Nagyon izgatna és érdekelne, ha valaki megpróbálná felszedni a feleségemet a munkahelyén akár (egyedül dolgozik egy üzletben) és ha sikerrel jár elmesélné nekem.....
Kiváncsi lennék, hogy hogyan viselkedik egy ilyen helyzeben
Kiváncsi lennék, hogy hogyan viselkedik egy ilyen helyzeben

70 év feletti nővel egy jót szeretkezni....ez már nagyon régi vágyam
Esetleg, ha van ilyen nő, vagy valaki tud ilyent??

sajnos ő nem vevő erre..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 10. csütörtök 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 10. csütörtök 17:15
Törölt felhasználó (4604022)

Az asszony előtt nem szoktad kiverni?? Én benne lennék olyanban hogy ketten kivernénk a farkunkat a feleséged elött!
Az asszony előtt nem szoktad kiverni?? Én benne lennék olyanban hogy ketten kivernénk a farkunkat a feleséged elött!
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2022. 11. 09. szerda 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 09. szerda 19:07

valóban, és imádja ha megbaszom, de néha jól esik kiverni is....
Szép estét mindenkinek. Találkozni egy bi férfitagú párral, és kipróbálni ezt - azt.
Éppen most sok van! ...lehet betegesen telhetetlen vagyok
Pl.: 2 bi hölgyel összegabalyodni, majd éjjel összebújva együtt aludni és reggel arra ébredni, hogy a reggeli kávé helyett lepippantanak. Esetleg párral hármasban. De jó lenne egy igazi domina is, aki kicsit kényszerítve jól meglovagolná az arcom, amíg el nem élvez. Vagy egy tejszínhabos és csokiöntetes, csúszkás, kölcsönösen nyalakodós, vagy lovaglós szex. stb...

Pl.: 2 bi hölgyel összegabalyodni, majd éjjel összebújva együtt aludni és reggel arra ébredni, hogy a reggeli kávé helyett lepippantanak. Esetleg párral hármasban. De jó lenne egy igazi domina is, aki kicsit kényszerítve jól meglovagolná az arcom, amíg el nem élvez. Vagy egy tejszínhabos és csokiöntetes, csúszkás, kölcsönösen nyalakodós, vagy lovaglós szex. stb...

Én is benne lennék, de nem vagyok pesti srác.
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2022. 11. 09. szerda 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 09. szerda 18:15

találni egy pesti srácot akivel néha kivernénk a farkunkat ahogy épp jólesik...
Sziasztok. Spermás puncit nyalni élvezésig, erre vágyom most.
Gyengém a nagy szemérem ajkakkal rendelkező Punci. Keresem azt a hölgyet aki nagy szemérem ajkaival elkápráztatna vagy párt ahol a hölgy tagjának ilyen puncija van. Csatlakoznák hozzájuk Kizárólag hetero alapon, akár cuckold szexre is.
valóban, és imádja ha megbaszom, de néha jól esik kiverni is....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 09. szerda 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 09. szerda 18:26
Törölt felhasználó (4604022)

Jó feleséged van miért akarsz faszt verni? Hmm ha kecskeméti lennél én jelentkeznék is, közösen vernénk a farkunkat!
Jó feleséged van miért akarsz faszt verni? Hmm ha kecskeméti lennél én jelentkeznék is, közösen vernénk a farkunkat!
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2022. 11. 09. szerda 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 09. szerda 18:15

Megdugnék vagy egy nagyon fiatal csajt vagy egy jó csöcsös időset !
Találni egy jó méretű pasit akivel lerendezhetem a páromat. Olyat aki szereti a duplapunci , szendvics pózokat.
Mert mi imádjuk . Esetleg egy hasonló párt is aki ezeket szereti!
Mert mi imádjuk . Esetleg egy hasonló párt is aki ezeket szereti!
Hosszú távra találni egy hölgyet esetleg egy párt a hölgy örömére.
Beleülni egy faszba.
Találni egy olyan nőt, aki az idő 99%-ban nem álmos, nem fáradt, nem fáj a feje, épp nem menstruál, stb

Nagy mellekkel körbe venni magamat és mindet össze vissza taperolni!
Egy férj lerántana a párja előtt és én őt viszont. Akár azonnal is!

Megtalalni a kedves hölgyet akivel heti rendszerességgel összejárnánk. Csupan ennyi lenne a vágyam.