Videót vagy fotót találni a páromról amit nem én csináltam.

Szeretnék egypárt találni ahol mindkét hölgy cumizna benünket felváltva
Igen ez a téma engem is mozgat, de nem látom nagyon esélyét, hogy megvalósuljon. Van még pár vágyam; közös maszti a párommal, 3as szex (mindkét verzióban - mármint fiú beszállóval és lány beszállóval is), szájba élvezés után csók, felcsatolhatóval megdugna, nudizni a párommal sok ember között. Kb ezek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 06. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 06. péntek 20:28
Törölt felhasználó (4660422)

Végignézni ahogyan a barátnőm kézzel és szájjal kielégít egy szép farkat.
Erre én is nagyon izgulok.Hál Istennek a párom imádja nyalatni a punciját,pedig a kapcsolatunk elején ódzkodott tőle.Elmondasa szerint az exei mikor kínáltak,nem volt jó neki, és ezért volt benne a gátlás. Velem az első alkalommal óriásit élvezett a nyalástól. Azóta imádja. Én a szexben kb ezt szeretem a legjobban. Annyi,hogy sajnos általában kopaszra borotválja,csak nagyon ritkán fazonosra, pedig nekem úgy tetszik a legjobban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 11. hétfő 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 11. hétfő 08:28
Törölt felhasználó (4581262)

Jó is volna puncit nyalogatni,egy szép ápolt fazonra igazitot pinát órákig,élvezésig.
Én láttam,isteni
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 06. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez nekem is listás
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 23. szombat 05:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 23. szombat 05:00
Törölt felhasználó (4666023)

Egy valódi masszőrt találni a közelemben egy kis extrával!
A férjem jelenlétében!
A férjem jelenlétében!

hogy én ezt mennyire átélném

Rendőrnőt dugni! Vagy rendőrfeleséget!
le kellene most szopni egy szép nagy makkot...harisnyában...
Teleélvezett puncit nyalni!
Nézegetem a bukkake gay filmeket és megjött a kedvem a sperma ivásra.
Nyelnék vagy 15-20 adagot tálból.
Nagyon izgató. Vágyom rá.
Aztán lehet az első korty se menne le.
Nyelnék vagy 15-20 adagot tálból.
Nagyon izgató. Vágyom rá.
Aztán lehet az első korty se menne le.
Visszapörgetném az időt 4 évvel
A nőmmel teljesen máshogy viselkednék..Az első találkozásunk 1 gyönyörű szeretkezéssel ért véget..Mindenkiben ott lakozik az ördög,csak elő kell csalogatni!

Nem lenne rossz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 05. csütörtök 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 05. csütörtök 06:47
Törölt felhasználó (4531852)

Biszex párnál középen lenni

Biszex párnál középen lenni

Ismerkedni

Puncit nyalni akár viszonzás nélkül is.
Nagyon izgatna ha egy srác feljönne hozzánk egyik este mint a kollégám, és amikor a párom elmegy zuhanyozni a kulcslyukon keresztül kukkolná, majd úgy tennénk mint ha el kéne szaladnom egy kis időre és addig kikezdene vele. Ha sikerrel jár akkor történjen aminek történnie kell...

Csatlakozni egy biszex férfitagú házaspárhoz aztán velük együtt valahogy bevonni a nejemet is