Ó igen! A nejem már sokan megdugták amióta együtt vagyunk, de még sosem a szemem előtt ... az úgy azért jobb lenne! És igen, élvezze is tele!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 13. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 13. csütörtök 08:14
Törölt felhasználó (858797)

Látni ahogy a párom fehér tangájába benyul egy idegen férfi kéz,simogatja ujjazza,aztán nyalja a fazonra nyÍrt pináját aztán beleülteti a kemény farkába és lovagoltatja amíg tele nem élvezi! Ez izgi lenne!
két fiatal pasival látni a páromat,nagyon izgatna......
Én mint szerető feleség elég érdekes vágyak zaklatnak mostanában. Az egyik hogy szeretkezünk a párommal és masztiznak többen ránk és a végén ránk élveznek.Mármint férfiak idegen férfiak. A másik régi vágyam hogy engem és a férjem is dugja meg valaki élvezésig. Egyenlőre csak ennyi............

azt hogy hogy nem a szemed előtt, bekötötték a szemed előtte ???
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 05. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 05. hétfő 22:55
Törölt felhasználó (464)

Ó igen! A nejem már sokan megdugták amióta együtt vagyunk, de még sosem a szemem előtt ... az úgy azért jobb lenne! És igen, élvezze is tele!
Hosszú ideje gyötör a vágy, hogy egy érett (tőlem idősebb), értelmes hölggyel kerüljek intim, érzéki-szexuális viszonyba. A testiség mellett az intellektus legalább olyan fontos számomra.
Merre jártok, középkorú pillangók? Nem vonzó számotokra a húszas éveikben járó srácok kitüntető figyelme?
)
Merre jártok, középkorú pillangók? Nem vonzó számotokra a húszas éveikben járó srácok kitüntető figyelme?

Lány
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 05. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 05. hétfő 17:04

Törölt felhasználó (819517)
VIP

Lehet tudni valamit a párodról?
Bocs másik hszben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 06. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 06. kedd 09:04

Törölt felhasználó (874271)

Én mint szerető feleség elég érdekes vágyak zaklatnak mostanában. Az egyik hogy szeretkezünk a párommal és masztiznak többen ránk és a végén ránk élveznek.Mármint férfiak idegen férfiak. A másik régi vágyam hogy engem és a férjem is dugja meg valaki élvezésig. Egyenlőre csak ennyi............

Hogyan kell érteni, hogy "engem is és a férjem is dugjon meg valaki élvezésig"?
A férjed lány? Manapság előfordulhat! :P
Kinek az élvezéséig? (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 06. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Kinek az élvezéséig? (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 06. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)

60 körüli kolleganőmmel együtt zuhanyozni és a zuhany alatt kényeztetni őt

Múltkor írt egy fiatal lány, hogy kényeztetne... talán megengedem neki:P
Szóval játszok a gondolattal...
Mondjuk bennem csak önzően van jelen a bi hajlam.. én pl max a mellét simogatnám vagy a fenekét... mást nem! Nőkben az arc és a nuni taszít !
Miértek nem érdekelnek, tehát nem kell beleokoskodni!

Mondjuk bennem csak önzően van jelen a bi hajlam.. én pl max a mellét simogatnám vagy a fenekét... mást nem! Nőkben az arc és a nuni taszít !
Miértek nem érdekelnek, tehát nem kell beleokoskodni!
ismét egy kis orális játék sétarepülés közben

Hanyatt fekszem,egy csinos nő rajtam fekszik 69ben és szopja a farkam,én pedig nyalom a puncijàt.a pàrja keféli közben... a végén a punciba- ra spriccel..és én csak nyalok... valaki esetlegl?
********************** moderálva : ravenna (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 07. szerda 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 07. szerda 13:36
********************** moderálva : ravenna (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 07. szerda 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)

Hogyan kell érteni, hogy "engem is és a férjem is dugjon meg valaki élvezésig"?
Kinek az élvezéséig?
Kinek az élvezéséig?
Ilyen alkatra mindig van betársulni vágyó
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 06. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindkettő megoldható egy szexmoziban. Elég sok a kiéhezett férfi akikkel tudnál mit kezdeni, főleg mert csinos vagy, illetve sok a meleg, tehát szegény mit sem sejtő férjed is megkaphatja, amit Te vágysz. De ha Ő nem bi, vagy nincsenek olyan vágyai amilyenek a Te álmaid, akkor nagy bunyóra van kilátás...
Összejött a felszedős autós buli? (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 06. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Összejött a felszedős autós buli? (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 06. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)

A legtitkosabb legrejtettebb vágyát kifürkészni és a fenséges, kéjes megsemmisülésében gyönyörködni.

Hűű, micsoda kegyetlenség...
Hajrá!
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2013. 08. 13. kedd 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 13. kedd 11:30

A legtitkosabb legrejtettebb vágyát kifürkészni és a fenséges, kéjes megsemmisülésében gyönyörködni.

Sziasztok!
Én egy testi-lelki barátnőre vágyom,de eddig még nem találtam rá ezen az oldalon!
Én egy testi-lelki barátnőre vágyom,de eddig még nem találtam rá ezen az oldalon!
nem is könnyű az ilyesmi....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 14. szerda 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 14. szerda 22:26
Törölt felhasználó (866441)

Sziasztok!
Nekem rengeteg vagyam van amit ki szeretnek probalni. Hala az egnek a parom partner mindenben. Szeretnem ha a felesegemet valaki megdugna mikozben en kinyalom a puncijat. Es szeretnem ha a parom a hatara fekudne, egy pasi dugna ot en pedig beakaszthatnek a asinak es minden lokessel a paromba tolhatnam a farkat.
Nos ez a legujabb vagyam ki lehet cikizni

Hidd el nincs ebben semmi ciki!
Én kipróbáltam. Őrült jó érzés, amint látod, hogyan hatol be egy "idegen" fasz a nőd puncijába, begerjedsz rá, majd hátulról megkínálod a pasit és érzed minden mozdulatát, mert te diktálod az ütemet.
Ne felejts el néha helyet cserélni, hogy te dughasd a párod és a pasi akasszon be neked. Begerjedsz majd és hatalmasat élvezel - mondjuk te is a párod seggébe? Nincs is jobb, mint két gecitől lucskos segg, és egy kielégült hármas.
Sok sikert a pár megtalálásához! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 14. szerda 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 14. szerda 23:40
Én kipróbáltam. Őrült jó érzés, amint látod, hogyan hatol be egy "idegen" fasz a nőd puncijába, begerjedsz rá, majd hátulról megkínálod a pasit és érzed minden mozdulatát, mert te diktálod az ütemet.
Ne felejts el néha helyet cserélni, hogy te dughasd a párod és a pasi akasszon be neked. Begerjedsz majd és hatalmasat élvezel - mondjuk te is a párod seggébe? Nincs is jobb, mint két gecitől lucskos segg, és egy kielégült hármas.
Sok sikert a pár megtalálásához! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 14. szerda 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808239)

Nekem rengeteg vagyam van amit ki szeretnek probalni. Hala az egnek a parom partner mindenben. Szeretnem ha a felesegemet valaki megdugna mikozben en kinyalom a puncijat. Es szeretnem ha a parom a hatara fekudne, egy pasi dugna ot en pedig beakaszthatnek a asinak es minden lokessel a paromba tolhatnam a farkat.