Ágyban lenni, hallk zene, pezsgő, és egy klassz film..
Hármas szex. Egy másik pasival jó keményen megdugni a feleségemet.
Szerintem ez a vágyad mát teljesült!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 25. kedd 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 25. kedd 18:51
Törölt felhasználó (4688701)

Megismerni egy nőt aki szintén szereti a szerepjátékot.
Megismerni egy nőt aki szintén szereti a szerepjátékot.
Zugloba talalni 50+ hölgyet.
Zugloba talalni 50+ hölgyet.
Sziasztok szivesen nyalnék puncit és popsit hosszan élvezetel kitartoan csinálom.
Egy tartós kapcsolatban együtt élni olyan hölggyel, akit izgat, hogy egyszerre több pasival legyen egyszerre! Izgatja az idegen geci!
Miután teleélveztem a puncit utána szívesen kényeztetném még orálisan is
)

Előttem vibrátorozná magát egy nő és közben a puncinedvét leszopatná velem a vibrátorról,és úgy csókolóznánk.
Ha egy nagyfarkú jól megdugná a feleségem, és közben nekem elküldi videóban a részleteket
Ha eljárna a feleségem más pasikkal dugni mint régen.
Egyszerre verné ki a farkam egy nő a párjával. Csókolózás közben pl erdőben kivernék a farkam. Egy pár nyakörvet raknak rám és a hölgy popsiját kellene kényeztetnem sokáig. Majd az arcomon szexelnének. Lepisilnènek a végén.
Màra sok vàgyam lenne de sajna pàromnàl mikulàs , baràt nincs, se màs .
Strapon kedvelő hölgyet találni.....
Ma estét egy érett nővel tölteni...hmnnn
Látni a feleségemet egy másik férfival, vagy többel is, vagy akár nővel.
Valaki egyszer random leszopna
csak sétalok valamerre és csak annyit mond hogy most leszoplak és térdel is
vagy kocsiba megyünk valahova és neki esne

Vágyam hogy valaki nagy farkú srác sok spermával óvszerrel megdugja a párom. És amikor haza jön,hozza a tele élvezett óvszert ami sokkal nagyobb mint a farkam. Ezt felhúzni,hogy az én farkam tocsogjon a nagy farkú srác ondójában és úgy megdugni a párom.
Átoperált csajjal szexelni. Sissyk, CD-k stb. már megvolt (ma is megyek egy szexi kis CD-hez), de ez még várat magára. Valószínűleg majd most a nyáron pótolom