3 4 lányt mindegyik pucsit s hátulról töltöm őket.
Hát ez tényleg csak vágy. Az asszony szájába megnézni egy nagy farkat…
Kimondottan jól megfogalmaztad amiről én is fantáziálni szoktam!
(Ez egy válasz Weonly1 üzenetére (2023. 05. 24. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 24. szerda 21:45

Vágyak/fantáziák párosunk férfi tagjaként:
A "természetes" férfi fantázia :Két nővel lenni! (mindenki foglalkozna mindenkivel)
A másik pedig hogy egy nő + 2-vagy több pasi felállásban, ahol a hölgy az ösztönei hatására levetkőzi minden gátlását, és felszabadultan csak az élvezetre koncentrál ! + Itt megnézni ahogy elkezd élvezni egy extra nagy méretű farkat, melynek a látványától előtte még fenntartásai voltak!
Hát nekem kb ennyi
A "természetes" férfi fantázia :Két nővel lenni! (mindenki foglalkozna mindenkivel)
A másik pedig hogy egy nő + 2-vagy több pasi felállásban, ahol a hölgy az ösztönei hatására levetkőzi minden gátlását, és felszabadultan csak az élvezetre koncentrál ! + Itt megnézni ahogy elkezd élvezni egy extra nagy méretű farkat, melynek a látványától előtte még fenntartásai voltak!
Hát nekem kb ennyi

Sziasztok. Bp-i Párral ismerkednék ahol a kipróbálhatnám az enyhe bisex játékokat, Teljesen kezdő de nagyon kíváncsi vagyok.
A legnagyobb vágyam, hogy egy párhoz csatlakozhassak s lecumizhassam a pasit a parja jelenlétében...

Amatőr szinten szeretek fotozni és vágyam hogy egy szimpatikus hölggyel sétálni a természetben, viszonylag tavol mindentől, és akár egy romos épület mellett, vagy legyen a fenyvesek közt csodaszép képeket késziteni .....
Végignézni,ahogy egy csini lány kényezteti nyelvvel a párom,és utána megdugják egymást egy felcsatissal..
Nekem is ez!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 24. szerda 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 24. szerda 23:01

Törölt felhasználó (4707220)

Egy haverral ráverni a feleségem nagy melleire .

Egy olyan partnert találni itt, aki el is mer jönni a talira!
Régi vágyam a csinos kolléganőmet megdugni.
Ez nagyon tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 29. hétfő 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 29. hétfő 06:42
Törölt felhasználó (4677606)

Hétvégén részt venni a párommal egy egy olyan buliban ahol 2- 3 páros és plusz 1-2 pasi vadul szexxel és jól érzi magát.
Egy "Napfény"-ben eltöltött délután.
Hétvégén részt venni a párommal egy egy olyan buliban ahol 2- 3 páros és plusz 1-2 pasi vadul szexxel és jól érzi magát.
Jó lenne most egy pár aki csatlakozna hozzánk éjszakára!
Szexelnék egész éjjel egy jó társasággal...
Ohhhh de kár h csak most olvastam ezt.
Nagyon finom lehet a hölgy puncija. (Ez egy válasz Anitamegaparja üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon finom lehet a hölgy puncija. (Ez egy válasz Anitamegaparja üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy álmom két érett nővel lenni egyszerre, de lehet anya lánya felállás is. Azt imádnám nagyon!
Cummantanék egyet kettőt
Szerintem sem kène! Ezt a kis ártatlannak tűnő fehér testet kár lenne tele varrni pont ez lehet a jó benned azt hinném,hogy jólvan ez csak egy kiscsaj...közben meg olyan tapasztalatod van szexuális téren,hogy tuti eldobnám az agyam
(Ez egy válasz Cuco üzenetére (2023. 05. 28. vasárnap 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 28. vasárnap 10:25

Biztos annyit használtad, hogy már megégett...
Viccet félretéve, ne csináld! Ahhoz hasonló, mint amikor "kilóg a cicanyelv" egy lánynak, ezért fejébe veszi, hogy levágatja, miközben a pasik többsége pont erre gerjed...
Olyat még soha nem hallottam, hogy egy pasinak emiatt baja lett volna, viszont rengeteg olyan haverom van, akinél a tetoválás (vagy: szilikon-cici, kacsaszáj, stb.) kizáró ok.

Pár férfi tagját szopni a nő jelenlétében.