Egy kellemes beszélgetés es kellő szimpatia esetén egy talalkozóra vágyom......
Vágyak?
Sok van.
Ma pl egeszejszakan át tartó szexre vágyom.
Sok van.
Ma pl egeszejszakan át tartó szexre vágyom.
Egy csinos pár hölgytagjának a punciját,és a popsiját gyengéden,érzékien kényeztetni nyelvvel a párja elött..Minden viszonzás nélkül..
A párommal szabadban szexelni egy másik párral, úgy hogy egymás szexelését végignéznénk, mutatni a feleségem punciját,mellét a másik pasinak, had izguljon tőle is!
Hétvégén megyek hozzá segiteni a kertben, gondoltam megsimogatom a combját lesz ami lesz
(Ez egy válasz gabi606 üzenetére (2022. 08. 05. péntek 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 05. péntek 09:51

szia..probálj neki valahogy segiteni valamit...és kiderül hogy vizsonyul hozzád
szia..probálj neki valahogy segiteni valamit...és kiderül hogy vizsonyul hozzád
(Ez egy válasz Zolika1987 üzenetére (2022. 08. 05. péntek 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 05. péntek 09:36

Van egy ismerősöm 60 plusszos nő, kb egy éve özvegy valahogy rá kéne vennem S szexre. Ötletek esetleg?
Van egy ismerősöm 60 plusszos nő, kb egy éve özvegy valahogy rá kéne vennem S szexre. Ötletek esetleg?
Ez feletebb jol hangzik. Bar ez velem is megtortenne, hogy az asszony megkur egy starponnal!!
(Ez egy válasz Daddy50 üzenetére (2022. 07. 10. vasárnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 10. vasárnap 17:58

Időnként a párom elkap és elintéz a felcsatolóssal. De szívesen kipróbálnám egy igazival, egy párral. Még nyalnám az asszonykáját, addig a pasi beverne nekem hátulról. Vagy az asszonyka ülne a férje arcán és nyalatná magát, addig én a pasi farkán ülnék és csókolóznék a nővel.
60+-os hölgyet szívesen kényeztetnék.

Extrém nagy méretű nővel szerelmeskedni. Minden kívánságát teljesíteném egy 200 kg körüli hölgynek. Sportos férfi vagyok,a hatalmas idomok rajongója.
60+-os nővel vagy párral szex
Egy olyan csaj aki kielégíti minden vágyam!

Csináld meg,lennénk páran szerintem...
Szia. Engem érdekelne, nekem is vannak ilyen és hasonló vágyaim...!
50-60éves hölggyel kocsikazni, rendszeresen

Ápolt hölgy el órákig szeretkezni, tabuk nélkül.
Az bizony. Először itt akadtam a képeire, azóta vagyok raizgulva karóra
(Ez egy válasz Bihármas5967 üzenetére (2022. 08. 01. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Biszex párral szexelni
Ez tényleg izgalmas lehet!
(Ez egy válasz Mókamiki67 üzenetére (2022. 08. 01. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4672959)

Hogy bárkit felrúghassak a holdig akit nem kedvelek és ne csukjanak le érte. Ez a vágyam!