hát...ha gondolod,m szívesen nyakon hugyozlak, csak hogy tudd milyen az ami érdekel!
(Ez egy válasz framo üzenetére (2015. 07. 10. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 10. péntek 11:37

Sziasztok! Engem is érdekel a téma szívesen beszélgetek róla akár tapasztalat gyűjtés képpen. Én még tapasztalatlan vagyok a témában de nagyon érdekel és szívesen kipróbálnám.
Sziasztok! Engem is érdekel a téma szívesen beszélgetek róla akár tapasztalat gyűjtés képpen. Én még tapasztalatlan vagyok a témában de nagyon érdekel és szívesen kipróbálnám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 01. szerda 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 01. szerda 20:27
Törölt felhasználó (998672)

Sziasztok, mi fiatal párként is szeretjük ezeket az élvezeteket, ha Szolnok megyéből vagy a közelből olvasol, szívesen leveleznénk a témával kapcsolatosan!
Sziasztok.
Én szivesen beszélgetnék veletek a témában is, meg minden másról. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 01. szerda 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 01. szerda 20:27
Én szivesen beszélgetnék veletek a témában is, meg minden másról. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 01. szerda 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (998672)

Sziasztok, mi fiatal párként is szeretjük ezeket az élvezeteket, ha Szolnok megyéből vagy a közelből olvasol, szívesen leveleznénk a témával kapcsolatosan!
"ha van léd,helyed is van"
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 23. csütörtök 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 23. csütörtök 12:15

Törölt felhasználó (987932)

Nincs se állandó, se alkalmi partnerem. Bár utóbbit is csak hosszú távra keresek és olyat, aki nyitott a pisiszex témára. Azért nem akárkit keresek, szimpátia, ápoltság fontos. Még soha nem próbáltam de nagyon szeretném. Nem tudom, hogy álljak neki keresni ilyen partnert, persze olyat aki szívesen benne van a témában. Ötletek, javaslatok, tanács?
Nincs ebben semmi rossz aki nem szereti az ne csinálja aki szereti az meg csinálja. Nekünk bejön

én is imádom ha tele pisli a szám
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2015. 06. 22. hétfő 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
imádom mikor kiujjazom a párombol
Beszélgető partnereket keresek pisiszex-témában!
Én is le szoktam magam pisilni,nagyon felizgat!
Nagyon tetszenek a fotóid!
Szívesen beszélgetnék veled a pisiszexről,és a perverziókról! (Ez egy válasz breki1971 üzenetére (2015. 05. 21. csütörtök 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 21. csütörtök 20:05
Nagyon tetszenek a fotóid!
Szívesen beszélgetnék veled a pisiszexről,és a perverziókról! (Ez egy válasz breki1971 üzenetére (2015. 05. 21. csütörtök 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Én most pisiltem a saját számba és izgató volt nagyon. A párom is szokott a számba pisilni de nincs itthon sajna.
Próbáljátok ki ti is!!!
Próbáljátok ki ti is!!!
Élvezem a pisiszexet,adni és kapni is,legyen az férfi vagy nő aki lepisil. Szeretem,mikor végig csurog rajtam.

Ezt én is nagyon kipróbálnám!!
Én nagyon imádom,mikor egy pasi lepisil,folyik a melleimen,a puncimon....számomra ez nagyon izgató! Már a gondolattól is nedves vagyok!!
Én most pisiltem a saját számba és izgató volt nagyon. A párom is szokott a számba pisilni de nincs itthon sajna.
Próbáljátok ki ti is!!!
Próbáljátok ki ti is!!!
Én azt szeretném ha egy nő vagy lány a számba pisilne
Na,ez gáz
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 06. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 06. kedd 10:46

Törölt felhasználó (908510)

Olyankor mindegy is mi jön ki, tőlem tűzoltóautó is jöhetne kék lámpával, a fontos a pisi! én pl. gyakran vizelek le járókelőket az erkélyről, főleg esőben
remek szórakozás!

Nemrég kezdett foglalkoztatni a dolog. Volt egy csaj, aki azt kérte tőlem, hogy pisiljek bele a puncijába, mert azt nagyon élvezi. Először furcsa volt, de végül belementem. Érdekes érzés volt, ahogy pisilek a puncijába. Láttam rajta, hogy élvezi, bevallom nekem is jó volt.
Keresek valakit aki egy jó kefélés után le pisilné a farkamat
ha érdekel irj privin

Ez de beteg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 06. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 06. kedd 10:46

Törölt felhasználó (908510)

Olyankor mindegy is mi jön ki, tőlem tűzoltóautó is jöhetne kék lámpával, a fontos a pisi! én pl. gyakran vizelek le járókelőket az erkélyről, főleg esőben
remek szórakozás!

Ha a prosztatámat izgatom,megszoktam hogy szájba vizelem magam. Nekem bejött.