Sziasztok! Én most éppen 60-70 éves tüzes nőt szeretnék...de szinte lehetetlen...
Megszopatni az exem növérét.

Prostata massage
Feleség titkos szeretője legyek. Az együtt töltött idő, csak az élvezetekről szóljon, hogy megkapja azt amire vágyik.
Vágyam? Két három vastag farkú pasi kényeztessen

Most igazán vágyunk rá, hogy véget érjen ez covidos borzalom.
Hogy a hármasra kiválasztott sráccal végre tényleg össze tudjuk hozni a talit.
Plussz egy igazi swingeres, klubos este is izgatja a fantáziánkat.
Hogy a hármasra kiválasztott sráccal végre tényleg össze tudjuk hozni a talit.
Plussz egy igazi swingeres, klubos este is izgatja a fantáziánkat.

Egy masszőzre.
De kölcsönös is lehet a masszázs.
De kölcsönös is lehet a masszázs.
Masztiznék, masszíroznék, hetero alapon.
puncit nyalni, kenyeztetni orgazmusig

Egy csinos hölgyet megöklözni, akár a férje előtt is.
A karácsonyra beszerzett uj játékokat kiprobálni. A korábban nagy sikert aratott penis sleeve hosszabb változata es egy puncipumpa.
Egy bi lányra akivel átélhetném a lányos örömöket
( Ildikó )

Kezdő bi/hetero párral kölcsönös orál szeánsz, v. többes orál orgiában részt venni...
Szeretnék egy igazán perverz sexmániás nőt találni. Akivel fergeteges baszást hozznánk őssze
Most nagyon jó lenne ha szilveszterkor itt lenne egy kis buli ahol pàrom kicsit elengedné magàt , pl tegnap csak combfix és mini ruci volt rajta itthon
Egy fiatal srác szép farkát szopni, amig a feleségem ül a száján,es ha elélvezett és tele fröcskölte a számat meleg spermával, ujra keményre szopni, hogy nagyon megdugja az asszonyt,miközben én nyalom a csiklóját! Hát erre vágyom én!
Barátnőmmel közel 3 éve vagyunk együtt, ő egy barátnőjével él közös albérletben. Egyszerűen nagyon kívánom a barátnőjét, mikor ott vagyok és együtt tvzunk beszélgetünk mindig az jár a fejemben hogy nagyon elkapnám. Valahogy egy 3 as gabalyodást kellene osszehozni de én nem mertem felhozni soha, tuti kiakadnának mind a ketten.
Masztizni egy házibarát jelenlétében, megvalositva tanácsait/elvárásait
Sziasztok! Egy igénye kedves hölgyet párt, barátság extrákkal htávra!
Sziasztok!
Van egy pár. Még nem cameráztam, és szeretnék nagyon egy nővel, vagy párral!
A másik pedig találni egy partnert itt! Nő, hölgy, pár, akár csak arra hogy végig nézzem és a végén a nőre elvezhessek!
Csak ennyi de nem nagyon jön össze.
Van egy pár. Még nem cameráztam, és szeretnék nagyon egy nővel, vagy párral!
A másik pedig találni egy partnert itt! Nő, hölgy, pár, akár csak arra hogy végig nézzem és a végén a nőre elvezhessek!
Csak ennyi de nem nagyon jön össze.