szendvics szex
Egy szép formás farokra most nagyon!
Bár csak láthatnám én is a feleségem egy vastagfaszt magába húzva.
Ő pinája eleinte szűk, de ahogy bemelegszik akkor kitágul annyira,hogy 2 15X5 fasz óvatosan bele férne.
Csak az a baj,hogy nem tudtam rá venni erre,vagy arra,hogy basszon mással is! (Ez egy válasz buszosati01 üzenetére (2022. 05. 10. kedd 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ő pinája eleinte szűk, de ahogy bemelegszik akkor kitágul annyira,hogy 2 15X5 fasz óvatosan bele férne.
Csak az a baj,hogy nem tudtam rá venni erre,vagy arra,hogy basszon mással is! (Ez egy válasz buszosati01 üzenetére (2022. 05. 10. kedd 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha a párom az autó hátsó ülésén kiverné a farkát egy sportos férfinak és ezt lefotóznám
ez a páromat is izgatja ,, engem meg az izgat , hogy őt izgatja

Egy olyan párt vagy hármast megnézni ahol a kifolyó spermát végigkóstolja mindenki...
Egy olyan nővel együtt lenni akivel tabuk nélkűl megélhetjük egymás vágyait, nem zárkózott és élvezi a szex adta változatos örömöket. Szereti a többest is!
És szűk a feleséged?
(Ez egy válasz buszosati01 üzenetére (2022. 05. 10. kedd 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem volt szerencsém látni az én feleségemet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 10. kedd 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 10. kedd 07:33
Törölt felhasználó (4566402)

Látni azt, ahogy egy nagy vastag fasz megdugja a feleségemet!
Látni azt, ahogy egy nagy vastag fasz megdugja a feleségemet!
Összegyűrni egy lepedőt bisexanikóval.Inkább kettőt.

Összehozni egy kisebb bukkake partit. Ahol szophatnék, sorban egymás után mindenkit, és én lennék a céltábla. Érdekel ilyen valakit?
egy egy hölgyet akit viszonzás nélkül többszöri orgazmusig nyalhatnák
napközben
napközben
nekem pedig hogy a Párom szüzességét lányos nyali-faliban elveszítse , hajlik rá csak ritkán van az az együttállás hogy neki is tetszik egy csaj és a csaj BI, ami nekem fura hogy 4-5 ször előfordult hogy betalálták leszboszik , nagyon nyomultak rá, gondolom csak van valami kisugárzása amiért ez történik
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 09. hétfő 10:17
Törölt felhasználó (4661907)

egy lányos nyali-fali

egy lányos nyali-fali

De jó lenne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 08. vasárnap 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 08. vasárnap 16:53
Törölt felhasználó (4447572)

Videót vagy fotót találni a páromról amit nem én csináltam.

Régi vágyam egy olyan haver, akivel nem csak dumálni tudunk szexről, de jókat élvezhetnénk is együtt. Gátlások nélkül, felszabadultan.
Videót vagy fotót találni a páromról amit nem én csináltam.

Szeretnék egypárt találni ahol mindkét hölgy cumizna benünket felváltva
Igen ez a téma engem is mozgat, de nem látom nagyon esélyét, hogy megvalósuljon. Van még pár vágyam; közös maszti a párommal, 3as szex (mindkét verzióban - mármint fiú beszállóval és lány beszállóval is), szájba élvezés után csók, felcsatolhatóval megdugna, nudizni a párommal sok ember között. Kb ezek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 06. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 06. péntek 20:28
Törölt felhasználó (4660422)

Végignézni ahogyan a barátnőm kézzel és szájjal kielégít egy szép farkat.
Erre én is nagyon izgulok.Hál Istennek a párom imádja nyalatni a punciját,pedig a kapcsolatunk elején ódzkodott tőle.Elmondasa szerint az exei mikor kínáltak,nem volt jó neki, és ezért volt benne a gátlás. Velem az első alkalommal óriásit élvezett a nyalástól. Azóta imádja. Én a szexben kb ezt szeretem a legjobban. Annyi,hogy sajnos általában kopaszra borotválja,csak nagyon ritkán fazonosra, pedig nekem úgy tetszik a legjobban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 11. hétfő 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 11. hétfő 08:28
Törölt felhasználó (4581262)

Jó is volna puncit nyalogatni,egy szép ápolt fazonra igazitot pinát órákig,élvezésig.