Most nagyon jó lenne ha szilveszterkor itt lenne egy kis buli ahol pàrom kicsit elengedné magàt , pl tegnap csak combfix és mini ruci volt rajta itthon
Egy fiatal srác szép farkát szopni, amig a feleségem ül a száján,es ha elélvezett és tele fröcskölte a számat meleg spermával, ujra keményre szopni, hogy nagyon megdugja az asszonyt,miközben én nyalom a csiklóját! Hát erre vágyom én!
Barátnőmmel közel 3 éve vagyunk együtt, ő egy barátnőjével él közös albérletben. Egyszerűen nagyon kívánom a barátnőjét, mikor ott vagyok és együtt tvzunk beszélgetünk mindig az jár a fejemben hogy nagyon elkapnám. Valahogy egy 3 as gabalyodást kellene osszehozni de én nem mertem felhozni soha, tuti kiakadnának mind a ketten.
Masztizni egy házibarát jelenlétében, megvalositva tanácsait/elvárásait
Sziasztok! Egy igénye kedves hölgyet párt, barátság extrákkal htávra!
Sziasztok!
Van egy pár. Még nem cameráztam, és szeretnék nagyon egy nővel, vagy párral!
A másik pedig találni egy partnert itt! Nő, hölgy, pár, akár csak arra hogy végig nézzem és a végén a nőre elvezhessek!
Csak ennyi de nem nagyon jön össze.
Van egy pár. Még nem cameráztam, és szeretnék nagyon egy nővel, vagy párral!
A másik pedig találni egy partnert itt! Nő, hölgy, pár, akár csak arra hogy végig nézzem és a végén a nőre elvezhessek!
Csak ennyi de nem nagyon jön össze.
Legyen vége gyorsan a Covid 19nek, hogy felhötlenül lehessen szexelni
Találni egy olyan Nőt aki ért a prosztata masszázshoz és megmutatása megmutatná, hogy valóban mekkora gyönyört is tud átélni a pasi... cserébe én is a mennybe röpíteném
Nagy-nagy vágyam egy extrém kövér,200 kg körüli nővel együtt lenni. Minden vágyát teljesíteném!
Imádom a hatalmas idomokat.
Imádom a hatalmas idomokat.
Sziasztok.Találni egy hölgyet aki jól leszopna,cserébe kinyalnám.
sajnos máshol sem jobb a helyzet(((
(Ez egy válasz Yorgosz üzenetére (2020. 12. 12. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 12. szombat 15:02

Nagyon szeretném kipróbálni de sajnos pápa környékén még szóló nő sincs nem hogy pár
Azért ez egy elég izgalmas dolog lenne
(Ez egy válasz Yorgosz üzenetére (2020. 12. 12. szombat 01:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 12. szombat 01:52

Találni egy párt ahol a nő felcsatolhatóssal kényeztet közben én a számmal a férjét majd cserélnek!
Sziaaztok. 26 eves srac vagyok hasonlo koru srácot keresek kalandvágybol.
Szia,sziasztok!Ez mit jelent,mi az elképzeléstek?
(Ez egy válasz Natika19 üzenetére (2020. 10. 12. hétfő 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szeretném kipróbálni de sajnos pápa környékén még szóló nő sincs nem hogy pár
(Ez egy válasz matzkó54 üzenetére (2020. 12. 12. szombat 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
uhh....
ez nekem is régi vágyam... (Ez egy válasz Yorgosz üzenetére (2020. 12. 12. szombat 01:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 12. szombat 01:52
ez nekem is régi vágyam... (Ez egy válasz Yorgosz üzenetére (2020. 12. 12. szombat 01:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Találni egy párt ahol a nő felcsatolhatóssal kényeztet közben én a számmal a férjét majd cserélnek!
Találni egy kedves párt, hosszutavon ....
Egy pasi szájába adni a felesége előtt,aztán a feleséggel közösen kielégíteni.
Mi arról fantáziálunk a párommal, hogy beveszünk egy lányt harmadiknak, kizárólag a párom örömére. Persze mindenkinek jó lenne azért csak lennének szabályok, hiszen még sosem próbálkoztunk ilyen téren. Ez jó lenne kezdetnek.