Semennyire sem reális. Nagyon bevállalósnak kell lennie annak a nőnek. És lehengerlőnek hogy bárki kopogtasson ajtaján azt levegye a lábáról. Pucérkodni sem lehet csak úgy. Nem mindenkinek esik jól a latvány. Csúnya dolgok lehetnek belőle. Én férfiként biztos hogy nem próbálnam ki mert rosszul jönnék ki belőle.
(Ez egy válasz Gregorypekk üzenetére (2021. 02. 13. szombat 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 13. szombat 15:17

Találkoztam mostanában olyan Twitter sé egyéb oldalakkal, amelyeken Naked Pizza delivery címszóval mutatnak valósnak látszó helyzeteket, hogy futár bácsi viszi a kaját, csaj meg egy szál semmiben várja.
Csak érdekelne, hogy mennyire reális az a fantázia, ami úgy néz ki, megtörténik sokszor. Valaki találkozott már ilyennel futárként vagy csinált ilyet egy futárral?
Csak érdekelne, hogy mennyire reális az a fantázia, ami úgy néz ki, megtörténik sokszor. Valaki találkozott már ilyennel futárként vagy csinált ilyet egy futárral?
Találkoztam mostanában olyan Twitter sé egyéb oldalakkal, amelyeken Naked Pizza delivery címszóval mutatnak valósnak látszó helyzeteket, hogy futár bácsi viszi a kaját, csaj meg egy szál semmiben várja.
Nagyon intelligens vagy
Szomszédodban nem is lakik asszony,
itt max asszonyt kereshetsz de ő nem a szomszádod
amúgy az intelligens két LLLLLLLLLLLLLLL stb stb (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 12. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 12. péntek 20:08

Szomszédodban nem is lakik asszony,
itt max asszonyt kereshetsz de ő nem a szomszádod
amúgy az intelligens két LLLLLLLLLLLLLLL stb stb (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 12. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4503802)

Panel lakásba hallani szexhangokat szomszádtól , elindult a fantáziám és a vágyam hogy panel lakásba titokba szeretkezek egy vadat egy szexi szomszédasszonnyal , korod nem számít , magamról 24 éves sportos inteligens nyitott
(Heves Megye)

Panel lakásba hallani szexhangokat szomszádtól , elindult a fantáziám és a vágyam hogy panel lakásba titokba szeretkezek egy vadat egy szexi szomszédasszonnyal , korod nem számít , magamról 24 éves sportos inteligens nyitott
(Heves Megye)

Kedves Judith..!
Többszörös tapasztalattal mondom hogy ez a vágyad csak úgy jön össze ha Te kívánod,Te akarod ,és Te keresel erre alkalmas nőt.
Ha Te kettesben jól összemelegedsz a jelentkezővel,és Ő is akarja,akkor továbbléphettek a hármas felé.....!
Ha a férfi keres hármasra ,az az esetek többségében minden lesz csak,, hármas "nem....
A (Ez egy válasz Judit0502 üzenetére (2021. 01. 30. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Többszörös tapasztalattal mondom hogy ez a vágyad csak úgy jön össze ha Te kívánod,Te akarod ,és Te keresel erre alkalmas nőt.
Ha Te kettesben jól összemelegedsz a jelentkezővel,és Ő is akarja,akkor továbbléphettek a hármas felé.....!
Ha a férfi keres hármasra ,az az esetek többségében minden lesz csak,, hármas "nem....
A (Ez egy válasz Judit0502 üzenetére (2021. 01. 30. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
beszélgetni öszintén hölggyel sexröl...szeretnék ilyet találni...
Gyertek nyáron Délegyre... a kis strandra
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2021. 02. 09. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez mind a te gondod. Mi meg hagy vágyunk már arra amire akarunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 21:00
Törölt felhasználó (3112072)

Érdekes olvasgatom itt a vágyakat hát 80%-a nekem tök fura
spermával tele puncit dugni,nyalni meg a párom televert puncival jönne haza
háát ezekre és soha nem vágytam és még csak eszembe sem jutott,
pedig viszonylag sok vágyam volt de azt előbb utóbb megvalósítottam:
tengerparton szexrlni sok ember előtt
70fős buszon szopatni(bár ez nem vágy votl ez csak jött
néger csajjal szexelni ez Londonban megvalósult de nem adott akkora pluszt
2 csajjal lenni(ez sem votl extra durva jó csak megtörtént kb 23évesen két kb 40-42éves nővel mindkettő férjnél volt
stb stb de nekem ilyen amiket itt ovlasok soha nem voltak nekem az a perverzium csak hogy kinyalatom a seggem de ez ezekhez képest semmiség

2 csajjal lenni(ez sem votl extra durva jó csak megtörtént kb 23évesen két kb 40-42éves nővel mindkettő férjnél volt
stb stb de nekem ilyen amiket itt ovlasok soha nem voltak nekem az a perverzium csak hogy kinyalatom a seggem de ez ezekhez képest semmiség
Érdekes olvasgatom itt a vágyakat hát 80%-a nekem tök fura

Sziasztok! Felesègek, barátnők használt bugyis képeire élveznék!
Mi az akadálya????
(Ez egy válasz trix85 üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Kipróbálni 3-4 fiúval egyszerre.

Alig várjuk már! Főleg ha lenne hozza partner is....
(Ez egy válasz slr2 üzenetére (2021. 02. 07. vasárnap 03:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen beszélgetnék lánnyal sexről...de másról is szívesen ami szóba kerül...
Sokáig élni, ezért:
https://ibb.co/z5PcS33
https://ibb.co/z5PcS33
Spermás puncit kefélni
(Ez egy válasz pompei üzenetére (2021. 02. 06. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Bárcsak már lehetne menni ilyen helyre....
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2021. 02. 06. szombat 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is kipróbálnám.
(Ez egy válasz pompei üzenetére (2021. 02. 06. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ebben mi is benne lennénk!
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2021. 02. 06. szombat 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy erotikával fűszerezett wellnes .