A megvalósult vágy helyére azonnal kerül egy még megvalósításra váró.
Így sohasem nyughat az ember lánya.
Így sohasem nyughat az ember lánya.
Talalni egy unatkozo nőt akinek megfelelnék.
biszex párral szeretkezni
"Több is lenne"
1.
Csinos , NAGY puncis nőt kényeztetni, nagy vastag dildóval ,kézzel, mmindennel ami csak jól esik neki/nekem.
1.
Csinos , NAGY puncis nőt kényeztetni, nagy vastag dildóval ,kézzel, mmindennel ami csak jól esik neki/nekem.
A mai vágyam: Melle izgatására beinduló és a csöcsörészéstől elélvezni képes nőszemélyt kényeztetni.
A barátom barátnőjét nagyon meg dugnám......
szívesen beszélnék olyan helybelivel aki nézésre ismeri azt akire rávagyok gerjedve és lehetne róla beszélgetni vele tabuk nélkül.
Jelenleg két szexis tizenéves tini jól leáponá a farkam, majd felváltva beleülnének és élvezésig lovagolnának rajtam. Meg még az után is!
Valós párral szívesen találkoznák! Vagy olyan hölgyel, akvel lehetne tovább ismerkedni párokkal pasikkal! Az már csak hab lenne a tortán, ha popsi tágítóval magába érkezne a randevúra! Bár szerintem ilyen csak a mesébe van!
Egyszer szeretnék több pasit egyszerre kielégíteni!
Jó nagyot birkózni egy nagydarab, erős nővel

Egy csinos nő pisiljen a számba rendszeresen
Na gyere, ha mersz... !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 22. csütörtök 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 22. csütörtök 18:12

Törölt felhasználó (2704462)

Jó nagyot birkózni egy nagydarab, erős nővel

Törölt felhasználó (829219)
VIP

Na gyere, ha mersz... !!!

Törölt felhasználó (2704462)

Törölt felhasználó (829219)
VIP

Egy formás farkat szopni majd rácsúszni
Most indulok Budapestrol Kassára, szivesen elvinnék egy leanyzot aki arra jönne
...... es utközben beszélgetnénk egy jót is ....

Egy szabolcsi lányt találni, aki úgy érezte eddig nem taláta meg az igazi pasit. És aki kicsit megnézi a nőket is. Imádnám. Testileg, lelkileg is kényeztetni..
Egy formás farkat kényeztetni