Egy olyan csajnak kinyalni a formás hátsóját, aki ezt élvezi

Jólenne egy ápolt hölgy el vagy párral össze jönni, a hölgy örömére.
Izgat a gondolat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 15. szerda 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 15. szerda 07:58
Törölt felhasználó (4695699)

Szeretném ha lenne egy házibarát aki rendszeresen dugná elöttem vagy nélkülem a párom. Domináns pár , férfi, férfi pár lenne a legjobb , én közben azt tenném amire utasítást kapok.
Találni egy fiatal (19-22)srácot. Aki szépfarkú, helyes, nagydumás, intelligens. Először csak dumálgatni, majd egy hotelszobába meghívni.

Szeretném ha lenne egy házibarát aki rendszeresen dugná elöttem vagy nélkülem a párom. Domináns pár , férfi, férfi pár lenne a legjobb , én közben azt tenném amire utasítást kapok.
Szerintem akkor hajrá. Csináld.
Miért vagy?
(Ez egy válasz Csini1058 üzenetére (2023. 03. 14. kedd 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Kicsit irigy vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 14. kedd 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 14. kedd 16:32
Törölt felhasználó (4701769)

Igen.
Uhh ezt én is szivesen kipróbálnám!
Izgalmasan hangzik! És Te is benne lennél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 14. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 14. kedd 15:40
Törölt felhasználó (4701769)

Az én feleségem meg benne lenne olyanban, hogy sok férfi rá élvez. Nagyon szereti a spermát. Szereti az orált nem is kicsit.
Sziasztok!Olyan Hölgyet szeretnék megismerni,aki kimondottan szereti a segédeszközös játszadozásokat(dildó,vibrátor,gésa golyó,anál plung...stb...stb).Rendszeres találkozásokra is nyitott lenne(helyem van az adatlapomon megtalálható)így szívesen fogadnám.
Az én feleségem meg benne lenne olyanban, hogy sok férfi rá élvez. Nagyon szereti a spermát. Szereti az orált nem is kicsit.
Nagyon jó érzés, mikor nem fér bele a tenyerébe. Szopogatni a nagy bimbóudvart.
Sziasztok, ma a feleségem azt mondta hogy izgatná ha verném a farkam előtte a fotelünkben, miközben egy másik férfi Őt kényezteti. Szerintetek egy nő számára mi izgató ebben a szituációban ??
Bpesten találni egy hölgyet aki szereti ha alaposan ki nyalják a punciját.
Mi is ugyanezt keressük de sajnos általában az ország másik felében élnek tőlünk a jelentkezők....
Reméljük azért egyszer összejön...
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 03. 10. péntek 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 10. péntek 07:51
Reméljük azért egyszer összejön...

Az én vágyam ,hogy valaki elcsábítja a párom, persze a tudtommal aztán egy jó perverz szexben részesíti. Amiről képek , videók is készülnek. Amelyeket utána meg tudok nézni. Persze mikor haza jön,gyors tus és jól meg dugom én is. Mondtam neki ezt a vágyat de ebben sajnos nincs benne. Talán idővel..
Szerelmeskedni egy extrém kövér, 200 kg körüli nővel. Imádom az óriási idomokat!
Normális, heteró párral 3 asozni!
nagyon szívesen csinálnám
(Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2023. 02. 12. vasárnap 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 12. vasárnap 10:40

Kíváncsi lennék, milyen érzés mikor egy férfi szopja a farkam.