Nagyon szeretném, ha ma a Pascálon egy fiatal, sportos, nagyfarkú srác megpróbálná felszedni a nejem.
A nejemet megosztani másokkal.
Egy formás nem túl nagy fastag bránerre rácsúszni
Nyalni a nejem punciját alulról 69ben miközben egy kemény vastag farok dugja hátulrol keményen és jol televágja forró anyaggal.
Egy Bp-i Párt megismerni. Akikkel enyhe bi játékokkal fűszerezhetnénk a hármas élvezeteket!
Nálunk megvolt. Durván jó volt.
(Ez egy válasz Robert8 üzenetére (2023. 08. 11. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Páromat 4es szexre rávenni
3asba dugnád is vele??
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 21. péntek 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 11:27
Törölt felhasználó (4611332)

Régen olyan 20 éves koromban találtam szexképeket anyámról, egy fiatalabb pasi farkát szopta egy másik középkorú nővel. Akkor nem mentettem le őket sajnos. Most ízgatna megtalálni a fickót aki dugta akkor és társalogni vele.
Sziasztok. Egy enyhén biszex férfitagú párral szexelni. Ez most jó lenne.
Engem illatok ízek szagok izgatnak...találni egy olyan hölgyet aki nyalatná magát miután mással szexelt...vagy a bőrnadrág alatt beizzadt punciját
Most az izgatna leginkább, ha egy igazi milf kőkeményen kiverné a farkamat. Úgy, hogy szinte fájjon, jó csattogósan

Ha megvan a hölgy, utána harmasra még egy hölgyet szinte lehetetlen találni
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2023. 08. 09. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 09. szerda 10:59

Szívesen megismerkednék egy kis alacsony vékony, kis mellű hölgyel, aki szereti nagyon a szexet! És álmodozik hármas, négyes, szexről. Ha meg lenne az öszhang, tartós kapcsolatra. Helyem lenne! Pest megye Déli része, vagy Bács Kiskun megye északi része lenne a legmegfekelöbb! Beszéljünk, ismerkedjünk privátba, ha van ilyen. Mindenkinek nagyon kellemes napot kívánok.
Szívesen megismerkednék egy kis alacsony vékony, kis mellű hölgyel, aki szereti nagyon a szexet! És álmodozik hármas, négyes, szexről. Ha meg lenne az öszhang, tartós kapcsolatra. Helyem lenne! Pest megye Déli része, vagy Bács Kiskun megye északi része lenne a legmegfekelöbb! Beszéljünk, ismerkedjünk privátba, ha van ilyen. Mindenkinek nagyon kellemes napot kívánok.
Vègignèzni ahogy egy pár egy nagyot szexel

Egy Pécs környéki párt találni,ahol a hölgy erősen duci,a pasi pedig bi, és nem nagy méretű
Délutani testmozgás, Budapest határában .....
Egy teljesen természetes, szőrös puncis, szőrös hónaljú nőt találni.
Én jelenleg korom beli Zegi csajjal szeretnék találkozni néha, de nem ezen az oldalon keresek mert annyira nem bizok ebben, és amugy sem találtam erre megfelelő nőt eddig az oldalon, csak párok vannak itt vagy sokkal idősebb nők.
Nekünk volt hozzá szerencsénk, imádtam ahogy miközben cumizik addig dugják. De volt fordítva is, a partnert cumizta míg hátulról dugtam. Isteni érzés volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 07. hétfő 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 07. hétfő 09:48
Törölt felhasználó (4704729)

Látni ahogy a párom élvezettel szopja a farkam miközben egy srác tolja hátulról(sajnos még nem tudtam vágyat kelteni benne erre a felállásra)
Ilyenre én is vágyom
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 07. hétfő 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 07. hétfő 09:48
Törölt felhasználó (4704729)

Látni ahogy a párom élvezettel szopja a farkam miközben egy srác tolja hátulról(sajnos még nem tudtam vágyat kelteni benne erre a felállásra)