Glory hole egy idegennel
Hát mostanában egyre többet foglalkoztat az hogy három férfi egy nő legyen a felállás. Mondjuk három férfit orálozna a párom előttünk térdelve.
Egy nagyfarkú fehér faszi kúrná az asszonyomát hátulról,aki ezalatt szopna engem,ha tudna az élvezettől Utána meg ami belefér.
A nejem- el hármas négyes szex , az nagyon jó lenne.
Hát, jól esne egy finom, bőnyálas szopás jelen pillanatban...
Nekem egy érettebb is jó lenne, sőt!
(Ez egy válasz kopaszkutya üzenetére (2023. 10. 08. vasárnap 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Találni egy fiatalabb telt csajszit, hosszabb távra.
Ahogy az enyém sem….
Én is így vagyok vele .Az én feleségem se akar mással kefélni .
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 15. péntek 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 15. péntek 21:54
Törölt felhasználó (4684902)

Tudom kissé fura, de jó lenne látni, hogy a párom egy idősebb férfival szexel. Mindezt csak az én kedvemért. De erre esély sincs.
hát írd le!
(Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2023. 10. 06. péntek 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Huuuuu, ha én azt leírnám……
Találni egy olyan srácot akit,az asszonnyal közösen lecumizhatunk!
Szeretnék egy olyan nedves puncit fotózni, amiből épp csöppen le a puncinedv (vagy valami más,,,)
Az egyik nyaralás alkamával szex közben ránk nyitott egy takarítónő. Azóta többször emlegettük, hogy legközelebb nem küldjük ki. Nézze végig ha akarja. Izgató. Szeretkeztünk már a kertünkben is. Jó lenne egy olyan meztelen buli nálunk, ahol semmi nem tilos és semmi nem kötelező.
Régi vágyam, hogy nyalás közben a számba spricceljenek. Ehhez keresek hölgyet vagy párt.
És nem szeretné?Csak simán masszázs lenne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 23. szombat 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 23. szombat 23:13
Törölt felhasználó (4684902)

Igen, ha a párom is szeretné!
Szivesen beszélgetnék barkivel bármilyen témaban, közös fantáziálás akármiről. Jo lenne. Csak nyitottan.
Az a vágyam hogy végre nőt is találjak itt
vagy valami közös maszti swinger csoportot ahol ki lehet élni a vágyat

Kipróbálni a bukkaket.
Kíváncs vagyok hány adag gecinél modanám, hogy köszönöm most már elég.
Kíváncs vagyok hány adag gecinél modanám, hogy köszönöm most már elég.
Én beleegyezem a dologba, most már csak a hölgyet kell rávennünk.
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2023. 09. 25. hétfő 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 25. hétfő 16:06

Szivesen megnézném kandurmarci és
Porthos61 ténykedését az emlitett hölgyekkel
Porthos61 ténykedését az emlitett hölgyekkel