Az utolsó 4-5 hónap már élvezetes volt,
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 12. 29. szerda 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Remek otlet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 29. szerda 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 29. szerda 19:22
Törölt felhasználó (1339692)

Társkeresőn ráírtam hogy beszélgessünk. Belement. Család, gondok, mi hiányzik, ......
Társkeresőn ráírtam hogy beszélgessünk. Belement. Család, gondok, mi hiányzik, ......
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 12. 29. szerda 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 29. szerda 19:10

Cool. Ki kezdemenyezte a beszelgetest es milyen tema kapcsan?
Cool. Ki kezdemenyezte a beszelgetest es milyen tema kapcsan?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 29. szerda 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 29. szerda 19:07

Elég nehezen indúlt. Aztán ő küldött megárol ruhátlan képet.
Elég nehezen indúlt. Aztán ő küldött megárol ruhátlan képet.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 12. 29. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 29. szerda 18:14

Erre en is kaphato lennek. Ferfi oldalrol. Szaftos sztroikat atbeszelni, akar valos akar vagyalom az illeto holgy reszerol.
Erre en is kaphato lennek. Ferfi oldalrol. Szaftos sztroikat atbeszelni, akar valos akar vagyalom az illeto holgy reszerol.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 29. szerda 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 29. szerda 15:07

Van ilyen . KB egy évig irogattam egy férjes asszonnyl. Két hónap után már nem volt tabu téma.
Egy szép szőrös puncit kinyalni. Erre vágyom most.
Van ilyen . KB egy évig irogattam egy férjes asszonnyl. Két hónap után már nem volt tabu téma.
(Ez egy válasz Kivancsi9307 üzenetére (2021. 12. 29. szerda 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 29. szerda 14:52

Vágy... Egy olyan nőt találni itt, aki beszélget még az sem kell, hogy találkozzunk (természetesen úgy lenne a legjobb) aki elmeséli, mit érez, mit él át egy nap, milyen gondolatok kavarognak a fejében, mi az ami beindítja? Ahw nem létezik ilyen max a mesékben..
Vágy... Egy olyan nőt találni itt, aki beszélget még az sem kell, hogy találkozzunk (természetesen úgy lenne a legjobb) aki elmeséli, mit érez, mit él át egy nap, milyen gondolatok kavarognak a fejében, mi az ami beindítja? Ahw nem létezik ilyen max a mesékben..
Férfiként egy másik férfi farkát kényeztetni. Nem vagyok meleg de ez mindig is izgatott.
Kielégíteni egy férfit, érezni milyen ha a számba van valaki

Én sem de videón látni nagyon izgalmas volt.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2021. 12. 28. kedd 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 28. kedd 17:32

Csináltam már hármasban a feleségemmel, de ez a póz mindig érdekelt. Egyszer tuti kipróbáljuk. Bár nem vagyok a férfi érintkezés híve.
Csináltam már hármasban a feleségemmel, de ez a póz mindig érdekelt. Egyszer tuti kipróbáljuk. Bár nem vagyok a férfi érintkezés híve.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 28. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 28. kedd 15:34
Törölt felhasználó (4513812)

Egy párral a férfi taggal olló pózban a lány úgy lovagolná meg a farkunkat, hogy egyszerre van mindkettőnké a puncijában és addig nem szállna le rólunk amíg el nem durrant benne mindkét fasz!
Egy alkalmi, de tartós kapcsolatra megismerkedni, egy valóban szexre vágyó hölggyel! Ha szereti a pasi többest, velem azt is meghajlamosítja! Féltékenység mentes, kellemes élmények a célom!
Egy párral a férfi taggal olló pózban a lány úgy lovagolná meg a farkunkat, hogy egyszerre van mindkettőnké a puncijában és addig nem szállna le rólunk amíg el nem durrant benne mindkét fasz!
Egy dominával találkozni.
Tovabbra is a baratnom arcan latni egy nagy spriccet!

A tarsadalomban a nok neveltetese mas mint a fiuke. A fiuknak a kezebe adjk a kukijat, a lanyoknak a kezere csapnak ha a labuk koze nyulnak. A fiu aki sok lannyal fekudt le az koztiszteletnek orvend, a lany aki sok fiuval az kurva. Ebbol adodoan a lanyok sokkal szemermesebbek es szegyenlosebbek, nehezebb kiszedni beloluk a vagyaikat. Ha csak egyenesen kerdezel a valasz mindig nem lesz. Meg kell teremteni a kornyezetet es a hangulatot es ravezetni. De tulzottan ratelepedni sem szabad. Vezetgetni terelgetni. Nem egyszeru de megeri.
(Ez egy válasz Marc400 üzenetére (2021. 12. 25. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 25. szombat 21:40

Szia. Már6-7 éve kérdezgetem, hogy ki szeretne-e próbálni valamit, vagy izgatja a fantáziáját valami extrém dolog? De semmi. Ezért érdekes a dolog.
Szia. Már6-7 éve kérdezgetem, hogy ki szeretne-e próbálni valamit, vagy izgatja a fantáziáját valami extrém dolog? De semmi. Ezért érdekes a dolog.
A kerdest nem tetted fel, de gondolom arra vagy kivancsi mit jelent. Nos, azt hogy a felesegednek van fantaziaja. Ez jo. A fejeben tortennek dolgok es beleeli magat szituaciokban. De veletlenul sem jelenti valoban vagyik arra hogy megtortenjen. Lehet igen, lehet nem. Ezt neked kell kiszedni belole, ha akarod persze. Ha te szeretned kiprobalni akkor finoman a tudtara kell adni, hogy a te szemedben ettol tobb lesz nem kevesebb. Ha kello bizalom van koztetek minden bizonnyal meg tudjatok beszelni a megfelelo hangulatban. Viszont arra is keszulj fel, hogy ha rabeszeled akkor valami megvaltozik majd es ha neki bejon akkor te nem gondolhatod magadat es semmikeppen nem tancolhatsz vissza. Te hoztad fel a temat, usznod kell az arral. Ha a fogkremet kinyomjak a tubusbol nem lehet ujra visszagyomoszolni.
Sajat tapasztalatbol azt mondom hatalmas elmeny mar maga a keszulodes is. De ket ember es ket par sem egyforma. (Ez egy válasz Marc400 üzenetére (2021. 12. 25. szombat 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 25. szombat 20:02
Sajat tapasztalatbol azt mondom hatalmas elmeny mar maga a keszulodes is. De ket ember es ket par sem egyforma. (Ez egy válasz Marc400 üzenetére (2021. 12. 25. szombat 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Kérdésem lenne. Ma szex közben előhoztam az asszonynak, hogy milyen érzés lenne, ha még egy fasz kerülne be az enyém mellé a punciba. Szokás szerint a fúj, meg hasonlók jöttek, de a puncija ami addig szokásosan volt csak nedves, 1 percen belül olyan nedves lett, mint az állat. Kimondani szokás szerint az elutasítás volt, de a punci mintha az ellenkezőjét akarta volna. Érdekes számomra.