Feleség kérésére orálisan kényeztetni férjet!
Formásan telt nőt kényeztetni masszázzsal orálisan,és ahogyan szeretné..játszadozni illatos testével..

Dél Pest Megyébe keresnék hölgyet beszélgetésre,,,ismerkedésre..én igen öszinte vagyok mindenben..
Úgy vágyok egy olyan igazi szopásra, amikor látom a csajon hogy oda van a farkamért, és szinte habzsolja...
nézni is izgalmas,
de egy másik pasit orálisan kényeztetni még jobb.... és az sem baj ha néznek közben))) (Ez egy válasz pompei üzenetére (2020. 11. 10. kedd 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
de egy másik pasit orálisan kényeztetni még jobb.... és az sem baj ha néznek közben))) (Ez egy válasz pompei üzenetére (2020. 11. 10. kedd 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
rajta kapna a feleségem sex közben egy pasival ráadásúl úgy hogy nő ruhában vagyunk. De a párom nem elszaladna hanem be szállna és és hatalmassat kefélnénk hármasban .
igazán izgalmas vágy)))
(Ez egy válasz smalldevil üzenetére (2020. 11. 12. csütörtök 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 12. csütörtök 18:09

rajta kapna a feleségem sex közben egy pasival ráadásúl úgy hogy nő ruhában vagyunk. De a párom nem elszaladna hanem be szállna és és hatalmassat kefélnénk hármasban .
Face-Sitting
Szabolcsból keresek horgásztársat,másra is.
Ezt olvasni izgató, megélni beteges. Anyád én is megdugnám, de a sajátomról nem szeretnék szexuális tartalmú képeket látni
Szeretnénk egy belevaló párral megismerkedni és a határaink feszegetésével megélni mindenki (rejtett) vágyát (is).

Mi is szeretnénk,csak nem tálalunk.
(Ez egy válasz JuRoDb üzenetére (2020. 11. 15. vasárnap 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 15. vasárnap 15:46

Szeretnénk egy belevaló párral megismerkedni és a határaink feszegetésével megélni mindenki (rejtett) vágyát (is).

Most egy jó telefonszex...régen imádtam

Dél Pesten találni ismerkedni beszélgetni szerető hőlgyet ....jó lenne...remélem nem csak állom...
Egy szakavatott és tapasztalt nővel átélni egy prosztatamasszázst... úgy hogy közben orálisan is foglalkozik velem
Sziasztok..Dél Pest megyébe vagyok...beszélgetnék ismerkednék lánnyal érettebb hölggyel...ki tudja mi alakul ki...elöször is besszélgesünk...
Puncit nyalni, miközben hátulról dugnak... Hmmmmm...
Még nem csináltatok ilyet ?
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2020. 11. 17. kedd 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ó, de igen.. Imádtam..