vagy ebéd időben egy kis kikapcsolódás
(Ez egy válasz Tamas334 üzenetére (2022. 02. 18. péntek 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 18. péntek 11:01

Meló közben szopogasson valaki ha épp kikandikál a pisztlyom az jólesne
Meló közben szopogasson valaki ha épp kikandikál a pisztlyom az jólesne
Teljesen mindegy hány sort/mondatot ír bárki... ha nincs normálisan kitöltve a profilja, nincs feltöltve értelmes kép róla, már azt a 30 mp-et is sajnálom, ami elment az adatlapra kattintással. Sőt amíg az adatlap/fotó nincs rendben addig el sem olvasom amit írt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 18. péntek 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 18. péntek 08:02
Törölt felhasználó (4302792)

Arra vágyom, hogy akinek írok az írjon vissza, ha csak egy nem-et is. Ugyan 1-2-3-4 mondatos bemutatkozó levélre nem csak ennyi illene. Vagy ennyire sok unatkozó kamus ember van itt?
Jogos. Konkrétan már semmilyen levélre nem jön válasz. Max a férfiak írogatnak. De ez máshol is jellemző. Még fizetős oldalon is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 18. péntek 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Arra vágyom, hogy akinek írok az írjon vissza, ha csak egy nem-et is. Ugyan 1-2-3-4 mondatos bemutatkozó levélre nem csak ennyi illene. Vagy ennyire sok unatkozó kamus ember van itt?
A lányok párok napi szinten sok esetben több száz!! levelet kapnak és két hét után pont leszarják már az x ezrediket.

van olyan....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 14. hétfő 14:36
Törölt felhasználó (4581262)

Egy csoda szép salátás puncit nyalni.
Aktív pasival szexelni na azt kipróbálnám..

Biszex párral szexelni.
Mostanában leginkább az a(z egyik) őszinte vágyam, hogy találjak egy egyedülálló érett hölgyet, akit alkalmanként alaposan elkényeztethetnék...

Van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják...
Vágyak...csak egy van, de az nagyon régóta életem részét képezi. Azóta sem teljesült, és gyanítom nem is fog. Sokan furcsán tekintenek arra, akiknek a szokásostól eltérő érdeklődési köre, fétise van. Nekem is jutott egy ilyen. Sajnos. Néha jó, néha nem. Ez pedig nem más, mint a női fehérnemű-imádat. Nem csak egy nőn szeretem látni, hanem szeretem magamra ölteni is ezeket a ruhadarabokat. Tágabb értelemben véve: body-k, melltartók, bugyik, fürdőruhák, combfixek. Nem tudom minek a hatására alakult ki bennem. Iyenkor szokták megbélyegezni az embert: ez biztosan meleg. Pedig nem. 13-14 éves koromban kezdődött, azóta tart kisebb-nagyobb szünetekkel immáron 20 éve kb. Egyszersem voltam férfival, nem is tervezem. Egyszerűen imádom az anyagát, a szabását, a színét ezekenek a ruhaneműknek. Szóval a vágyam egy olyan hölgyet találni aki nem botránkozik meg ezen a viselkedési formán és még ha egy kicsit izgatja is, az maga lenne a tökély

Jó lenne masztizni élőben egy 60+ -os hölgy előtt.
Egy csoda szép salátás puncit nyalni.
Egy tele élvezett puncit kinyalni.
Rajtam nem múlna..csak a távolság...:-(
(Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2022. 02. 12. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen meg masszíroznám a hölgyet.
(Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2022. 02. 12. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
A feleségem egy másik pasi farkát a számba adja.
Most valami ilyesmire vágyom... egy magányos hétfő délelőtt

Valóban csak egy szám, de lehet, hogy Te is mondani fogod!