Szia, igazán remek vágy! Nem vagy egyedül ezzel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 19. szombat 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 19. szombat 10:00

Törölt felhasználó (4604712)

ha párom fejét elcsavarnák és farokra húznák
ha párom fejét elcsavarnák és farokra húznák
Fiatal fiúval 18-25 év / hoki haverság /
Egy növel kor alkat nem számitana,órákig szeretkezni tabuk nélkül.
Nem is azzal van a baj. A feleségem óckodik tőle. Azt mondja két pasi sok, pedig voltunk már hármasban nem egyszer, de ott én voltam a harmadik
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 16. szerda 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 16. szerda 12:56
Törölt felhasználó (4418042)

Aki Keres az talál írd ki és lesz 10 jelentkező

Aki Keres az talál írd ki és lesz 10 jelentkező
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 03. 16. szerda 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 16. szerda 12:43

Az én vágyam az lenne, hogy egy igazán nagy farkú, és egy átlagos farkú srác tegye boldoggá a feleségem egyszerre. Imádnám látni ahogy mindkét farok egyszerre dugja és a végén rá élveznek az arcára
Az én vágyam az lenne, hogy egy igazán nagy farkú, és egy átlagos farkú srác tegye boldoggá a feleségem egyszerre. Imádnám látni ahogy mindkét farok egyszerre dugja és a végén rá élveznek az arcára
A régi szeretőmmel összefutni, egymásra kacsintani, és a kocsiban ismét egymásnak esni... Ez jó lenne
Mint korábban írtam, egyszer lett volna ilyesmire lehetőségünk, de azóta semmi..
Mostanában egyre többször jut eszembe, hogy a barátaink közül kikkel lehetne szexelni egyet. Úgy tűnik, hogy a csajok sokkal nyitottabbak erre. Mivel barátságot nem szívesen áldozná be az ember, ezért nem mernék rákérdezni egyik párnál sem. Kicsit fura is lenne odaállni a haverék elé és azt mondani nekik, hogy gyertek már át este kefélni egyet...

A legnagyobb vágyam, hogy a nejemet egyszer megdugja egy valóban hiperspermiás pasi és akkorát élvezzen a puncijába, hogy ki kelljen csavarni a kifolyt gecijét az ágyneműből mosás elött. Miután bele ment szépen odacuppognék a lábai közé, kényelmesen belehelyezkednék a duzzadó farkammal a csatakos kis puncijába és elösször lassan kiélvezve kefélném, majd egyre hevesebben, végűl én is szanaszét élvezném!
Utána együtt mennénk tusolni. Lemosnám róla a sok ráragadt spermát, rendbe szedném a kis drágámat és megdicsérném milyen ügyes volt!
Sajna ezt a sztorit max ide tehetem be mivel örökre csak vágy marad.
Utána együtt mennénk tusolni. Lemosnám róla a sok ráragadt spermát, rendbe szedném a kis drágámat és megdicsérném milyen ügyes volt!

Sajna ezt a sztorit max ide tehetem be mivel örökre csak vágy marad.
Találni egy szőke,kék szemű srácot(ez jön be neki)aki elcsabitja a feleségem,ami egyébként elég nehéz.
Feleségemet elvinni yoni masszásra ahol a masször a kellő időben elővenné a farkát és megdugná a drágámat, én pedig nézném és kiverném erre a látványra.
Jol hangzil
(Ez egy válasz par7782 üzenetére (2022. 03. 11. péntek 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 11. péntek 12:31

Találni a közelünkben egy valóban nagy farkú, potens férfit aki rendszeresen dugja a feleségem és a puncijába élvez.
kivanos puncit nyalni
Kecskeméti biszex párral szexelni.
Kipróbálni a lingam masszázst
És dugni!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 13. vasárnap 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 13. vasárnap 19:22

Törölt felhasználó (4661784)

Teleélvezet puncit nyalni
Jó lenne lebukni ismerős előtt kukkolás, faszverés közben. És ha büntiből az arcomra ülve kényszer nyalatná a punciját és a seggét is. Ha még közben le is pisil, jobb nem is kell.

Teleélvezet puncit nyalni