Egy de inkább két "síálarcos" potens srác a feleségemet előttem keményen magáévá tenné, na az nagyon nagy vágyam már nagyonrégen......

Valakivel megbeszélni kibeszélni a rejtett vágyainkat, lehet férfi és hölgy is!
Egy pár szeretkezését végignézni és közben fotózni , videózni őket
Egy spermával rendesen telespriccelt puncit alaposan megdugni!
Ismerkedni, talalni egy hölgyet es élvezni az Életet.
Sziasztok. Egy szép szőrös puncit kinyalni, erre vágyom most.
masszőr pasit, aki simán csak rámverné...na azt most nagyon tudnám élvezni
Szeretek fotózni, így örömmel készítenék képeket fotóst kereső pároknak függetlenül attól, hogy akarunk-e egymástól bármi mást is, vagy sem.
Jol hangzik!!
(Ez egy válasz nejemnélkül üzenetére (2022. 01. 23. vasárnap 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 23. vasárnap 12:08

Bár feleségem jelenleg nem vevő a többesre (a van használható tipp az újrakezdéhez, örömmel veszem), nagyon szeretném újra látni más férfi karjaiban, és szeretném az aktus után kinyalni teletöltött pináját illetve ha kéri/kérik akkor tisztára szopni a szerető farkát.
69

Bizony, úgy ahogy mondod! Csodálatos élmény az ilyen.
(Ez egy válasz SexFan üzenetére (2022. 01. 27. csütörtök 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 27. csütörtök 22:46

Volt egyszer egy duci barátnőm, na annak hatalmas ajkai voltak, uhh de imádtsm! Bekaptam, szívogattam, húzogattam. Olyan volt vele játszani, mintha egy nyelv lenne a számban és smárolnánk. Baromi izgató volt
Puffy nipple - nagy, duzzadt bimbóudvarú hölgyet kényeztetni.
Volt egyszer egy duci barátnőm, na annak hatalmas ajkai voltak, uhh de imádtsm! Bekaptam, szívogattam, húzogattam. Olyan volt vele játszani, mintha egy nyelv lenne a számban és smárolnánk. Baromi izgató volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 27. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 27. csütörtök 19:43
Törölt felhasználó (4418182)

Hatalmas nagy kisajkakra vágyom, bárcsak gyakoribb jelenség lenne...

Hatalmas nagy kisajkakra vágyom, bárcsak gyakoribb jelenség lenne...

n
(Ez egy válasz érdipár8476 üzenetére (2022. 01. 27. csütörtök 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiús gangbang buliba résztvenni.
Egy mindenben benne levő hölggyel megismerkedni, az sem baj, ha Dömsöd, és környéki!
Bi párral bugyiban gatyóban lenni dumcsizni és ami még a vágyak hullámai hoznak
Sziasztok.Nekem régi vágyam,hogy megismerkedjek egy bi párral és a pár nöi tagja bevezetné a feleségem a női bi dolgokba és utána már lehetne úgy csinálni,hogy mindenki-mindekivel.De ez szinte lehetetlen mert sajna a feleségem nagyon prűd és szégyenlős.
Milking table :P alul is felül is