Köszi a segítséget oda fogok figyelni rá
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 28. vasárnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 28. vasárnap 19:11

Törölt felhasználó (840691)

Csak le kelet ez írnom hogy minden vágyam hogy engedje popsiba , és ma úgy várt haza hogy azt mondta próbáljuk ki az este folyamán, valaki tudna tippet adni hogy tagutsam ki és hogy csináljam hogy ne legyen neki rossz ne fájjon neki
Izgasd fel alaposan kezdjetek dugni, közben ujjal alaposan tágítsd ki a seggét , ha legalább kettő bent van és jó kemény a farkad állítsd négykézlábra tedd a lyukhoz a makkod és hagy hogy karóba húzza magát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 28. vasárnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak le kelet ez írnom hogy minden vágyam hogy engedje popsiba , és ma úgy várt haza hogy azt mondta próbáljuk ki az este folyamán, valaki tudna tippet adni hogy tagutsam ki és hogy csináljam hogy ne legyen neki rossz ne fájjon neki
Sok síkosító. Nagyon lassan csináld. Állj meg azonnal, ha érzed, hogy fáj neki.

Egy baratno aki neha popsiba is szeretne kapni es szopni es nyelni is szeret a vegen

Minden vágyam hogy egyszer a páromat be adja a derekam és popsiba is engedje , sot a másik hogy egy másik férfival sexeljen előttem
Jo lenne egy 8-10fős házi sex
buliban résztvenni
buliban résztvenni
Szeretnék átélni egy hármast egy párral, mindenki mindenkivel alapon! Ez még kimaradt az életemből, amit szeretnék pótolni!
Érdekes hirdetés egy hetero pártól, bár látom hetero pasik is válaszoknak. Elgondolkodtató...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 24. szerda 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 24. szerda 21:19
Törölt felhasználó (4426792)

Talani egy nagy farku pasit aki elvezi ha baratommal egyutt elvezesig kenyeztetjuk terdelve :P
Egy Párt találni kettőnknek hosszú távon
Bárcsak Pestiek lennétek
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 24. szerda 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 24. szerda 21:19
Törölt felhasználó (4426792)

Talani egy nagy farku pasit aki elvezi ha baratommal egyutt elvezesig kenyeztetjuk terdelve :P
Egy általam teleélvezett puncit kinyalni miután keményen megdugtam

Egy megbízható szexhavert találni, akivel rendszeresen leápolhatnánk egymást, aki szereti a spermás játékokat.
Nekem nagy vágyam hogy 3 abban szeretkezek a párommal és egy másik fiúval a párom örömére, de az is vágyam hogy csak nézem ahogy más dugja és élvezi más farkát
Én részemről eddig nem értettem ezt, hogy miért jó, de nemrég volt szerencsém egy csinos lábat massziríózni, nyalogatni, és nagyon nagyon izgató volt. Remélem még össze fog jönni
(Ez egy válasz Morris85 üzenetére (2021. 03. 24. szerda 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 24. szerda 18:41

Talpmániás révén szeretnék egy női talpat simogatni,masszírozni,nyalogatni és a végén ráverni...Van ilyen nő akinek ez bejön???
Egy ilyen nekem is jó lenne, sőt még azt sem bánnám, ha nem lenne annyira fiatal...
Ez bizony sajnos így van...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 24. szerda 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 24. szerda 15:48
Törölt felhasználó (4389602)

Vége legyen ennek a szar bezárt helyzetnek. Képzeljétek el, akik párválasztás előtt vannak vagy lennének vagy csak izgalmat keresnek,keresnének és egyszerűen nem mernek elmenni randizni.
Elképesztő
Elképesztő
Sziasztok.Találni egy hölgyet vagy párt ahol a hölgy szeret szopni.
Talpmániás révén szeretnék egy női talpat simogatni,masszírozni,nyalogatni és a végén ráverni...Van ilyen nő akinek ez bejön???