Találkozni egy biszex párral.
Nagyon izatna ha egy heteró srác a lakásunkban kukkolná a csinos feleségemet miközben zuhanyozik, illetve miközben szexelek vele. Miután szereti ha kikötözöm és bekötöm a szemét, akár közvetlen közelről is lehetne.....Persze erre szinte nulla az esély, de csak őszintén

Találni egy hölgyet aki miután teleélveztem ráülne a Számra és követelné hogy nyaljam ki.
Magányos milfet kényeztetni ill idősebb nagymamát aki még jól néz ki s kívánja hogy kézzel lábbal megkapja.
Feküdni élvezkedni. Párral játszani. Faszt húzkodni nyalni stb. Masszírozni masziroznának. Ujjazni. Dugni éjjel nappal. Puncit nyalni órákig. Stb. Popot olajozni. Vágyaim
Én is erer vágyom... A feleségem más által (majd általam) tele lőtt punciját kinyalni.
Sajnos nem akar mással dugni!
(Ez egy válasz baden07 üzenetére (2021. 12. 31. péntek 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos nem akar mással dugni!

Most arra vágyom, hogy nézem egy páros szeretkezését, majd a pasi mielőtt elélvez a számba tesz a farkát és a számba élvez, utána pedig alaposan kinyalom a nőt. hmmm
Jól megbaszni,de tényleg baszni!!!Egy pàr hölgy tagját ugy,hogy a férj az nézi!Vagy közben mikor baszom,nyalja a punciját és oda nyal a farjamra is!Vagy ha kicsuszik cumiza ès vissza rakja!
2 lányt amint masztiznak arra hogy előttük leápolok egy srácot
Találni egy bi havert Győrben
Egy lánnyal közösen szopni egy szép farkú faszi... Aztán a pasival közösen adni a lánynak. Biztos isteni finom lehet
Találni egy hölgyet vagy párt a hölgy örömére szeretek puncit nyalni.
Azt akarom, hogy 2022 sokkal jobb év legyen nekem mint 2021.
Sem munkaügyileg, sem párkapcsolatok terén nem volt jó nekem. Nem léptem előre semmit sem ezek terén.
2 használt autó vásárlása miatt is buktam pénzt és időt.
Az egész évem olyan volt mintha meg sem történt volna, semmi nem változott 1 év alatt, csak az életem rövidült 1 évvel.
Felszedtem plusz kilókat is, amit most próbálok ledolgozni.
Semmi pozitív nincs az életemben, mintha nem is léteznék.
Sem munkaügyileg, sem párkapcsolatok terén nem volt jó nekem. Nem léptem előre semmit sem ezek terén.
2 használt autó vásárlása miatt is buktam pénzt és időt.
Az egész évem olyan volt mintha meg sem történt volna, semmi nem változott 1 év alatt, csak az életem rövidült 1 évvel.
Felszedtem plusz kilókat is, amit most próbálok ledolgozni.
Semmi pozitív nincs az életemben, mintha nem is léteznék.
Találni egy Bí havert titokban Szarvason
Elhanyagolt hölgyel ismerkedni.

Idén valóra váltani vágyaim,remélem sikerül
Egy fiú aki itt fekszik előttem hanyatt és én azt csinalhatok a szerszamaval amit csak akarok!
Meg ismerni egy házaspárt . Orálisan kényeztetni mind két félt Nyalni fàlni a puncit ès szopni
Bi párt szeretnék szopatni, feleséget férj dugná miközben asszonyka tovább kényeztet, majd
együtt végeznének ki
együtt végeznének ki