Igen ezt én is imádnám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 28. szombat 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 28. szombat 19:46
Törölt felhasználó (1214902)

Nézni a feleségem ahogy két pasi dugja, szopatja.
Sziasztok! Ff tagunk vagyok csak! Molett idösebb spriccelős hölgyt keresnék!
Sajnos impotens vagyok, szeretném ha valaki szopatna, számba pisilne, alázna. Még hölgytől is elfogadnák alázást stb.
Nem magamra gondoltam. Ha sikerül rávennem írok.
(Ez egy válasz Branko üzenetére (2020. 12. 01. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 01. kedd 08:37

Igen esetleg Pesten is. De csak , nők izgatnak. Írj privát üzenetet.
Igen esetleg Pesten is. De csak , nők izgatnak. Írj privát üzenetet.
(Ez egy válasz Alázható 60 üzenetére (2020. 12. 01. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg Pesten is oké a dolog?
(Ez egy válasz Branko üzenetére (2020. 11. 27. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádnám nézni ahogy egy szórakozó helyen a feleségem flörtöl egy pasival esetleg félre is vonúlnának!
Igen ez nagyon nagy, ránézek egy nőre és tudnám szabad-e a pálya!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 29. vasárnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 29. vasárnap 16:01
Törölt felhasználó (4181652)

Ha volna olyan képességem,hogy valakire ránézek és látnám rajta a vágyait,és a szexuális hova tartozását!
Ha volna olyan képességem,hogy valakire ránézek és látnám rajta a vágyait,és a szexuális hova tartozását!
Ez nekem is a vágyam.
(Ez egy válasz Dujvsecret üzenetére (2020. 11. 21. szombat 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,Hölgyet keresek aki szereti a kölcsönös franciát végén a szájába.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 29. vasárnap 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 29. vasárnap 06:15
Törölt felhasználó (4460042)

Végre megvalósítani azokat a szex köben elmondot fantáziákat amitől a párom hatalmasat élvez.
Biszex parti, ahol egy csaj van és több pasi. A pasik elsősorban a hölggyel foglalkoznának, de közben egymás farkával is játszanának. A végén egy hatalmas spriccelés a csajra úgy hogy a férfiaknak is jutna belőle...
Végre megvalósítani azokat a szex köben elmondot fantáziákat amitől a párom hatalmasat élvez.
Én nem lattam mèg sajatomrol kepeket . De viszont élöben bugyiban mar lattam.
(Ez egy válasz coupling üzenetére (2020. 11. 15. vasárnap 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 15. vasárnap 15:25

Ezt olvasni izgató, megélni beteges. Anyád én is megdugnám, de a sajátomról nem szeretnék szexuális tartalmú képeket látni
Nem is rossz...
(Ez egy válasz erapisti üzenetére (2020. 11. 29. vasárnap 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 29. vasárnap 01:10

Gátlástalanul szexelni a párommal nyílvános helyen, pl próbafülkében, egy pár jelenlétében, ők is szexelnének, közben néznénk egymást! Bármit csinálhatnánk de nem érhetnénk a másik párhoz ők se hozzánk, ez nagyon izgató lenne!
Gátlástalanul szexelni a párommal nyílvános helyen, pl próbafülkében, egy pár jelenlétében, ők is szexelnének, közben néznénk egymást! Bármit csinálhatnánk de nem érhetnénk a másik párhoz ők se hozzánk, ez nagyon izgató lenne!
Nézni a feleségem ahogy két pasi dugja, szopatja.
Jó pár masszázson van túl a párom amiket volt szerencsém végignézni. Volt gyenge szinte semmilyen masszáz de volt fullos is amiből itt látható egy kevés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 27. péntek 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 27. péntek 14:57
Törölt felhasználó (4025052)

Most arra vágyom, hogy egy fotelban ülve végignézhessem, ahogy egy masszőr végiggyúrja a páromat, majd jól megujjazza a punciját. Utána persze a masszőr sem maradna kielégítetlenül. Mindeközben verném a farkamat és úgy ""moziznék". De jó is lenne... De ez egyelőre vágy marad.
Most arra vágyom, hogy egy fotelban ülve végignézhessem, ahogy egy masszőr végiggyúrja a páromat, majd jól megujjazza a punciját. Utána persze a masszőr sem maradna kielégítetlenül. Mindeközben verném a farkamat és úgy ""moziznék". De jó is lenne... De ez egyelőre vágy marad.
Tiszakécske környékén találni egy buja 50+ hölgyet.