Sajnos az adatlapotokról nem derül ki, hogy Ausztria mely részén vagytok, de ha egyszer vége ennek a vírus mizériának, is ismét lesz dolgom Wiener Neustadtban, szívesen meg innék veletek valamit. Még ha más nem is lenne, csak beszélgetés.
(Ez egy válasz HenZol üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy az én titkos vágyam az lenne, ha egy hetero hölgy első leszbikus élményét láthatnám testközelből. Szeretném látni a kíváncsiságot, a vágyat, egyben a szégyenlőséget, a félszt az arcán.
Én is csináltam már, de csak a szeme volt bekötve a hölgynek a férje előtt.
(Ez egy válasz HenZol üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
NAGYON TETSZETT!! PUSSZ
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 18. csütörtök 15:25
Törölt felhasználó (1373892)

Ez egy nagyon jó vágy, a legtöbb nőt is feltüzel a kiszolgáltatottság, valamont ha be van kötve a partnered szeme, sokkal jobban kiéleződik a többi érzékszerve. Remélem sikerül be teljesíteni vágyad. Én is nagyon szeretem hölgy partnereim így kényeztetni. Én elsőnek a szemét kötöttem be ppáromnak. Mivel váratlanul érte, aféle meglepi, halkan megnyugtattam, majd mondtam, hogy lazuljon. Óvatosan ki kötöttem kezeit, amitől már úgy beindult, hogy csorgott combján a nedve. Óvatosan elkezdtem a száját, nyakát, majd a melleit csókolni, bimbóit óvatosan szopkodni. Persze a nedve sem veszett kárba, mert ott is érzékien használtam a nyelvem. De rövid ideig, még orgazmus előtt direkt abba hagytam. Ekkor segítségül hívtam egy vibrátort, ami szintén meglepi vokt, de nem ellenkezett. Elsőnek sok síkosítóval rezgés nélkül a mellbimbóit, majd a csiklóját cirógattam vele. Utánna óvatos rezgőmódba bekapcsoltam, és úgy játszottam a csiklójával picit, majd a hüvelyében is. Akkora orgazmust élt át, mint még soha. Utánna én is megkaptam jutalmam. Ezt az akciót 2-3 hétig tervezgettem, mi hogy legyen, hogy minden stimmeljen. De megérte
Ez egy nagyon jó vágy, a legtöbb nőt is feltüzel a kiszolgáltatottság, valamont ha be van kötve a partnered szeme, sokkal jobban kiéleződik a többi érzékszerve. Remélem sikerül be teljesíteni vágyad. Én is nagyon szeretem hölgy partnereim így kényeztetni. Én elsőnek a szemét kötöttem be ppáromnak. Mivel váratlanul érte, aféle meglepi, halkan megnyugtattam, majd mondtam, hogy lazuljon. Óvatosan ki kötöttem kezeit, amitől már úgy beindult, hogy csorgott combján a nedve. Óvatosan elkezdtem a száját, nyakát, majd a melleit csókolni, bimbóit óvatosan szopkodni. Persze a nedve sem veszett kárba, mert ott is érzékien használtam a nyelvem. De rövid ideig, még orgazmus előtt direkt abba hagytam. Ekkor segítségül hívtam egy vibrátort, ami szintén meglepi vokt, de nem ellenkezett. Elsőnek sok síkosítóval rezgés nélkül a mellbimbóit, majd a csiklóját cirógattam vele. Utánna óvatos rezgőmódba bekapcsoltam, és úgy játszottam a csiklójával picit, majd a hüvelyében is. Akkora orgazmust élt át, mint még soha. Utánna én is megkaptam jutalmam. Ezt az akciót 2-3 hétig tervezgettem, mi hogy legyen, hogy minden stimmeljen. De megérte
(Ez egy válasz Fantazia üzenetére (2021. 03. 17. szerda 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 17. szerda 17:44

Kipróbálni hogy milyen úgy játszani egy nővel hogy ki van kötve a keze és letakarva a szeme.
Orált kedvelő nővel találkozni.
Éjjel - nappal dugni jobbnál jobb nőkkel. Ennyivel azért beérném.

Egy hölgyet találni aki jól leszopna ,cserébe kinyalnám.
Ha 3-4 pasi, vagy akár több, körbe állna, én térdelnék, és mindenki az arcomra, számba verné...Kor mindegy lenne.
Helyel rendelkező párt találni a közelemből akivel hosszú távon 3-asozhatnánk, és a férjel egymás után punciba élvezni.
Egyszerre két érett nővel.
Egy hajnali szex

Egy 50-65 év közötti hölgyet találni szexre, hosszú távra...
Kipróbálni hogy milyen úgy játszani egy nővel hogy ki van kötve a keze és letakarva a szeme.
Partnert partnereket! Minden jóra tabú nélkül!
Mostanában anál sex egy hölgyel. Régen volt már anál és hiányzik pedig imádom.
Vágyam a régi:szeretkezni egy extrém kövér,200 kg körüli nővel. Minden vágyát teljesíteném egy ekkora hölgynek.Teljesen odavagyok a hatalmas idomokért.
Egy kellemes,diszkrèt,telt hölgytagú pàrhoz csatlakozni,ahol a hölgyet kènyeztethetnèm nyelvvel.Akàr úgy is hogy a pàrja közben dugja.Vagy akàr ketten is szophatnak,ha beindulunk.. De egy pisi is belefèrne a hölgytől simàn..
Hogy lehet jelentkezni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 16. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 16. kedd 09:44
Törölt felhasználó (4500542)

Ezen a héten
Du tán 2 től. 5 ig megállás nélküli sex re
Du tán 2 től. 5 ig megállás nélküli sex re
Szőrös pinájú hatalmas csöcsű nőket kényeztetni a vágyam!