Az ilyen (mint a mai) ködös, hüvös és borongós időről, mindig az jut eszembe, hogy ilyenkor milyen jó lenne egy kis hegyi, erdei vagy vízpari nyaralóban egésznap semmit sem csinálni és közben jót meztelenkedni, ölelkezni, szeretkezni, majd órákig összebújva szunyúkálni. ....és ha úgy van kedve az embernek, előlről kezdeni mindent

Természetesen egy szép szeretkezésben punci nyalás is beletartozik, meg a többi,igy jobban hangzik.
Mi is hasonló elképzeléssel keresnénk....
Egy hölgyet találni ki szeretné, ha nyalnának neki élvezésig,de ez csak vágy marad.
Azért aki keres, az talál...
Én még mindig a normálisak táborát igyekszem erősteni..

Szeretném ha a feleségemet megkefélné egy másik férfi.
Már több mint 10 éve vagyunk együtt, kijár neki ennyi, utána kefélném én tovább.
Csak szeretném ha egyszer szexelne mással is.
Már több mint 10 éve vagyunk együtt, kijár neki ennyi, utána kefélném én tovább.
Csak szeretném ha egyszer szexelne mással is.
Egy párt találni, akikkel kölcsönösen mindenki számára élvezetes örömökben részesíthetjük egymást. Talán nem lehetetlen, nem tudom........................
Találkozni egy biszex férfitagú párral, kipróbálni egy - két dolgot.
Sziasztok. Spermás puncit nyalni.
Hármasszex egy biszex férfitagú párral.
Nekem is ugyanez.
(Ez egy válasz titok78 üzenetére (2022. 10. 25. kedd 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 25. kedd 10:55

Olyan hölgyet találni akivel lehet szexről vágyakról fantáziákról beszélgetni chatelni tabu mentesen
EGY SZEXRE VÁGYO HÖLGY PARTNERT TALÁLNI,
Egy lógós kisajkakkal megáldott hölgyet nyalni élvezésig. Az most a vágyam.
Olyan hölgyet találni akivel lehet szexről vágyakról fantáziákról beszélgetni chatelni tabu mentesen
50-60as hölggyel létesitek hosszabb tavu kapcsolatot, ez lenne a vágyam.
Bi havert találni, akivel edzésben sportban motiváljuk egymást és testi kielégítést is gyakorolhatjuk.
Álmom egy extrém nagy méretű,180-220 kg-os nővel szerelmeskedni. Imádom az ilyen testalkatú nőket!
Sziasztok! Spriccelő puncit nyalni hosszasan!!!
Terhes puncit nyanli végig
Egy ápolt szép puncit órákig nyalni egészen élvezésig.