Sziasztok. Egy nagy kisajkakkal rendelkező, szőrös puncijú hölgyet nyalni élvezésig. Erre vágyom most.
Találni egy fiatal lányt nőt akivel végigpróbálnám az összes potencianövelőt .És a végén kielemezni a hatásukat.

Pár hölgytagját szívesen megmassziroznám a párja előtt, bár nincs masszőri végzettségem, de a párom szerint jól csinálom.
50-60 éves koru hölggyel megismerkedni, tartos kapcsolat céljábol.
Olyan nőt keresni illetve találni aki élvezi a poposexet. Stb. Párt találni.
Nagyon vágyom egy extrém túlsúlyos,200 kg körüli hölgy szeretetére,ölelésére. Hatalmas idomokért rajongó férfi vagyok.
Extrém nagy szemérem ajkakkal rendelkező hölgyet kényeztetnék orálisan akár órákon át.
Egy nagyon vastag farku sracot felesegem oromere

Jelen pillanatban találni egy olyan hölgyet aki nyalószolgának használna! Letérdeltetne, odahúzná a fejem a puncijához, és megszagoltatná a punciját nadrágon keresztül, majd belenyúlna a nadrágjába, megdörzsölné a punciját, majd az orromhoz tartaná az ujjait és megszagoltatná velem azokat is, majd a számba tenné és le kellene nyalnom őket! Ezután lefektetne az ágyra és lassan leöltözne, majd a számra ülne és parancsolná hogyan és hol nyaljam a punciját és a popóját felváltva, hosszan élvezkedne rajtam akár spriccelve is, majd hazaküldene hogy most már mehetsz, majd hívlak ha jönnöd kell ismét! Én meg álló farokkal mehetnék haza.....
Találni egy olyan Nőt aki szereti ha maszturbálása közben szopatva van.
Már egy ideje tanulom és gyakorlom a yoni masszázst szeretnék erre vágyó nőkkel ismerkedni. Nem potyadugásra vágyom!!!
Rég óta szeretnék egy párral összehozni egy felváltva punciba élvezős szexet. Sajnos nagyon nehéz összehozni ezt..
Lánnyal,párral találkozni!
Ha lesz olyan szerencséd úgy tudod meglesni mikor tesem tudod hogy félre dug , na az az igazi izgató látvány.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 19. hétfő 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 19. hétfő 10:21
Törölt felhasználó (4658466)

Elcsábíttatni barátnőm,tudta nélkül,és meglesni ahogy mással van.
Ugyanez az én vágyam is, de nehéz hozzá találni valakit.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 19. hétfő 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 19. hétfő 10:21
Törölt felhasználó (4658466)

Találni egy szimpi.part vagy egy jóképű pasit hazibaratnak

Szeretném egyszer megint seggbe dugni a feleségem. Elképesztően formás feneke van és nagyon, nagyon finom ízű a segglyuka. Félt az análtól, pedig imádom úgy dugni, hogy kutya pózban a farkam a finom, tocsogós puncijában, én pedig egyszer csak megnyalom az egyik ujjam, és szépen beledugom a fenekébe. Így először az egyiket, aztán a másikat, aztán több ujjam egyszerre... Így sikerült annyira beindulnia, hogy jól megbasztam a seggét rendesen, tövig nyomtam bele a kis tágítás után a farkam. Elmondása szerint sok barátnője bevállalta nagy nehezen az anált, de mindenkinek szenvedés volt, ő akkor egyszer-kétszer élvezte.
A farkamnak jobb helye van a puncijában, olyan isteni, de szeretek a segglyukával játszadozni meg kóstolgatni és szívesen megbasznám azt a lyukacskát is megint. Főleg ha utána le is szopna de azt biztosan nem szeretné.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
A farkamnak jobb helye van a puncijában, olyan isteni, de szeretek a segglyukával játszadozni meg kóstolgatni és szívesen megbasznám azt a lyukacskát is megint. Főleg ha utána le is szopna de azt biztosan nem szeretné.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Az én vágyam, hogy találjak egy olyan párt, ahol a hölgy erősen duci, a pasi pedig bi, és nem nagy méretű

Törölt felhasználó (4687984)

!
Régi vágyam a 2lány 1fiú felállás! Most jött el az idő!
xxxxxxxxxxxxxxxxxx moderálva!
Régi vágyam a 2lány 1fiú felállás! Most jött el az idő!
xxxxxxxxxxxxxxxxxx moderálva!