már az ismerkedésünk legelején említette, hogy vannak nem megszokott szexuális szokásaik, vágyaik, amelyeket el kell fogadnom ha kapcsolatot szeretnék velük létesíteni. Elfogadtam. És nem bántam meg... minden percét élveztem az együttlétünknek, szenvedélyes, buja együttlét volt, már-már mindannyian eljutottunk a csúcsra amikor a hölgy kérte, hogy nyaljam a punciját, örömmel teljesítettem, amikor is váratlanul elkezdett pisilni. megdöbbentem, a férj élvezettel verte a farkát én meg egy pillanatnyi merevgörcs után tovább nyaltam a forró sugárban rám ömlő vizelettől nedves puncit. soha-soha nem volt még részem ilyen élményben, megalázó, de ugyanakkor fantasztikus is volt. miután elállt a forró zuhany a hölgy az egyre jobban ágaskodó farkamról leszopogatta forró nedvet és beleülve vad vágtába kezdett, közben a lecsókolta rólam a korábban rámeresztett sárga nedvet, a férje közben egyre vadabbul verte a farkát, folytassam?
Egy történet nektek: http://www.torte-net.hu/tortenet/7037-A-leleplezes
Olyan sracot keresek aki belehugyozna sracnak a szájába majd nyeletni is! Bp.
Szia,
Termeszetesen a poz, a G-pont izgatasaval tudtam elerni egy par csepp aranynedut! (Ez egy válasz Bbraun üzenetére (2013. 08. 10. szombat 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 10. szombat 09:47
Termeszetesen a poz, a G-pont izgatasaval tudtam elerni egy par csepp aranynedut! (Ez egy válasz Bbraun üzenetére (2013. 08. 10. szombat 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem ez kicsit követhetetlen. Szóval most akkor mi is a trükk?
A fenék markolászás? Vagy a behatolási szög?

Csajok van akinek lenne kedve lepisilni vagy pisis punciját kinyalatni?
Ezt úgy kell érteni, hogy szeretnéd, ha kölcsönössé válna a dolog? Mert ez megint egy olyan terület, aminél a gondolatoknak jut a főszerep, nem pusztán a fizikai inger az öröm forrása. A gondolat, hogy most éppen valami különleges, szokatlan és bizarr dolgot tesztek.Lehet, hogy valahol mélyen, gátlások mögött megbúvóan számára is izgalmas ez, de ugyanígy lehet, hogy abszolút semlegesen éli át azokat a pillanatokat. Ezt tanulni vagy tanítani nem lehet, talán nem is szükséges. Már magában az, hogy partner ilyen játékokban, az jelez valamiféle nyitottságot, érdeklődést, de nem hiszem, hogy nagyon kellene erőltetni. Az idő majd meghozza a megoldást. Talán annyit tehetsz, hogy megpróbálod magadban megfogalmazni, hogy miért érzed ezt izgatónak (ez korántsem biztos, hogy egyszerű) és amikor esetleg szóba kerül, akkor megpróbálod neki is elmagyarázni, mit érzel olyankor és az miért olyan jó neked.
(Ez egy válasz johnny666 üzenetére (2013. 09. 02. hétfő 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 02. hétfő 12:32

Sziasztok! Nekem nagyon nagy szerencsém van, a feleségem hajlandó minden jóra: eleinte csak előttem pisilt, aztán lepisilte a farkamat, most pedg már - ennél nincs is jobb érzés - akkor is pisil nekem, miközben a punciját nyalom. Semmiképpen sem akarok panaszkodni, mégis van egy talán nem olyan nagynak tűnő problémám, amit szeretnék megoldani: ő csak a kedvemért csinálja a dolgot, nem talál benne semmi élvezetet. Pedig az igazi az lenne, ha megtalálnánk azt, amitől nem csak számomra lenne izgató a dolog, de ő a pisiben egyáltalán nem látja a szexualitást. Van valamilyen ötletetek, hogyan "érhetném el", hogy őt is izgassa a dolog? Köszönöm!
így igaz
(Ez egy válasz george.p.69 üzenetére (2013. 09. 03. kedd 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 03. kedd 23:47

Szia, kérd meg arra hogy akkor pisiljen amikor benne van a farkad, az az igazi!

Szia, kérd meg arra hogy akkor pisiljen amikor benne van a farkad, az az igazi!
(Ez egy válasz johnny666 üzenetére (2013. 09. 02. hétfő 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 02. hétfő 12:32

Sziasztok! Nekem nagyon nagy szerencsém van, a feleségem hajlandó minden jóra: eleinte csak előttem pisilt, aztán lepisilte a farkamat, most pedg már - ennél nincs is jobb érzés - akkor is pisil nekem, miközben a punciját nyalom. Semmiképpen sem akarok panaszkodni, mégis van egy talán nem olyan nagynak tűnő problémám, amit szeretnék megoldani: ő csak a kedvemért csinálja a dolgot, nem talál benne semmi élvezetet. Pedig az igazi az lenne, ha megtalálnánk azt, amitől nem csak számomra lenne izgató a dolog, de ő a pisiben egyáltalán nem látja a szexualitást. Van valamilyen ötletetek, hogyan "érhetném el", hogy őt is izgassa a dolog? Köszönöm!
egyszer ezt is ki kell próbálni
Nekem ez kicsit követhetetlen. Szóval most akkor mi is a trükk?
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2013. 08. 07. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 07. szerda 22:40

Probald ki a kovetkezo pozt, nalunk bejon: a holgy terdeljen feled, te pedig vadul kefeld egeszen az orgazmusig! A nagyobb stabilitast elerendo, nem art ha kozben a fenekebe markolsz...
Ezzel nagyjabol a G-pontjat kapod el, amit ha sikerul rendesen begerjesztened, neki aztan mar minden mindegy lesz...
Sok sikert, ird meg, ha bevallt a tipp!

Sok sikert, ird meg, ha bevallt a tipp!