Megtalalni a nekem valo szeretot.
Egyelore meg nem jott be igazan senki.
A szellem es a test egysege igen fontos szamomra. Nem eleg csak egy allo farok. Sajna ez van.....
Egyelore meg nem jott be igazan senki.
A szellem es a test egysege igen fontos szamomra. Nem eleg csak egy allo farok. Sajna ez van.....

Találni egy nyitott gondolkodású nőt, akivel őszintén meg tudjuk élni a szexualitásunkat mind a ketten. Aki magának is be meri vallani, hogy vannak vágyai, és nem folytja el magában ezeket, hanem hajlandó megélni azokat.
nem tudhatom, milyen magánlevelezésetek lehetett?!
de ciccc fórumos hozzászólását korrekt jelzésnek érzem inkább, mint szurkálódós, netán sértegetős kommentnek.
bevallom, nekem is szemet szúrt, a sokszori múltidéző beírásod, de mindenkinek szíve joga miképpen offolja tele a fórumokat...szerintem a jelen és a jövő szebb, mint a dicső MŰLT!!
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 06. csütörtök 08:14
de ciccc fórumos hozzászólását korrekt jelzésnek érzem inkább, mint szurkálódós, netán sértegetős kommentnek.
bevallom, nekem is szemet szúrt, a sokszori múltidéző beírásod, de mindenkinek szíve joga miképpen offolja tele a fórumokat...szerintem a jelen és a jövő szebb, mint a dicső MŰLT!!

Gondolom ez a rosszindulatú poszt a köztünk zajló privát beszélgetés miatt született. Azért mert megírtam hogy az állítólagos partnereddel ,aki nélkül nem ismerkedsz,mert annyira aranyos,mi nem szeretnénk találkozni. Csak megkerdezem itt ujra: ha így van ,miért hirdetés mégis magad??????
Na ,megszólalt a Romeo .Neked aztán mindenbe bele kell szólni ugye?
Számold össze az én posztomat és vesd össze a tiéddel. Meg fogsz lepődni. Bár téged ez nem érdekel,csak szerepelhess. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 16:44
Számold össze az én posztomat és vesd össze a tiéddel. Meg fogsz lepődni. Bár téged ez nem érdekel,csak szerepelhess. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)

nem tudhatom, milyen magánlevelezésetek lehetett?!

Hármas szex.Kikötözve 2 férfival.
Hármas sex nálunk is! FFN
Szivesen kipróbálnám egy bisex párral...
Szopnám a férjet,közben a hölgy engem...
Aztán cserélnénk...
Szopnám a férjet,közben a hölgy engem...
Aztán cserélnénk...
Csak vágyak vannak amik úgy sem teljesülnek,sajna.
Le kell irni öket. Mit lehet tudni, lehet, hogy èppen erre jar a lofarku herceg ès teljesiti.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 08. szombat 15:46

Törölt felhasználó (2912422)

Szia!
Aki valóban keres az talál is,idő,kitartás,megfelelő hozzáállás kell hozzá,semmi más. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 08. szombat 15:46
Aki valóban keres az talál is,idő,kitartás,megfelelő hozzáállás kell hozzá,semmi más. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2912422)

A munkám miatt kellett picit hajókázni egy yacht-on, most másodjára az első alkalommal nem volt ott a párom, de nekem a több napos szex hiány miatti kanosságom rendesen megmozgatta a fantáziám, elképzeltem hogy milyen jó lenne kihajózva orgiába torkollna a teszt út, mostani úton már velem volt, kint napozott a hajó elején és ismét beindultam renden, izgatott volna ha teljesen meztelenre vetkőzik, de ez nem volt lehetséges mert munkatársak is voltak, de elképzeltem hogy ha ők nincsenek ott , milyen lett volna ..........
Nézni ahogy feleségem letérdel egy másik férfi elé és leszopja.
Egyre több olyan profilt látni, ahol a férj szertetné, ha egy srác elcsábítaná a feleségét, a feleség tudta nélkül. Pusztán kíváncsiságból: Van itt olyan, aki sikerrel is járt? Hogy kvázi a feleség megdugatta magát a bevont sráccal?
Találni egy kedves hölgyet, aki prosztata masszázst tud csinálni...
Olyan hölgyet, lányt találni, akivel sokkal jobbakat szexelünk, mint itt a legtöbb unalmas video (tisztelet a ritka kivételnek) lehet hármas is, de nem olyanokkal, akik cserélgetik a partnert.
Hát én ebben szívesen segítenék...
(Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
nagy vágyam 1 -2 barát vagy pár akik párom ráhangolva ápolgatják
Olyan hölgyet, párt keresek aki elfogad.
Csak 1 Péter!
Menj már a fenébe! Minden topicot telesz*rtál. Ott keress ahol ez a téma!