Sokat spriccelő sráccal arcraélvezős videót csinálni. Akár heteróval is úgy, hogy nem érnék hozzá.
perverz biszex párral lenni.
Egy igazi vagàny hölgyet!! Aki szeret nudizni kiràndulni.És sex centrikus csak enyi
Aki szeret meztelen lenni és egy egy napot úgy eltolzeni
Hasznalni azt a szot hogy erotika
Hasznalni azt a szot hogy erotika
Egy olyan idősebb párt találni, ahol a hölggyel közösen kényeztethetjük a párját, majd kedvükre használnának mindkettejük örömére....
én is megnézném így a párom
(Ez egy válasz boing01 üzenetére (2022. 06. 09. csütörtök 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 09. csütörtök 10:47

Leszopnék egy méretes faszt, miközben férjem váratlanul hazaugrik a melóból. Lebuknék, aztán az Övéhez is lebuknék. Majd ketten alaposan megkefélnének, és telelőnék az arcomat, aztán így gecisen szundítanék egy nagyot. Ez most amire vágyom.
Csókolózni, miközben szopják a farkam...
Egy olyan nőt találni aki egész nap játszana a farkammal...
Én mondjuk páromat dugatnám több pasival...
Bugyijait melltartót azt mondjuk cserélgetem más férfiakkal
Bugyijait melltartót azt mondjuk cserélgetem más férfiakkal
Szeretném nézni ahogy a páromat megbassza egy fiatal fiú,egymás után többször is,miután,én előnyaltam a pináját!Aztán mindketten lepisálnának egymás után, vagy egyszerre, aztán én kiverném magamnak.
Alkati dolog, szóval tök mindegy, ez van. Stresszes az élet, őt kiborítja a szex (is), engem megnyugtat(na).
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 06. 10. péntek 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazából nem keresem, csak leírtam a vágyam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 10. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 10. péntek 08:06
Törölt felhasználó (4581262)

Mi a akadálya hogy nem találsz.
Szerintem beszélned kéne a feleségemddel erről.
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2022. 06. 10. péntek 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 10. péntek 15:46

Szeretnék kefélni a feleségemmel, legalább minden héten. Sajnos ez esélytelen... szeretjük egymást, de őt nem érdekli a szex, perverzebb dolgok totálisan kizárva... Szeretőre, titkos kapcsolatra alig van időm, marad a maszti...
Szeretnék olyan ismerőst-barátot-fuck buddyt, akivel beszélhetek erről, lehet camsex, közös szauna, glory, public, esetleg egyéb kalandok... kibaszott rövid az élet és nem bírom így tovább.
Szeretnék olyan ismerőst-barátot-fuck buddyt, akivel beszélhetek erről, lehet camsex, közös szauna, glory, public, esetleg egyéb kalandok... kibaszott rövid az élet és nem bírom így tovább.
Remek terv! Mikor?
(Ez egy válasz boing01 üzenetére (2022. 06. 09. csütörtök 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 09. csütörtök 10:47

Leszopnék egy méretes faszt, miközben férjem váratlanul hazaugrik a melóból. Lebuknék, aztán az Övéhez is lebuknék. Majd ketten alaposan megkefélnének, és telelőnék az arcomat, aztán így gecisen szundítanék egy nagyot. Ez most amire vágyom.
Szeretnék kefélni a feleségemmel, legalább minden héten. Sajnos ez esélytelen... szeretjük egymást, de őt nem érdekli a szex, perverzebb dolgok totálisan kizárva... Szeretőre, titkos kapcsolatra alig van időm, marad a maszti...
Szia, hát, én nem vagyok sokkal fiatalabb nálatok, szinte egyidős, de beszélhetnénk...
A fő vágyam az, hogy ne legyek többé magányos a szexben és a perverzióimmal...
(Ez egy válasz egypar7977 üzenetére (2022. 06. 10. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 10. péntek 11:56

Találni valakit aki az adatlapunkon leírtaknak megfelel ... Tud olvasni és értelmezni is

Találni egy olyan hetero srácot akinek iszonyatos mennyiségű spermája van, és többlövetű vastag szerszáma....
Találni egy szimpatikus párt akihez csatlakozhatok

Swinger házibuliban részt venni…

Egy kedves ápolt hölgyel órákig szeretkezni,ez volna egy nagy vágy.