Nekünk volt hozzá szerencsénk, imádtam ahogy miközben cumizik addig dugják. De volt fordítva is, a partnert cumizta míg hátulról dugtam. Isteni érzés volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 07. hétfő 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 07. hétfő 09:48
Törölt felhasználó (4704729)

Látni ahogy a párom élvezettel szopja a farkam miközben egy srác tolja hátulról(sajnos még nem tudtam vágyat kelteni benne erre a felállásra)
Ilyenre én is vágyom
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 07. hétfő 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Látni ahogy a párom élvezettel szopja a farkam miközben egy srác tolja hátulról(sajnos még nem tudtam vágyat kelteni benne erre a felállásra)
És erre nem találsz senkit? Hihetetlen...
(Ez egy válasz haakarod üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap láttam egy videót. Az egyik csaj öklözte a másikat,miközben egy srác bedugta mellé a farkát. A csaj rámarkolt és odabent kezdte verni.
Na ezt én is szívesen kipróbálnám.
Na ezt én is szívesen kipróbálnám.
Egy élethű műpuncit, vagy sexbabát megdugni egy másik sráccal, egyszerre vagy felváltva...
Szexi párommal hármasban csinálnánk egy lánnyal, ahol tabu nélkül minden lenne. Végén mindkettőjülbe beleélveznék, ők pedig kinyalnák egymasbol. Ez nagyon szexi lenne. Párom benne van. Már csak 1 lány kell

3
Sziasztok! Spriccelő puncit töbször kinyalni!
A feleségemmel együtt szopni.
Hidd el ki tudom. A miértekröl annyit tudok amennyit elmond, a megoldások keresésére szánt energia nulla a részéről. A megoldások egyoldalú keresése egy idő után véhet ér.
De köszi. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 05. szombat 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 12:26
De köszi. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 05. szombat 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1581062)

Privát swinger partin részt venni.
Szép napot! Semmi extra csak egy puncid, de az nagyon!
30as páromat felkínálni egy idősebb 50es 60as jóvágású nagy szőrös faszú kiéhezett férfinak, aki oda lenne egy fiatalabb punciért. Egy órát kapna , én pedig végignézném az eseményeket.
De kezdetnek egy jó tribute video is jó lenne egy fenn említett kaliberű úrtól párom képeire.
De kezdetnek egy jó tribute video is jó lenne egy fenn említett kaliberű úrtól párom képeire.
Párom mellé találni hármasra olyan szóló Bi nőt aki nem riad meg az átlagnál nagyobb mérettől, valamint ráér találkozni...
Egy teljesen természetes, szőrös puncis, szőrös hónaljú nőt találni.
Ha valaki szétszopatná ,vagy szétkefélné a feleségem .Úgy hogy nekem csak később mondaná el .
Lehet nem elégíted ki. Dobd fel neki. Hogy csináljátok hármasban, az nem megcsalás. Írj, ha kell segítség! De kkmolyan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 04. péntek 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 04. péntek 22:27
Törölt felhasználó (4715017)

Hármas, cuckold egy 18 éves párral hetero alapon. Vékonyka lánnyal. Imádnám.

Privát swinger partin részt venni.
Sziasztok. Egy teleélvezett puncit kinyalni. Erre vágyom most.
Ha a feleségem valakit leszopna és tele élvezné a száját .