Bisex párt találni ahol a nővel közösen szophatnám le a párja nagy farkat és a végén kettőnkre élvezne a pasi.
Engem is ez izgat nagyon, de nehez találni valakit ilyen célra....:(
(Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2023. 01. 22. vasárnap 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádom az orál minden fajtáját, adni is, kapni is. Egy ápolt, finom punci nem lenne utolsó, ahogy egy érzéki és bevállalós száj sem. A volt feleségem 3, azaz három darab alkalommal engedte meg nekem, hogy a szájába eresszem, és le sosem nyelte (bár utóbbi kevésbé volt fontos számomra). Elég izgi smárolni is utána. Édes Istenem, mennyire hiányzik egy egyszerű smárolás is (azt sem szerette)...

Nekem az egyik bakancslistás.... Hogy egy igényes párnál úgy lehessek haramadik... Hogy amikor kutya pózban dugja a férj a párját... Én közben nyalhassam a hölgy tagot ! Szívesen tisztára is nyalnám azt a puncit,ha a férje tele élvezi !
Egy ápolt nőt találni, nagyot szeretkezni,nem gond ha van párja, de csak a hölgy örömére.
Más dugását végignézni.
Azt a szőrös puncis csajszit megdugni aki tegnap megkukkolt Ballószögön a zuhanyzóban.
Ha valaki rányomulna a feleségem re.
Megnézni ahogy egy csinos lány leszop egy pasit. Verni közben..
Olyan hölgyet,vagy pár hölgy tagját találni,aki szereti az orált oda vissza alapon és szereti a spermát,spermajátékokat és anált.
Megnézném a nejem is egy ilyen helyzetben!
Bár nála a vastagság 5,6 cm is lehetne (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 17. kedd 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 17. kedd 18:09

Bár nála a vastagság 5,6 cm is lehetne (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 17. kedd 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3969472)

Egy nem nagy kb. 15cm max 4 cm átmérőjű faszra rácsúszni
Párral huncutkodni
Most arra vágyom legjobban, hogy teleélvezzek egy puncit, miközben a hölgyet a férje/pasija épp szopatja. Majd cserélni a pasival és ha ő is végzett, akkor ismét cserélni.
Vágyam hogy talaljak egy kedves idősebb hölgyet Budapesten belül.....
Vágyam hogy talaljak egy kedves idősebb hölgyet Budapesten belül.....
A férj ajándékba adná a nejének a Balcsi körüli kabriózást de előtte szólna, hogy extraként a farkam is adjam oda

Egy nem nagy kb. 15cm max 4 cm átmérőjű faszra rácsúszni
De jó lenne ma délután, kora este egy kis szex! Pest megye Déli része.
Egy olyan nőt talàlni aki eljöne velem egy travihoz ès vègig nèznè ahogyan magdug esetleg beis szàllna
Vagy egy jó pasi a kis feleségemet... Nagyon izgat a téma