Egy négyesben részt venni ahol egymás párját is dugnák, na meg a csajok egymással is el lennének
Ez izgató!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 18. kedd 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 18. kedd 07:12
Törölt felhasználó (4207192)

Egy tömörfa asztal, melynek mind a 4 oldalán egy hapsi áll, mind a 4 hapsinak áll...
Dupla behatolás.
Kellemes érzés.
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2022. 01. 09. vasárnap 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 09. vasárnap 18:04

Dupla punci. Milyen érzés lehet amikor két farok összeér és döngöl egy punciban és egyszerre teleélvezik.
Egy tömörfa asztal, melynek mind a 4 oldalán egy hapsi áll, mind a 4 hapsinak áll...
Korban hozzám illő hőlgy punciját sikitásig nyalni,utána keményen szeretkezni,
Ez elég érdekes vágy látva hogy egy képet sem mersz feltölteni a párodról.
(Ez egy válasz Ferrero üzenetére (2022. 01. 17. hétfő 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 17. hétfő 13:53

Valaki elcsábítaná a gyönyörű párom. Messenger chat..majd az üzeneteket közösen olvasnánk
Valaki elcsábítaná a gyönyörű párom. Messenger chat..majd az üzeneteket közösen olvasnánk
Találni egy fiatal, igényes bi szexhavert Békés megyében.
Egy duci feleség puncijába élvezni s utána a férje kinyalná, közben a hölgy a farkam szopná!
Kezdésként jó, de utána más vágyad is lesz.....!
Soha nem fogtam még férfi farkát ( sajátomon kivül) ,de szívesen kipróbálnám.A vágyam,hogy más farkát kezembe vegyem.
(Ez egy válasz tombo üzenetére (2022. 01. 09. vasárnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Találni egy valóban biszex hölgyet aki szereti a nagyméretet és csatlakozna párosunkhoz. Létezik ilyen???
Találni egy bi havert Szarvason
Összemérni a talpaimat egy lánnyal, és összerakott talpakkal közösen masztizni egymásra szemben amíg el nem élvezünk.

A vágyam egy 50+os nőt kényeztetni!
Dupla punci. Milyen érzés lehet amikor két farok összeér és döngöl egy punciban és egyszerre teleélvezik.
Arra vágyom hogy egy másik ff kiveri nekem
Páros mindkét tagjának szeretném a szájába adni..
hölgy nyalhatna is miközben a pasija szop
hölgy nyalhatna is miközben a pasija szop

Ahogy olvasom itt az elmúlt 80-100 hozzászólást 10-ből 5-6 pasinak az a vágya, hogy pasival, bi párral legyen, spermás puncit nyaljon és hasonló bi vágyak.
Én is csatlakoznék ehhez a ,,klubhoz".
Nős, titkon biszex pasiként nekem az a vágyam, hogy olyan kollegám legyen, akivel munka előtt/után orálisan kielégíthetnénk egymást.
Ezzel több legyet is ütnénk egy csapásra. Nem kellene alibi időt, helyet keresni, állandóan hazudozni otthon, amibe az ember egyszer amúgy is belebukik csak idő kérdése...
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Én is csatlakoznék ehhez a ,,klubhoz".

Nős, titkon biszex pasiként nekem az a vágyam, hogy olyan kollegám legyen, akivel munka előtt/után orálisan kielégíthetnénk egymást.
Ezzel több legyet is ütnénk egy csapásra. Nem kellene alibi időt, helyet keresni, állandóan hazudozni otthon, amibe az ember egyszer amúgy is belebukik csak idő kérdése...
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!