Valaki a nejemet elcsábítaná, ès megkefèlnè amit felvenne a tudta nélkül.

Sziasztok Sziasztok. Egy 50+-os szőrös puncijú hölggyel szexelni. Erre vágyom most.
Pár női és férfitagját egymás után kielégíteni az aktív közremükődésükkel!

Találni egy fiatal lányt nőt akivel végigpróbálnám az összes potencianövelőt .És a végén kielemezni a hatásukat.

két koros hölgy kényeztessen!
Ez nem hiszem, hogy lehetetlen dolog, persze, ha a feleséged is szeretné
(Ez egy válasz Kezdopar8581 üzenetére (2022. 12. 21. szerda 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy párral 3as ban!

Nagy csöcsök közé befurnám magamat!
Befeküdni egy hölgy alá akit dug a férj és nyalni mindkét szervet
Most csak az a vágyam,hogy lehessen látni iztt a "TÁRSKERESŐS ADATLAPJA" című rubrikát,meg a többi rubrikát,ha valaki meg akarja nézni....De miért nem láthatóak ezek?
Sziasztok. Egy szexben elhanyagolt, szőrös puncijú hölggyel szexelni. Erre vágyom most.
Új év új remények......Minden vágyam találni egy extrém nagy méretű,200 kg körüli hölgyet,akinek minden vágyát teljesíthetném.
Egy pár férfitagját kényeztetni szájjal élvezésig a feleséggel együtt, vagy a felesége előtt az ő irányításával.
Szia! Én benne vagyok, beszéljük meg!
(Ez egy válasz haakarod üzenetére (2022. 12. 31. szombat 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Spriccekben gazdag boldog új évet mindenkinek
A feleségem előtt szopni, megbaszatni magamat.
Ez jól hangzik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 23. péntek 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 23. péntek 11:49
Törölt felhasználó (4672959)

Végignézni egy pár szeretkezését és miután a pasi belement a párja puncijába én következnék. Lassan betolnám tövig a spermától lüktető puncijába a farkam és én is hatalmasat élveznék ott bent! Aztán lehetne folytatni felváltva vagy ketten együtt.
Kipróbálni a szopást, akár hármas közben a férfi tagot kényesztetni, vagy akár szólóban is.

egy fiatalabb pasi aki felvenne egy fekete harisnyát, én símogatnám aa lábát és ő meg közben kiverné a farkát!
Szeretnék heti rendszeresen szopni, Kipróbálnám, milyen, ha megdugnak. Biszex, női fehérneműs vagyok. Szfvár.