Azt az én feleségem is nagyon szereti. Kár, hogy kicsit félénk, de ki szeretné próbálni ő is. Játékokkal működik.

Törölt felhasználó (4559982)

Mert nincs neki..
Ő csak egy lesipuskás...

Egy nyíregyházi hölgyet vagy párt találni,aki/k/napközben is ráérnek.
Mert nincs neki..
Ő csak egy lesipuskás...
(Ez egy válasz zenita üzenetére (2021. 06. 01. kedd 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 01. kedd 23:56

De miért nem a nejedet szopatjátok, dugjátok?
Akkor már csak egy pasit kellene találnotok ehhez a felálláshoz.
De miért nem a nejedet szopatjátok, dugjátok?
Találni egy hozzánk illő párt, az idő kellemes eltöltésére.
Egy csinos kis készséges szub lányt találni.. Mindenre ami ezzel járna.

Straponra egy lányt, vagy egy bi párral rosszalkoni.
nekem már lánnyal beszélgetni képeket cserélni is nagy állómnak gondolom....
Megismerkednek olyan párral ahol a hölgyet izgatná ha a párjával játszanék.
Nagyon csini párotok hölgytagja!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 18. kedd 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 18. kedd 22:51

Törölt felhasználó (4372512)

Kár, hogy messze laksz.
Szeretem a molett nőket és hétvégén napközben is ráérnék, csak sajna nem fővárosi vagyok és a korosztályból is épphogy kiesek... na, ez az én formám, (már megint) így jártam!
(Ez egy válasz Darinkagirl üzenetére (2021. 05. 18. kedd 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 18. kedd 19:01

Rendszeres partnert találni aki szereti a molett nőket és hétvégén napközben rám érne.
Egy 50+ hölgy előtt kiverni!

Rendszeres partnert találni aki szereti a molett nőket és hétvégén napközben rám érne.
Szép napot!tanácsot szeretnék kérni ha lehet.nagyon szívesen benne lennek a párommal egy kis huncutkodásban!de csak hetero alapon!!!akár több lány vagy több férfi is szoba jöhet szívesen lennek vele úgy hogy egyszerre jol meg kefélnénk!de az a baj nem mertem meg meg kérdezni!párcsere vagy többes szex vonz leginkább!esetleg valaki tudna nekem ebben segiteni?hogy is lehetne ezt valahogy előhozni?vagy mibol látom hogy esetleg érdeklik a dolog.mert felek mit reagál ha esetleg meg kerdezem és nem tetszik neki a dolog.szerintem ha tetszene neki lehet le tagadná attól félek.de már régóta gondolkozom rajta,hogy lehetne erre rávezetni!volt mikor nálunk iszogattunk itt volt egy barátom és levtunk beszélgettünk iszogattunk,de én nekem végig azon járt az eszem hogy a barátommal jól meg dugjuk.már szinte láttam magam elott hogy keményen szopja a barátomat!de sajnos eddig ez mind csak elképzelés!de most valahogy szeretném ezt megvalósítani!előre isköszönöm!
Ha egy pár meghívna magához, izgalmas lenne a szeretkezését végignézni.
Ha úgy alakul, beszállni is, de ha bátortalanok, akkor csak nézném.
Ha úgy alakul, beszállni is, de ha bátortalanok, akkor csak nézném.
Találni egy ügyes prosztata masszőr hölgyet....
Ha sikerülne olyan hölgyet, párt találni, aki szívesen töltené velem, vagy töltenék velem szabad idejüket.
A mi vágyunk egy nagy farkú srác, aki a masztizó feleségem előtt megdugna.
Nyalószolga én is lennék, meg persze a pisi téma is érdekelne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 23. vasárnap 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 23. vasárnap 00:01

Törölt felhasználó (4489122)

Pàrnàl nyalószolga lenni!Pórázon-làncon a nyakamban.Bekötnèk a szemem ès számbapisilnènek.Esetleg kölcsönadnának másoknak és néznék mit csinálnak velem!