A munkám miatt kellett picit hajókázni egy yacht-on, most másodjára az első alkalommal nem volt ott a párom, de nekem a több napos szex hiány miatti kanosságom rendesen megmozgatta a fantáziám, elképzeltem hogy milyen jó lenne kihajózva orgiába torkollna a teszt út, mostani úton már velem volt, kint napozott a hajó elején és ismét beindultam renden, izgatott volna ha teljesen meztelenre vetkőzik, de ez nem volt lehetséges mert munkatársak is voltak, de elképzeltem hogy ha ők nincsenek ott , milyen lett volna ..........
Nézni ahogy feleségem letérdel egy másik férfi elé és leszopja.
Egyre több olyan profilt látni, ahol a férj szertetné, ha egy srác elcsábítaná a feleségét, a feleség tudta nélkül. Pusztán kíváncsiságból: Van itt olyan, aki sikerrel is járt? Hogy kvázi a feleség megdugatta magát a bevont sráccal?
Találni egy kedves hölgyet, aki prosztata masszázst tud csinálni...
Olyan hölgyet, lányt találni, akivel sokkal jobbakat szexelünk, mint itt a legtöbb unalmas video (tisztelet a ritka kivételnek) lehet hármas is, de nem olyanokkal, akik cserélgetik a partnert.
Hát én ebben szívesen segítenék...
(Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
nagy vágyam 1 -2 barát vagy pár akik párom ráhangolva ápolgatják
Olyan hölgyet, párt keresek aki elfogad.
Csak 1 Péter!
Menj már a fenébe! Minden topicot telesz*rtál. Ott keress ahol ez a téma!
Egy szemüveges csaj szemüvegét úgy telespriccelni, hogy ne lásson át rajta
Prosztata masszázs egy hozza értő hölgytől....
Addig nyalni amig le nem pisil a hölgyemény
Hármas!
Ahol a párom keményen megkapná,én végig a kéréseit teljesítenem.
Akkármit kér!!
Ahol a párom keményen megkapná,én végig a kéréseit teljesítenem.
Akkármit kér!!
Pétertől , vagy Gyuritól ? Nem cssk 1 soros leveleket kapni!
Ez már csak ilyen
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 19. szerda 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4269692)
Pétertől , vagy Gyuritól ? Nem cssk 1 soros leveleket kapni!
Orális élmények egy pár minden tagjával...
Egy diszkrét hölgyet párt, egy diszkrét kapcsolatra!
Talalni egy velem tenyleg passzolo szeretot. En nem rohanok sehova, az agyba sem. Ez pedig ugy tunik sokaknak elveszi a kedvet. Aki ennyire siet, az kerem ne is keressen. Nem megyek randizni 2 levelvaltas utan. Ez van.
Kedves vagyunk így páran-bár szerintem ez a ritka..
Mindenki rohan, hajszolja a pénzt, a kapcsolatokat is megfertőzi! Senkinek nincs ideje beszélgetni, figyelni a másikra!
Nem jó ez így..... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 19. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 19. szerda 09:59
Mindenki rohan, hajszolja a pénzt, a kapcsolatokat is megfertőzi! Senkinek nincs ideje beszélgetni, figyelni a másikra!
Nem jó ez így..... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 19. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
Talalni egy velem tenyleg passzolo szeretot. En nem rohanok sehova, az agyba sem. Ez pedig ugy tunik sokaknak elveszi a kedvet. Aki ennyire siet, az kerem ne is keressen. Nem megyek randizni 2 levelvaltas utan. Ez van.

vazelinator

bagoly86
Tanya