Beszélgető partnereket keresek
pi
-témában!
alf
si alf
sz alf
ex
Én is le szoktam magam
Nagyon tetszenek a fotóid!
Szívesen beszélgetnék veled a
2015. 05. 21. csütörtök 20:05
pi
,nagyon felizgat! alf
si alf
ln alf
iNagyon tetszenek a fotóid!
Szívesen beszélgetnék veled a
pi
,és a perverziókról!
(Ez egy válasz breki1971 üzenetére (2015. 05. 21. csütörtök 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
si alf
sz alf
exről
Én most
Próbáljátok ki ti is!!!
pi
a saját számba és izgató volt nagyon. A párom is szokott a számba alf
si alf
lt alf
empi
de nincs itthon sajna. alf
si alf
ln alf
iPróbáljátok ki ti is!!!
Élvezem a
pi
,adni és kapni is,legyen az férfi vagy nő aki alf
si alf
sz alf
exetle
. Szeretem,mikor végig csurog rajtam. alf
pi alf
si alf
l
Ezt én is nagyon kipróbálnám!!
Én nagyon imádom,mikor egy pasi
le
,folyik a melleimen,a puncimon....számomra ez nagyon izgató! Már a gondolattól is nedves vagyok!!
alf
pi alf
si alf
l
Én most
Próbáljátok ki ti is!!!
pi
a saját számba és izgató volt nagyon. A párom is szokott a számba alf
si alf
lt alf
empi
de nincs itthon sajna. alf
si alf
ln alf
iPróbáljátok ki ti is!!!
Én azt szeretném ha egy nő vagy lány a számba
pi
alf
si alf
ln alf
e
Na,ez gáz
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 06. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 06. kedd 10:46
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 06. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (908510)
Olyankor mindegy is mi jön ki, tőlem tűzoltóautó is jöhetne kék lámpával, a fontos a
remek szórakozás!
pi
! én pl. gyakran vizelek le járókelőket az erkélyről, főleg esőben alf
si
remek szórakozás!
Nemrég kezdett foglalkoztatni a dolog. Volt egy csaj, aki azt kérte tőlem, hogy
pi
bele a puncijába, mert azt nagyon élvezi. Először furcsa volt, de végül belementem. Érdekes érzés volt, ahogy alf
si alf
lj alf
ekpi
a puncijába. Láttam rajta, hogy élvezi, bevallom nekem is jó volt.
alf
si alf
le alf
k
Keresek valakit aki egy jó kefélés után le
ha érdekel irj privin
pi
a farkamat alf
si alf
ln alf
é
ha érdekel irj privin
Ez de beteg!
2015. 01. 06. kedd 10:46
Törölt felhasználó (908510)
Olyankor mindegy is mi jön ki, tőlem tűzoltóautó is jöhetne kék lámpával, a fontos a
remek szórakozás!
pi
si
remek szórakozás!
Ha a prosztatámat izgatom,megszoktam hogy szájba vizelem magam. Nekem bejött.
Nincs se állandó, se alkalmi partnerem. Bár utóbbit is csak hosszú távra keresek és olyat, aki nyitott a
pi
témára. Azért nem akárkit keresek, szimpátia, ápoltság fontos. Még soha nem próbáltam de nagyon szeretném. Nem tudom, hogy álljak neki keresni ilyen partnert, persze olyat aki szívesen benne van a témában. Ötletek, javaslatok, tanács?
alf
si alf
sz alf
ex
Sok
pe
, közös fürdés, gyertyafény, illatosított fürdőszoba, esetleg füstőlővel , mosdatás, végtelen simogatás és izgatás, sok sok alf
zs alf
gőpe
és jöhet az aranyzuhany! Próbáljátok ki! Szuper!
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2015. 04. 19. vasárnap 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
zs alf
gő
izgasd a g pontját. úgy fogja érezni be kell
pi
:P
alf
si alf
ln alf
ie
Itassad
(Ez egy válasz csoky21 üzenetére (2015. 04. 18. szombat 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 18. szombat 14:10
me
! alf
g alf
sö alf
rrel
(Ez egy válasz csoky21 üzenetére (2015. 04. 18. szombat 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem nagyon izgat a dolog, az a baj, hogy a páromat még nem sikerült rá vennem, hogy ajándékoz on meg egy kis
pi
, pedig zuhanyzas közben minden nap felhozom a témát. Szerintetek mivel lehetne elérni, hogy ki tudja kapcsolni az agyát es sikerüljön alf
si alf
ve alf
lpi
elottem?esetleg rám?
alf
si alf
ln alf
ie
Engem nagyon izgat a dolog, az a baj, hogy a páromat még nem sikerült rá vennem, hogy ajándékoz on meg egy kis
pi
, pedig zuhanyzas közben minden nap felhozom a témát. Szerintetek mivel lehetne elérni, hogy ki tudja kapcsolni az agyát es sikerüljön alf
si alf
ve alf
lpi
elottem?esetleg rám?
alf
si alf
ln alf
ie
mostanában egyre jobban terjed itt a videok között is a
pi
. csak igy tovább alf
si
Biztos jó játék ez a több nickes skizo fórumozás, de akkor fektess energiát abba is, hogy a stílus legyen eltérőbb minden nick esetében, mert így hamar átlátni a szitán. Pl. regisztrálj egy hermafrodita karakter is és feltétlenül jól jönne egy nimfomán nő bőrébe bújnod.
remek szórakozás!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 14. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 14. csütörtök 09:26
pi
si
remek szórakozás!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 14. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804968)
...én 1x majdnem így jártam, a barátom barátnőjét kényeztettük, és ő kérte, hogy
pi
le az arcát, így tettünk, de közben a barátom erősen " alf
si alf
lj alf
ükcs
" is, na ettől, ha nem is alf
öc alf
sö alf
részettka
, de puki kijött a jányból....hangos és szagos, nekem le is konyult a szerszámom.....szóval vigyázni kell, mert furcsa az élet!
alf
ki

favab

johnny411
Dex