Sok pezsgő, közös fürdés, gyertyafény, illatosított fürdőszoba, esetleg füstőlővel , mosdatás, végtelen simogatás és izgatás, sok sok pezsgő és jöhet az aranyzuhany! Próbáljátok ki! Szuper!
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2015. 04. 19. vasárnap 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
izgasd a g pontját. úgy fogja érezni be kell pisilnie :P
Itassad meg sörrel!
(Ez egy válasz csoky21 üzenetére (2015. 04. 18. szombat 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 18. szombat 14:10

Engem nagyon izgat a dolog, az a baj, hogy a páromat még nem sikerült rá vennem, hogy ajándékoz on meg egy kis pisivel, pedig zuhanyzas közben minden nap felhozom a témát. Szerintetek mivel lehetne elérni, hogy ki tudja kapcsolni az agyát es sikerüljön pisilnie elottem?esetleg rám?
Engem nagyon izgat a dolog, az a baj, hogy a páromat még nem sikerült rá vennem, hogy ajándékoz on meg egy kis pisivel, pedig zuhanyzas közben minden nap felhozom a témát. Szerintetek mivel lehetne elérni, hogy ki tudja kapcsolni az agyát es sikerüljön pisilnie elottem?esetleg rám?
mostanában egyre jobban terjed itt a videok között is a pisi. csak igy tovább

Biztos jó játék ez a több nickes skizo fórumozás, de akkor fektess energiát abba is, hogy a stílus legyen eltérőbb minden nick esetében, mert így hamar átlátni a szitán. Pl. regisztrálj egy hermafrodita karakter is és feltétlenül jól jönne egy nimfomán nő bőrébe bújnod.
Olyankor mindegy is mi jön ki, tőlem tűzoltóautó is jöhetne kék lámpával, a fontos a pisi! én pl. gyakran vizelek le járókelőket az erkélyről, főleg esőben
remek szórakozás!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 14. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 14. csütörtök 09:26

Törölt felhasználó (804968)

...én 1x majdnem így jártam, a barátom barátnőjét kényeztettük, és ő kérte, hogy pisiljük le az arcát, így tettünk, de közben a barátom erősen "csöcsörészett" is, na ettől, ha nem is kaki, de puki kijött a jányból....hangos és szagos, nekem le is konyult a szerszámom.....szóval vigyázni kell, mert furcsa az élet!
Sziasztok engem marhara erdekel ez a dolog fiatal korom ellenere de halaistennek masokat is igy nem vagyok ezzel egyedul.
tehat ha gondoljotatok vegyuk fel a kapcsolatot mert amiket leirtatok engem mindegyike erdekel sot.
skypeon kellene folytatni de szandekosan nem irom le csak majd ha erre visszajeleztek puszi. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 01. csütörtök 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 01. csütörtök 16:47
tehat ha gondoljotatok vegyuk fel a kapcsolatot mert amiket leirtatok engem mindegyike erdekel sot.
skypeon kellene folytatni de szandekosan nem irom le csak majd ha erre visszajeleztek puszi. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 01. csütörtök 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (82876)

Sziasztok, fiatal párként keresünk olyanokat akiket érdekelne közös maszti, használt fehérneműk, és pisiszex! elsősorban párok jelentkezését várjuk, de lány vagy fiú egyedül is érdekes lehet! Légyszi Privátban írjatok - Szolnok megye
Izgat már jó ideje a pisi szex,ès most vègre sikerült rávenni a páromat!Egy kiadós nyalás után kimentünk a fürdőbe,èn befeküdtem a kádba,ő meg fölèm terpesztett!Lepisilt!Közben nyaltam!Ment a számba is!Először furcsa íze volt!Kiváncsi leszek a következőre!!
Sziasztok, fiatal párként keresünk olyanokat akiket érdekelne közös maszti, használt fehérneműk, és pisiszex! elsősorban párok jelentkezését várjuk, de lány vagy fiú egyedül is érdekes lehet! Légyszi Privátban írjatok - Szolnok megye
Kicsit "extrémebb" kategória, de szerintem semmi rossz nincs benne.
Nagyon izgató tud lenni a dolog mind a két fél részéről.

Rajongoja vagyok,Bèkès megyei pasi!
Miért perverz, ha mindegyik félnek tetszik?

Kiprobalnam egy lannyall. Sose volt meg resuem benne
Én csináltam már ilyet
... Előszőr csak úgy mondogattuk a párommal egymásnak "hülyeségből", hogy lepisillek, rád pisilek..
Aztán kíváncsiak lettünk rá milyen. A párom kezdte, eleinte nem nagyon ment neki, de aztán úgy megindult, hogy csak na..
Úgy pisilt, hogy benne volt a farkam a puncijában, most már én is szoktam pisilni mikor a farkam benne van. Nagyon élvezem és úgy tűnik, hogy ő is élvezi.

pisis kuki is jöhet?
(Ez egy válasz gusztav üzenetére (2014. 08. 30. szombat 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 30. szombat 08:44

Sziasztok! Olyan lányokat keresek akiket érdekelne ha le pisilnének imádok pisilő puncit nyalni!!!!
Sziasztok! Olyan lányokat keresek akiket érdekelne ha le pisilnének imádok pisilő puncit nyalni!!!!
Üdv.! Szívesen beszégetnék privátban hölgyekkel a témáról. Még nincs tapasztalatom, de a vágyaimat szívesen megosztanám!

...én 1x majdnem így jártam, a barátom barátnőjét kényeztettük, és ő kérte, hogy pisiljük le az arcát, így tettünk, de közben a barátom erősen "csöcsörészett" is, na ettől, ha nem is kaki, de puki kijött a jányból....hangos és szagos, nekem le is konyult a szerszámom.....szóval vigyázni kell, mert furcsa az élet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 13. szerda 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 13. szerda 17:47
Törölt felhasználó (895926)

igen! jól láttad, arról van szó amit írsz, csak óvatosan a bimbókkal, mert ha durva vagy bizony be is kakilhat

igen! jól láttad, arról van szó amit írsz, csak óvatosan a bimbókkal, mert ha durva vagy bizony be is kakilhat
(Ez egy válasz fhf üzenetére (2014. 02. 17. hétfő 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 17. hétfő 18:49

Sziasztok! Van valakinek olyan tapasztalata,hogy dugás közben,ha a mellbimbót izgatják,bepisil az illető hölgy? Szerintem az a spriccelős élvezés lehet,vagy tévednék? Bár az illető állítja,hogy bepisil olyankor. Előre is köszönöm a hozzászólásokat!