Az már elkeserítő volna, ha ezért fizetnem kellene, nyilván ez szóba sem jöhet.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 02. 28. péntek 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 28. péntek 21:57

Azok sem azok nincs szex kapcsolat benne, kimondottan ilyen együtt alvós bújós csak
Biszex perverz párral szeretkezni.
Azok sem azok nincs szex kapcsolat benne, kimondottan ilyen együtt alvós bújós csak
Házibarát szerep egy szimpatikus párral, hosszútávra
az a durva hogy erre Ázsiában lehet partnert bérelni
(Ez egy válasz icehoki üzenetére (2025. 02. 28. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 28. péntek 16:53

Hello!
Kérlek ne nevessetek azon, amit írok, az én vágyam csupán az, hogy kb két év után, végre együtt alhassak egy csinos, ápolt Nővel. Végtelenül lehangoló minden nap egyedül elaludni, hiányzik az érintés, intimitás, összebújás!
Én jelen pillanatban erre vágyok.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Kérlek ne nevessetek azon, amit írok, az én vágyam csupán az, hogy kb két év után, végre együtt alhassak egy csinos, ápolt Nővel. Végtelenül lehangoló minden nap egyedül elaludni, hiányzik az érintés, intimitás, összebújás!
Hello!
80+-os hölgyet popsiba élvezni
Ketten kényeztetni egy szép nőt. Ha popsiba is szereti, az csak hab a tortán.
Találni egy szexpartnert, akinek van párja és akivel néha összejárunk titokban.
Találni egy szexpartnert, akinek van párja és akivel néha összejárunk titokban.
Vas megyében talállni egy olyan Lányt vagy Nőt aki Strap-onnal elszórakozna rajtam. 45é. pasivagyok.
Bpesten ápolt puncit nyalni.
Igaz,de átélném még többször!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 02. 25. kedd 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Találni egy normális párt.
Szeged környékén hölgy aki bevezetne sex mély rejtelmeibe, aki utasít mitt tegyek
Párom megdugni ketten egy sráccal vagy csak jönne hozzánk !!
A dildóim hölgyre,párra cserélni.....
Ágyban lenni, hallk zene, pezsgő, és egy klassz film..
Hármas szex. Egy másik pasival jó keményen megdugni a feleségemet.
Szerintem ez a vágyad mát teljesült!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 25. kedd 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 25. kedd 18:51
Törölt felhasználó (4688701)

Megismerni egy nőt aki szintén szereti a szerepjátékot.
Megismerni egy nőt aki szintén szereti a szerepjátékot.