Egy hétig nem szexelni, nem masztizni és utána egy hatalmas punciba élvezéssel indítani az együttlétet. Ezután a rengeteg spermában tocsogva folytatni a aktust kifulladásig!
jó kis vad hármas szex ..
Egyszerűen nem bírom rá venni a barátnőm hogy szexeljunk hárman a nővérèvel ... Pedig nagyon szét dugnám őket
Egyszerűen nem bírom rá venni a barátnőm hogy szexeljunk hárman a nővérèvel ... Pedig nagyon szét dugnám őket
Nekem a vágyam nagy fekete roma farok.
Szeretném ha Viktor itt rám írna.... és kielégítene...hetente
Egy kedves hölgynek házi barátja lenni.
Szia Nem akarom elhinni hogy nem sikerül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 03. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 03. péntek 20:24
Törölt felhasználó (3886852)

Szeretném, ha két idegen pasi kényeztetne és én viszont őket.
Sziasztok. Egy szép szőrös puncit kinyalni. Erre vágyom most.
Házaspárt szopatni valamint egy kis bi kaland
Izgatóan hangzik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 03. péntek 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 03. péntek 07:21
Törölt felhasználó (3979742)

Egymás után 5-6- an,popómba élvezzenek,valamint 30-40 adag spermát nyelni.
Lennék szívesen partner!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 03. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 03. péntek 20:24
Törölt felhasználó (3886852)

Találkozni egy igényes szép farkú pasival, és egymás előtt vernénk a farkunkat.
A jelenlegi vágyam meg az, hogy találjak egy dominát, aki szétcsapja a seggemen a korbácsot és stilettoval addig izgatja a húgycsövem és a csiklóm, amíg be nem pisilek. Mind ezt kikötözve (Ha már kreativitás)
Üljél már meg
Mások vágyai felett te mit bíráskodosz?
(Ez egy válasz Unicumos üzenetére (2021. 12. 03. péntek 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 03. péntek 22:55

Ráérősen beleolvastam ide... Hát itt van akkora fantázia hogy egy óvodás csoport szerintem jobbakat tudna írni! És mindig a kérdés hogy itt sosem találni senkit... Íííígy??? Órákig nyalni egy nőt meg hasonlók? Nulla a fantáziátok pedig ide bármit leírhatnátok!
Az őszinte vágyak egyszerűek. Aki stilisztikailag, grammatikailag profin összerakott komplett szexnovellát keres itt, az eltevesztette a topikot...
(Ez egy válasz Unicumos üzenetére (2021. 12. 03. péntek 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 03. péntek 22:55

Ráérősen beleolvastam ide... Hát itt van akkora fantázia hogy egy óvodás csoport szerintem jobbakat tudna írni! És mindig a kérdés hogy itt sosem találni senkit... Íííígy??? Órákig nyalni egy nőt meg hasonlók? Nulla a fantáziátok pedig ide bármit leírhatnátok!
Házaspárt szopatni
Barátnőm arcán egy jó adag gecit látni
Szopni a férjet feleség dugása közben.
Egymás után 5-6- an,popómba élvezzenek,valamint 30-40 adag spermát nyelni.